Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 73 220
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Аз последно си купих гела на Орифлейм  Peace

# 121
  • в 1001-та нощ
MissNellie   bouquet с удоволствие ще разгледам  Heart Eyes

# 122
Аз вежди почти нямам. )
Тест много светли са и почти не се забелязват, но и мнооого рядко се сещам да ги подчертая. )

От толкова умуване, ще се пробвам с едни сенки на Есенс. ) Нищо не им плащаш, пък като не струват, в кофата.
Макар че имам и аз една 2ка от серията Здрач, много бързо се събират на клепача. (((
Докато такъв проблем със сенки на ИСЛ и Ланком не съм имала. А основно ползвам 2-3комплекта на тези марки.

# 123
Страхотна темичка  Peace аз всеки ден се гримирам, но искам да се поусъвършенствам  Naughty довечера ще гледам клипчетата у нас на спокойствие. От първия пост нещо не мога да си определя очите с каква форма са.... ще поумувам още малко
ПП: клипчето за контурирането не мога да го гледам, този "Мъж" ми е противен, отвратителен е.... Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 21:17 от Seti Beti

# 124
ПОнеже няколко дами се поинтересуваха от контурирането на носле, ето едно клипче където е добре обяснено и показано. Корен като цяло е страхотен гримьор и обяснява винаги много добре, не само как се прави, а защо е така също. Специално заради  Seti Beti, която се отвращава от различните хора, слагам клипа във линк, а не директно и предупреждавам - талантлив мъж е в клипа, който се отвращава от такива, моля не кликайте на линка.

http://www.youtube.com/watch?v=1ZIaQrO8_Z0&feature=relmfu

# 125
Хаха, добре го рече. Хората трябва да са добре предупредени за такива неща! Joy

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 09:48 от ne li ta

# 126
  • София, Лагера
Здравейте, записвам се да следя темичката, че гримът ми е голям мерак  Flutter, поизоставен от майчинството напоследък  Embarassed

# 127
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, чудя се между водоустойчив молив на Artdeco  и GOSH  Rolling Eyes Някой има ли наблюдения?
И попринцип как е козметиката на GOSH спрямо Artdeco  Rolling Eyes
аз лично съм доволна от Гош, ползвам мус и сенки с тази марка, но не мога да сравня с Арт Деко-то, понеже нямам техни Peace

# 128
Момичета,с какъв продукт фиксирате грима си?

# 129
  • Стара Загора
Mirama, аз ползвам сета за вежди на Ует енд уайлд и съм много доволна. Издържа ми по цял ден без проблем и стои много по-естествено отколкото с молив например. Можеш да си ги фиксираш и с обикновени матови сенки, също става. Аз бях доволна и от молива на Лумене с минерали, 2 изхабих, преди това бях с обикновения им, но сякаш по бавно ставаше и не толкова прецизно, колкото със сенките.  Peace

Ето снимка с молив - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pricheski.502315.18789104.big и със сенки
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pricheski.502315.22379128.big  Peace

# 130
Ивче,със сенки по ми харесва. Peace Аз мисля скоро да си взема сета за вежди на Катрис и ще докладвам как е.

# 131
  • в 1001-та нощ
Момичета,с какъв продукт фиксирате грима си?

и аз от няколко дни мисля да влизам да чета и все ... ooooh! ooooh! ooooh!

помня, че е писано за някакъв фикс ан МАС, вода .... нещо съм поглеждала, но спомен няма

и също - кое точно фиксирате така  newsm78

bouquet

# 132
Ивче, да ти кажа добре изглежда и с двете. )
Но честно казано при ежедневен грим изобщо не си обръщам внимание да подчертавам веждите. )
А и сега с ранното ставане за работа....понякога ходя и без грим даже (ужас, да плаша учениците). ))))

алена, има на Гош и на Мак спрей. Не съм ползвала обаче, не знам какъв им е ефекта.

До сега не ми се е налагало да фиксирам грим. При правилно нанасяне и спазване на стъпките кой продукт след кой се нанася, ми е издържал грима и над 7-8часа, без да се налагат поправки.
Но все пак зависи и какви продукти се използват.

# 133
с безцветна пудра фиксирам.
за светли вежди - много съм доволна от сивия молив на уетандуайлд, въобще сивите тонове стоят прекрасно.

# 134
Каква безцветна пудра ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт