Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 72 449
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Да питам и аз за моливите - няколко момичета споменаха, че ползват бял молив на водната линия на окото, та се пробвах и аз, но ми се струва, че твърде много си личи. Можете ли да споделите как го нанасяте, как комбинирате с цветове на сенки и т.н. А и на снимки на крайния резултат ще съм благодарна Hug

Peace наскоро в един магазин се огледах за светъл молив за очи - търсих нещо телесно, но по-озаряващо  Peace

за съжаление имаше само едно розово и каот ми го предложиха  Sick Sick Sick

обаче  newsm78 реших да пробвам и  Hug о, да  Hug стоеше страхотно  Party страхотно

няка бледо, озаряващо, не бяло, но не и розово  Party веднага го взех без да се поколебая  Peace

така, че трябва да се пробва  Peace според мен  Peace

пробвах и един по-пепелен, но  Naughty Crossing Arms не ... Rolling Eyes оставих го и си излязох доволна с "находката"  Party

# 106
Момичета, чудя се между водоустойчив молив на Artdeco  и GOSH  Rolling Eyes Някой има ли наблюдения?
И попринцип как е козметиката на GOSH спрямо Artdeco  Rolling Eyes

# 107
много спешно ми трябва съвет
Имам молив за вежди и ползвам и едни тъмно кафяви сенки за вежди, НО пак си личи, че съм с "рисувани". Не е фрапиращо, но ако има начин да седи по естествено, моля споделете.

# 108
много спешно ми трябва съвет
Имам молив за вежди и ползвам и едни тъмно кафяви сенки за вежди, НО пак си личи, че съм с "рисувани". Не е фрапиращо, но ако има начин да седи по естествено, моля споделете.

Аз лично ползвам тъмно кафяви сенки и след като си попълня веждите ги сресвам със стара четка от спирала. С обичайните четки за вежди не ми се получава толкова добре колкото с тази.

# 109
  • в 1001-та нощ
+ 1 за сенки - направо чудесен ефект, нанасям ги с четката за очна линия - която е тънка, плоска и "отрязана" под наклон (така и не им научих имената  Blush)

# 110
+ 1 за сенки - направо чудесен ефект, нанасям ги с четката за очна линия - която е тънка, плоска и "отрязана" под наклон (така и не им научих имената  Blush)

И аз така нанасям. После фиксирам с прозрачна спирала и стои супер  Flutter Най-важното е да се ползва точният цвят. Иначе винаги изглеждат нарисувани. Аз така пробвах 1-2 пъти докато го улуча. С "пробите" изглеждах просто потресаващо  Crazy

# 111

И аз използвам сенки в цвят малко по-тъмен от този на веждите ми, като ги нанасям с точно такава четка - моята е MAC 208. Стои естествено и не фрапиращо - много ми допада като ефект.

# 112
+ 1 за сенки - направо чудесен ефект, нанасям ги с четката за очна линия - която е тънка, плоска и "отрязана" под наклон (така и не им научих имената  Blush)

И аз използвам матови сенки в цвят малко по-тъмен от този на веждите ми, като ги нанасям с точно такава четка - моята е MAC 208. Стои естествено и не фрапиращо - много ми допада като ефект.

# 113
  • в 1001-та нощ
о, да  Peace това е четката  Party

има ли си някакво име  newsm78 за хората, които не ползват МАС - в смисъл - нещо общоприето, независимо марката  Peace newsm78  bouquet

# 114
  • София
Angle brush - мисля че се води скосена четка.

# 115
10x за съветите
ще покажа резултати след вторник

# 116
  • в 1001-та нощ
Angle brush - мисля че се води скосена четка.

Peace Благодаря   bouquet

# 117
Аз нанасям молив или сенки само по по-плешивите части на веждите и после леко разнасям с четка от спирала,седи си естествено.Трябва да се слага по съвсем малко обаче. Peace

# 118
  • в 1001-та нощ

И аз така нанасям. После фиксирам с прозрачна спирала и стои супер  Flutter Най-важното е да се ползва точният цвят. Иначе винаги изглеждат нарисувани. Аз така пробвах 1-2 пъти докато го улуча. С "пробите" изглеждах просто потресаващо  Crazy

за прозрачна спирала дори не съм чувала   bouquet каква например  newsm78 както и да ползвам такава четка за веждите изобщо  Peace

# 119
Мейбълин

A като се разрешат със четка като за спирала накрая се отнема част от продукта и стават много по-естествени.

На клипчето се вижда голямата разлика между без разресване и със :

Общи условия

Активация на акаунт