Захранване - с Каква марка пюре започнахте???

• 19 719
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
на нас скоро ни предстои захранване,не сме решили с коя марка ще бъде,искам да попитам вие какво мнение имате за тези на малечко,понежи имат голям асортимент

Не са подходящи за захранване. Имат захар и сол.
Ориентирай се към друга марка или готви сама за бебето.

# 76
  • София
Захраних с Хип и с тях продължихме. По-натам давах също така Гербер и Семпер.

# 77
Гербер имат много вкусни менюта. Жалко, че нямат по-голям избор.

# 78
Здравейте!Не знам в коя тема да пиша за това ще опитам тук.Синът ми е на 3 мес.и половина още имаме колики.Режимът на хранене който той сам си направи 2,8, 12 ,16 ,20.Грешен ли е?Храня го с Лактана по 150 мл.вода и 5 лъж.АМ на хранене.На кутията пише по 5 пъти на ден за неговата възраст.Обаче чета навсякъде че режимът е по 6 пъти и следният 6-9-12-15-18-21.Страх ме е дали ще издържи от 21 до 6ч сутринта без да яде и да не се наложи още едно хранене.Да го пробвам ли,какво да правя много плачка,много пръцка.Педиатърката каза да захранвам.Почнахме с ябълка,обрина се.Спрях я.Започнах със сок от морков няма обриви но имам чувството че се засилват понякога коликите.Един ден е спокоен на другият целият ден ревем.Моля ви за помощ ще се побъркам вече  #Crazy

# 79
Не се захранва бебе, което има колики  Naughty. А на 3 месеца и половина абсурд! Спри всичко различно от мляко  Stop! Педиатрите в България продължават да ме изненадват. Следвай режимът на бебето.
Какво значи страх ме е дали ще издържи? Ако огладнее ще те събуди, не се притеснявай, гладно няма да остане.

# 80
mrs sisitka в този подфорум-първите теми виж "библиотека"-има предостатъчно инфо за захранването-четене му е майката Peace
Смени си педиатърката-явно не си осъвременява знанията Crazy

# 81
Започнахме с Хип, по-натам мисля да пробвам Гербер, Бебевита, Сънвал и Семпер.
П.П: За Бебевита прочетох много лоши отзиви тук във форума.  Rolling Eyes

# 82
Е що така?
Бебивита не са лоши. имаха преди захар в плодовите пюрета, но като цяло имат добри комбинации, особено за по-голямо бебе.
Дуетите им пък са хубави.

# 83
Бебивита имат страхотни менюта. Много вкусни.

# 84
Аз не съм казала, че са лоши. Не съм взела за да пробвам. Просто това което прочетох леко ме стресна. Намерени пера, люспи, ала-бала. Бебевита не са ли на Хип ? Rolling Eyes

# 85
Да, но не са органични.
Хубави са, можеш да взимаш и от тях.

# 86
Бейбивита бяха любимите на каката. Имат вкусни месни пюрета, както и страхотни зърнени каши. Аз не съм откривала никакви "находки" вътре.  Peace

# 87
Това за находките съм го чувала за всички марки.

# 88
Започнах с Хип. Давала съм Гербер (доста рядки са според мен), Бебевита, Милупа(веднъж), Овко и Ганчев (2-3 пъти  Mr. Green) , Бейбилав. И домашни
Тепърва почваме месните- на Хип,Бебивита и Гербер съм взела

# 89
Захраних с Нестле и Хип, в последствие съм давала понякога Овко и Ганчев.

Общи условия

Активация на акаунт