Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 73 224
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Алена какъв тониращ  крем използваш?

# 706
  • в 1001-та нощ
този  Peace http://www.clarins.co.uk/Super%20Restorative%20Tinted%20Cream%20 … t=21&cgid=230

ползвам втория цвят (03)

на лицето ползвам много малко от изглаждащата база на Кларинс, за около очите коректора на ИСЛ, за лицето - много малко от този крем, колкото леко да изравни тена и финално пудра на кларинс - компактна и матираща - идеално ми става  Peace

може да се пробват в магазин  Peace

# 707
  • София
Не знам дали сте пускали това клипче, добро е:

# 708
Алена, благодаря!

# 709
Момичета, някоя ще пусне ли клипче за подобен грим:

Много ми харесва този бронзов ефект на лицето  Grinning До сега не съм ползвала бронзъри, защото съм тъмна, особено лятото  Mr. Green Пък и повечето, които съм заглеждала са с бляскави частици и не са за мен. Но не съм и много наясно как се нанася точно по лицето  Rolling Eyes

# 710
  • София, Лагера
Страхотен е, наистина този бронзиращ ефект, ама аз каквато съм светлоока и бяла на карикатура бих замязала  Blush

Момичета, искам за ви питам кога се слага тоник на лицето? Досега не съм ползвала, като се измия и директно поставям крем. Rolling Eyes

# 711
Ами аз слагам тоника точно преди крема  Peace Той допълнително ми изчиства кожата и много приятно я освежава  Grinning

# 712
Ами този бронзов ефект верятно се постига с бронзираща пудра..и на мен много ми харесва,но досега не съм намирала пудра,която да изгежда така на лицето.

Аз искам да питам (някой,който има идея) когато се избира фдт,какви съставки трябва да се гледат да са назад в състава или да ги няма?Чувала съм за талк и гледам да е на задно място,но сега ми предстои да си взимам фдт и незнам как д го избера (освен по консистенция).Тук бях чела,че фдт-ните на ревлон са с хубав състав.

# 713
на мен това ружче ми стои по подобен начин на скулите, има и леки блестящи частички, а имам и 1-2 слънчеви бани по рождение  Laughing

# 714
Има си и мат бронзъри за комбинирана и мазна кожа. Примерно на Dior е готин.

# 715
Момичета, някоя ще пусне ли клипче за подобен грим:

Много ми харесва този бронзов ефект на лицето  Grinning До сега не съм ползвала бронзъри, защото съм тъмна, особено лятото  Mr. Green Пък и повечето, които съм заглеждала са с бляскави частици и не са за мен. Но не съм и много наясно как се нанася точно по лицето  Rolling Eyes
Нанася се за ефект "целуната от слънцето" по най-изпъкналите части на лицето. Получава се винаги много добре. Аз съм много бяла и с подходящ бронзант се правя със страхотен тен. Виждала съм обаче гротескни ситуации по улиците, когато има голямо разминаване между цвета на тена и подбрания цвят на пудрата. За мен едни от най-добрите бронзантни пудри са на Герлен.

# 716
Само на мен ли не ми харесва как й е сложен ружът на тази моделка. Твърде надолу към челюстта отива сякаш.. Добре, че има красиви очи, та отвличат вниманието.

# 717
  • Варна
на мен ми е интересно как някои момчета се гримират само с ФДТ+пудра и спирала за очи,но и праи впечатлението,че е толкова гъста и напластена и черна,че нямат нужда от друго,стои сякаш имат плътна черна линия баш на миглите(действително нямат).

На мен ми е най-лябимо да си сложа очна линия на окото,която накрая да заършва с ъгълче нагоре,туширам с черни сенки на Seventeen и съвсем леко размазам сенките сякаш линията е леко опушена.За жалост не съм усоила напълно умението от първото мацване,очната ми линия да е перфектна.

# 718
Само на мен ли не ми харесва как й е сложен ружът на тази моделка. Твърде надолу към челюстта отива сякаш.. Добре, че има красиви очи, та отвличат вниманието.

Ами и аз издъпвам ружа малко по-нагоре. Аз имам изразени скули и ако ги подчертая още, ще заприличам на скункс в лицето, с хлътнали бузи  Mr. Green
Ами ще поразгледам за матиращи бронзъри. Но ме ориентирайте в малко по-среден клас, че не ми се дават толкова пари за Диор и Гарлен  Crazy Но нанасянето ми е малко мътно  Rolling Eyes Няма ли някъде клипче по въпроса. Не искам и мен да ме гледат интересно по улиците  Laughing

# 719
на мен ми е интересно как някои момчета се гримират само с ФДТ+пудра и спирала за очи,но и праи впечатлението,че е толкова гъста и напластена и черна,че нямат нужда от друго,стои сякаш имат плътна черна линия баш на миглите(действително нямат).

Да,и аз съм го забелязала това и установих,че е от цвета на очите(поне според мен).На много тъмни,почти черни очи стои по-силно черната спирала и сенките,а на светло кафяви очи не се получава ефекта,за който казваш..аз съм с много странен цвят очи-много тъмно зелено към кафяво и при мен колкото и да напластявам спирала не си личи,че изобщо имам и ми трябват спирали с ефект"изкуствени мигли",за да се харесам..на лореал има карбон блек-само от тях ми се получава така,че сякаш имам черна линия на клепача и стават много изрзителни очите.Загледай се по самия цвят на очите на жените и по начина,по който им стои спиралата...това за мен има по-голямо значение,отколкото дали спиралата е 10 или 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт