Нови придобивки в гардероба - 27

• 99 201
  • 675
  •   1
Отговори
# 585
Лу, да са ти честити обувките!
Миналата година по това време ги гледах в един китайски сайт, но така и не можах да се престраша да ги взема, защото пишеше едни много "прекрасни" отзиви ...
Ти откъде ги взе? Peace

# 586
благодаря ти, а кой, къде? Simple Smile

# 587
Как бих могла да кажа сега коя от фаворитките ми ме смая повече?!? Прекрасни попадения, момичета! Очите ми останаха във всичките ви нови трофеи  Two Hearts

Вече ми свикнахте предполагам, че се разсейвам с показването, но пък рядко пропускам вашите неща, така че присъствам като Big sister is watching u  Wink

Сега обаче и аз имам нужда от вашата стилово- покупателна сила. Моята майка ще сключва брак. Търсим отчайващо костюм за случая, който да е от типа на Селин и Коко Шанел като модел. Тя е в Англия, така че ми се иска да е от сайт там, а не от Щатите. Тук има страхотни реплики, н овсичско е черно, а тя търси бежово- мръсно бяла гама. Не знам кой друг би могъл да ми помогне, освен вие.
Нещо такова като стил- секси, класно и тн, но все пак без дизайнерския етикет от пет цифри

newsm51

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 12:25 от *MILADY*

# 588

Страхотни неща има в сайта , мила моляте пиши кой постредник ползваш и колко ти излиза доставката до Бг . Продуктите от сайта същите ли са като на снимките и ката качество как са

# 589

Страхотни неща има в сайта , мила моляте пиши кой постредник ползваш и колко ти излиза доставката до Бг . Продуктите от сайта същите ли са като на снимките и ката качество как са
И аз ще съм благодарна на същата информация Simple Smile  Hug  bouquet

# 590
*MILADY*, липсваш ми бе, момиче! Съвсем ни забрави Crossing Arms  Поне се радвам на други твой творения Heart Eyes
Ще се оглеждам за нещо такова, но и без наша помощ съм убедена, че ще се справите великолепно Peace

Лу, много са сладурски Flutter

lar28, aDaMaNt^  - има отделни теми в На пазар , за посредниците и поръчките от дадени сайтове. Там може да получите отговор за доставки, качетсво и т.н.

# 591
Това е посредника, който ползвам: http://www.kdshoppinguk.com/
Взимат 5% от общата стойност на сртикулите и калкулират лирата по 2.34лв за 1лира.

Качеството на дрехите отговаря на цената, но пък моделите са симпатични. Приличат на снимките, но понякога материите са лоши, както и самото ушиване.
Ако трябва да съм честна, обувките от българския сайт са по-качествени за цената си Peace

# 592
момичета директно ли поръчвате от boohoo имат ли доставка до БГ?

Има си директна доствка до Бг 7 паунда май беше последно

# 593
  • ...край Дунава
Момичета, пишете в определените теми за бохо, мохо, превозвачи и т.н.

Тази тема е за друго, нека не я разводняваме Peace

# 594

някой може ли да ми каже нещо за тази чанта

# 595
  • София

някой може ли да ми каже нещо за тази чанта

Longchamp Paradise

http://bioutibox.wordpress.com/

# 596
Здравейте момичета,извинете че така нахлувам чета ви от много скоро .. Simple Smile Искам да ви попитам дали някои може да ме насочи към magazin или сайт,но по възможност български ,защото не ми се чака много това е единственната причина да не поръчвам много често от чyjbiна,ако идва до 10 -12 дни е оки,но по месец .. не ми се мисли.. Та някudе да сте засичали скоро черно стилно ,елегантно яке.. което и да топли същевременно за студените зимни дни и вечери, които предстоят.. може би ще ви се стори странен въпроса ми и ще си кажете\"Че какво сложно има в откриването на такова ,яке..\" но за мен си е голям проблем.. първо не обичам особено много черния цвят,стилен е да, но ми e leko skychen .. второ навсqkude, виждам и попадам на кожени якенца.. на платенца,на пухенки на сака.. за жалост тънички .. но никъде на едно нормално изчистено и поне малко елегантно яке което мога да сuчетавам спокойно с високи обувки и по елегантни чанти и прочие.. преди имах ,но вече са ми омръзнали искам нещо ново .. знаете как е .. Та ако се сещате за magazin,сайт или каквото и да е то просто моля да ме уведомите..

Второто ми питане е следното: Нали знаете тези най-разпространениете и обикновенни пухенки ще сложа снимка ето takova  .http://prikachi.com/images/357/4098357T.jpg. те вървят с това коланче нз дали ще можете дс го видите добре на снимката не е нищо особеноп но е мн suchetaemo, за идеите които имам с него и немога да си намеря такова просто коланче .. а и тези пухенки които вървят с него не съм виждала сиг 3 мои приятелки имат такива от предишни години и от тази ,но никоя неможе да ми каже откъде точно си го е взела и едва ли ще има още янaче бих взела цялата пухенка, саамо заради коланчето .. Та дано ми помогнете искренно се надявам Simple Smile

А относно якенцето ,нещо такова.. не е кой зн колко елегантно ,но вече така съм се отчаяла че дори това ще свърши работа ... http://prikachi.com/images/358/4098358Q.jpg

# 597
  • Belgium
Ulenceto, една приятелка ми ги поръча от Интернет.

Предвид скромната цена, не очаквам особено високо качество, но да видим.

Като дойдат, ще споделя  Laughing

# 598
  • Варна
Отскоро ви чета Embarassed
Взех си това
http://www.desigual.com/desigual/browse/productDetail.jsp?produc … electedSizeArray=

Определено не ми стои като на манекенката  Confused Имам доста по-едър бюст и не бих я носила на голо. Та въпросът ми е какво да сложа отдолу newsm78

# 599
Здравейте момичета,извинете че така нахлувам чета ви от много скоро .. Simple Smile Искам да ви попитам дали някои може да ме насочи към magazin или сайт,но по възможност български ,защото не ми се чака много това е единственната причина да не поръчвам много често от чyjbiна,ако идва до 10 -12 дни е оки,но по месец .. не ми се мисли.. Та някudе да сте засичали скоро черно стилно ,елегантно яке.. което и да топли същевременно за студените зимни дни и вечери, които предстоят.. може би ще ви се стори странен въпроса ми и ще си кажете\"Че какво сложно има в откриването на такова ,яке..\" но за мен си е голям проблем.. първо не обичам особено много черния цвят,стилен е да, но ми e leko skychen .. второ навсqkude, виждам и попадам на кожени якенца.. на платенца,на пухенки на сака.. за жалост тънички .. но никъде на едно нормално изчистено и поне малко елегантно яке което мога да сuчетавам спокойно с високи обувки и по елегантни чанти и прочие.. преди имах ,но вече са ми омръзнали искам нещо ново .. знаете как е .. Та ако се сещате за magazin,сайт или каквото и да е то просто моля да ме уведомите..

И аз съм в търсене на такова яке: черно, семпло, елегантно и топло... по възможност да не е шушлек. Много е трудно наистина  Sad И аз ще следя за съвети   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт