Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 72 430
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Може и рязко да се направи с молив. Всичко зависи от цвета и нанасянето, но все пак съфорумката може да сподели какъв точно ефект иска да постигне с молива.

Супер клипчета!  Heart Eyes

Темата е станала много хубава. Благодаря   bouquet

# 46
А някой знае ли къде могат да се видят цените на продуктите от магазина на Kryolan? Направо не мога да повярвам, че нямат онлайн магазин...  Rolling Eyes

# 47
lsweety, в електрония магазин MakeupPro предлагат Kryolan- не ми се получава линка (в търсачката като се напише MakeupPro излиза сайта  Peace). Някой, ако е поръчвал да казва мнения - като цените изглеждат по-ниски от тези на МАС на пръв поглед  Shocked!

Намирам някаква страница  newsm78
http://www.kryolan-bg.com/com/welcome/contacts/kryolan-store-sofia
http://kryolan-bg.com/com/catalogue/
Откъдето:
Оригинални продукти KRYOLAN в момента не се предлагат online в България.
За стока закупена от други търговци предлагащи продукти на KRYOLAN не носим отговорност.
(с правописни грешки, качени в сайт  Whistling)
Това значи ли, че продуктите им, предлагани от MakeupPro са менте или просто и те внасят, и са конкуренция  Thinking (както L'Oréal Professionnel имат различни вносители)!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 12:10 от elhi4ka

# 48
  • София
Привет и от мен  Hug Поздравления за темата - много е полезна  Embarassed  bouquet Искам да ви помоля за съвет за такъв грим  http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=10150307540839424&set=a.10150294487209424.365309.58702179423&type=1&theater
 специално за очите и скулите!  Heart Eyes как се правят тези скули?? ужасно много ми харесва целият грим!

# 49
  • в 1001-та нощ
все съм си мислила, че ги гримират професионалисти  newsm78

# 50
  • София
Принципно професионалисти ги гримират  newsm78 особено за по телевизията.
Този грим, обаче, си е за сцена и не бих тръгнала така по улиците.

# 51
Като се сетя какви екземпляри съм виждала от тези среди, това направо си е супер семпъл грим  Crazy

# 52
  • София
Аз против гримът им на сцена нямам. Не мога да разбера, обаче, защо с него трябва да се разхождат и по улиците. И не са само т.нар. чалгаджийки. Виждала съм и Галя от Каризма намазана като палячо в един от моловете в София примерно в 3-4 часа следобяд.
Преслава съм я виждала също в Сф мол - момичето съвсем добре си изглеждаше. Обута в балеринки, с лек грим или изобщо нямаше. Но има и дами, които пазаруват в Карфур със 1000 кила грим - непопулярни.  

# 53
Привет и от мен  Hug Поздравления за темата - много е полезна  Embarassed  bouquet Искам да ви помоля за съвет за такъв грим  http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=10150307540839424&set=a.10150294487209424.365309.58702179423&type=1&theater
 специално за очите и скулите!  Heart Eyes как се правят тези скули?? ужасно много ми харесва целият грим!

От 1ва стр, клиповете за опушено око и контур. Това са в основата си техниките, другото е напасване по чертите.

# 54
  • в 1001-та нощ
мен наскоро един гримьор ме гримира точно, като картинките на 1 пост Wink))

страшно ми хареса  Praynig трябва да тренирам повече и да гледам клипчета  Hug

# 55
elhi4ka , ако имаш възможност иди направо в офиса на Kryolan. Момичетата там са професионални гримьори и ще ти помогнат в избора. А и може да пробваш всичко, което поискаш, дори да те гримират.    Peace

# 56
Ами за ефекта..да е като с "течна/гел'' само, че с черен молив.

# 57
Frig, ще се въздържа засега - напълних се с грим и искам да го използвам, като ме хване лудата за нещо ново отивам в МАС Grinning!

# 58
Miss Nellie винаги научавам интересни и полезни неща в постовете ти ! Много ти благодаря и за урока  по контуриране в последната тема  bouquet
 Много харесвам Лиса Елдриж и често поглеждам в сайта и и се радвам, че я има на първа страница още.
Имам едно питане обаче - в клипчето за ежедневен грим, тя използва продукт на Becca, който мислех че е база за сенки, но в линка с продуктите излиза, че има нюанси. В същото време в клипчето с момичето, което показва грим за големи очи май използва за основа нещо като сенки.
Извинете за лаишките ми въпроси, но моля за малко разяснение за този тип продукти : Rolling Eyes

# 59
Момичета, някоя пробвала ли е да нанася очна линия от вътрешната стана на горния клепач, както е показано в това клипче  Rolling Eyes Виждала съм го в доста други клипчета на тази мацка. Чудя се не дразни ли очите и не знам как ще го нанеса без да просълзя и съответно да омажа съвсем положението  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт