Нови придобивки в гардероба - 27

• 99 151
  • 675
  •   1
Отговори
# 435
Иренка,блузката на М60 от къде е?  bouquet

# 436
Много красиви придобивки. От мен чанта:http://prikachi.com/images/504/4059504o.jpg.

# 437
И аз тук да се похваля с последната ми голяма любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

обувки
пак

чорапогащник
чанта
пуловер
лента за коса
същата в зелено
туника/рокля
нещо шантаво
рокля , отзад

Плачи, страхотен клин Heart Eyes
Noir, полата е страхота,май ще си взема и аз Mr. Green

Честито на всички за придобивките Hug

Страхотни неща, но очите ми остнаха в роклята. Мога л ида попитам от къде е?

# 438
Момичета, да знаете дали е преместен някъде магазинът SugarFree? Когато бях за последно в ДъМол, беше затворен. Надявам се искрено да не е останал само магазинът им в Слънчев бряг... Cry
Честити придобивки на всички и със здраве да си ги носите!   bouquet Simple Smile

# 439
И аз тук да се похваля с последната ми голяма любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

обувки
пак

Тези обувки,онемях Heart Eyes
Имам въпроси.Каква марка са?От къде са?
Между другото всичките ти неща ми харесаха Flutter

И сега да си кажа,вероятно само ще вояйорствам,но тази тема ми харесва Crazy

пп.Е какво пък ще си  кажа,днес си купих мечтания oversize пуловер Heart Eyes

# 440
Тези обувки,онемях Heart Eyes
Имам въпроси.Каква марка са?От къде са?
Между другото всичките ти неща ми харесаха Flutter

И сега да си кажа,вероятно само ще вояйорствам,но тази тема ми харесва Crazy

пп.Е какво пък ще си  кажа,днес си купих мечтания oversize пуловер Heart Eyes

United Nude от ибей Peace (има още един чифт, 38 номер)
Благодаря ти! Hug Hug Hug

# 441
аз поръчвам от тук, но до БГ незня дали имат доставки,   има голям избор на United Nude http://www.zalando.at/united-nude/?_q=United+Nude&sc=false&a … nsite_r1.44_input

# 442
Tia_e,ТиSiДи  bouquet
Сега ми остава да се чудя,дали си отговарят на номера. newsm78
Вкарахте ме в грях,от две години се бях кротнала с купуването на обувки/само по 10-12 чифта на година Mr. Green/.Тъй като любимия ми бранд Diesel взе нещо да изкарва не толкова атрактивни обувки,сега този United nude ми предизвиква пеперуди в стомаха. Grinning

# 443
Tia,страхотни придобивки,както винаги,а обувките  Crazy
аз хванах коледния дух и се сдобих с още една червена чанта тип змийска,но  не намирам снимка  да покажа

# 444
Момичета, да знаете дали е преместен някъде магазинът SugarFree? Когато бях за последно в ДъМол, беше затворен. Надявам се искрено да не е останал само магазинът им в Слънчев бряг... Cry
Честити придобивки на всички и със здраве да си ги носите!   bouquet Simple Smile

Тази седмица работеше  Party Шугър Фри има и в Бургаския мол.

# 445

Тази седмица работеше  Party Шугър Фри има и в Бургаския мол.

Все дестинации, които са ми далече. Mr. Green Мерси все пак! Simple Smile Peace

# 446
Tia_e,ТиSiДи  bouquet
Сега ми остава да се чудя,дали си отговарят на номера. newsm78
Вкарахте ме в грях,от две години се бях кротнала с купуването на обувки/само по 10-12 чифта на година Mr. Green/.Тъй като любимия ми бранд Diesel взе нещо да изкарва не толкова атрактивни обувки,сега този United nude ми предизвиква пеперуди в стомаха. Grinning

Според мен си отговарят Peace Дизел напоследък и мен не ме грабват Peace

mucana, благодаря Hug  bouquet
Отдавна си търся червена чанта,ама все не попадам на " моя " модел

# 447
  • София

Юленце, работи си магазина.  Peace Миналата седмица си взех един комплект бельо от новата им колекция, така че 100% съм сигурна - работи!  Mr. Green Hug

# 448
Момичета, помагайте  Praynig
От доста се надявам на една определена придобивка в гардероба ми, но още не съм успяла  Simple Smile
Търся си късо (вталено по възможност) палтенце в така нареченият цвят "горчица". Не бих отказала и в зелено: например http://zilana.com/20-203.jpg , но предпочитам жълтият  Embarassed
Ако ви се е мяркало някъде....   bouquet

Благодаря  Hug

# 449
Мисля, че в Stradivarius имаше такова, виж им сайта

Общи условия

Активация на акаунт