Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 72 427
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Искам да попитам дали може да си направим очна линия с молив?

Като го прочетох се сетих как преди години видях една приятелка,преди да си сложи молив,леко загряваше върха с запалка,нз дали е правилно и дали е хубаво да се прави,но стоеше като с очна линия....

# 76
  • в 1001-та нощ

на долния клепач отвътре има бял пигмент  newsm78

мен точно това много ме интересува  newsm78

мисля си да ползвам прозрачна очна линия и да размеся капка с блед пигмент и да опитам  newsm78

други идеи newsm78

интересно ще ми да видя това око отворено  newsm78 имаше ли и такива снимки  newsm78

# 77
аз съм си слагала бял молив отдолу. Отваря окото и изглеждаш някак отпочинала.
Имам сенки под очите и често го правя този номер.

# 78
  • в 1001-та нощ
аз намерих някакъв сив молив, а искам да е със светъл телесен цвят, да е малко по-светъл то телесния, но като нюанс - не сиво или розово, а по-скоро бледо пасковено - с живец в него  Peace

# 79
  • София
момичета сори ,че поснах така снимката , но бързах
ето и с отворено око
много ми харесва и е станало много нежно и премерено , не грозно

ето и продуктите :
EYES:
BH Cosmetics 120 Eyeshadow Palette, version 2, various colors mixed with fix spray to create rainbow effect liner
Wet N Wild Liquid Liner in Black
Rimmel Soft Kohl Pencil in White
Maybelline Falsies Mascara in Black
Urban Decay Eyeshadow in Buck in crease
Love & Beauty Glitter Liner on lower lash line
Ardell #120 Demi Lashes

# 80
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace

И описанието на продуктите е чудесна помощ  Peace

до клкото разбирам по моя въпрос Rimmel Soft Kohl Pencil in White и Love & Beauty Glitter Liner on lower lash line  newsm78

за сега ще пробвам с налични средства  Peace

# 81
  • Варна
Аз си търся молив,който е възможен да бъде подострен и ижзползван дълго време,че досега попадам на прекрасни моливи с прекрасен черен цвят,но при опит за поостряне се пукат по дължина и след като го размажа на окото си,нужно ли е добавя още един контур на очите близо до линията на миглите ?

# 82
  • В полите на Пирин планина
Вече няколко пъти си купувам Silicone Eyeliner на Импала - http://www.impalacosmetics.com/en/products/pencils/65-silicone-eyeliner

Чудесен е, наситено черен, траен и лесно се нанася, а също и съвсем добре се остри, без поражения по него. Не на последно място е направо без пари - около 3-4 лева.

# 83
Страхотна тема, записвам се, за да не ви изпусна и отивам да чета подробно от началото  Peace Невероятно полезни ще ми бъдат клипчетата от първа страница, за което много благодаря на MissNellie   bouquet

# 84
Иначе някой има ли мнение за тези четки?  Rolling Eyes
http://crownbrush.us/index.php?main_page=index
Не съм ги ползвала, но като гледам продават китайските палитри на четворни цени, само защото са си плеснали логото отгоре, та бих си имала едно дебело наум и за предлаганите четки Naughty

В темата за четките Мис Нели поясни накратко за качеството на китайските четки, за което й благодаря Hug

# 85
Иначе някой има ли мнение за тези четки?  Rolling Eyes
http://crownbrush.us/index.php?main_page=index
Не съм ги ползвала, но като гледам продават китайските палитри на четворни цени, само защото са си плеснали логото отгоре, та бих си имала едно дебело наум и за предлаганите четки Naughty

В темата за четките Мис Нели поясни накратко за качеството на китайските четки, за което й благодаря Hug

Мерси, тези дни ще взема да ги прочета темите.  Flutter

А като се прибера в понеделник ще се пробвам да направя и това с очната линия, ако мога...  Rolling Eyes

# 86
Здравейте и от мен момичета. )
Вероятно тук повечето използват скъпа козметика, но днес видях няколко нови цвята сенки на Есенс. В кафеникаво, зелената гама и доста ми харесаха на вид.
Искам да попитам някой дали ги е използвал? Става въпрос за бляскавите нюанси.
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/eyeshadow-mono.html
ето линк със продуктите, най-отдолу са новите.
Дали стоят твърде блестящо, защото на работа не мога да ходя твърде "искряща". )))) Пробвах ги на ръка, но все пак ефекта не е същият.

# 87
Аз си купих няколко продукта на Есенс и всичките отидоха в кофата по една или друга причина. Сенките не съм ги пробвала. Но аз лично тази марка я забравям  Wink
Имала съм сенки на Голдън Роуз. Не са лоши за парите си. Имам и на Ейвън няколко четворки, и те стават. А и цените им май са, като на Есенс четворките  Rolling Eyes

# 88
  • В полите на Пирин планина
Аз не ползвам скъпи сенки / имам предвид Шанел, Диор ... / - не са ми по джоба  Crossing Arms
На Есенс продуктите и аз не ги харесвам.
Последно си взех едни матови сенки на Римел и съм приятно изненадана от тях - хубава пигментация и трайност.

# 89
И аз сенки на Есенс не съм си купувала до сега (всъщност само лакове), но пък много ми харесаха цветовете им. )
Освен да пробвам с 1-2цвята, друг начин не виждам. )

Общи условия

Активация на акаунт