Отговори
# 210
  • София
хехе и аз мислех утре да посетя срещата на Hipp.

имате ли представа колко време продължава?
никой не ми отговаря на мейла, който пратих за записване, а пък единственият телефон, който намерих за контакт, дава постоянно заето ...

# 211
хехе и аз мислех утре да посетя срещата на Hipp.

имате ли представа колко време продължава?
никой не ми отговаря на мейла, който пратих за записване, а пък единственият телефон, който намерих за контакт, дава постоянно заето ...

И на мен не ми отговарят, нито ми се обаждат... Ами ще ида така утре евентуално без потвърждение. За продължитрелността нямам идея.

# 212
Поредната чуденка-колко хавлийки ще са необходими и колко често се перат?Колкото мами да питам толкова мнения чувам Rolling Eyes
barabar , честита радост   bouquet
Хайде и аз да се похваля с последния работен ден-в понеделник отивам да си взема първия болничен  Simple Smile А сега започвам да шия чаршафчетата на моята шушка

# 213
  • на Дъждовен остров
Поредната чуденка-колко хавлийки ще са необходими и колко често се перат?Колкото мами да питам толкова мнения чувам Rolling Eyes

Според акушерките по две на къпане.  Реално 1, но за всеки случай да имаш и втора приготвена.  Та зависи колко често плануваш да переш, имаш ли сушилня и разни от сорта.  Според мен поне 4.

# 214
  • София
Аз имах 2 хавлийки, като втората я ползвах май предимно, ако не е изсъхнала първата. Не съм ги сменяла супер често, но аз над хавлийката слагах тензухена пеленичка и бършех с нея. Та нея я сменяха на 1-2 пъти, а хавлията може би на седмица-две. Естествено ако се напишка, ще я смениш пак, дори и вчера да е сменена  Peace

# 215
  • Добрич
Аз не съм вземала и няма да вземам специални хавлийки за бебето. Ние имаме доста (поне 20-25) на брой то големите хавлии,и доста малки също. Отделила съм 5 засега,които изпрах и изгладих като за бебе. Ще ползваме тях.

# 216
Tea ,сушилна нямам и не знам колко често ще пера,купила съм 3 хавлии пък ако видя зор ще купувам още,това реших  Simple Smile

# 217
  • гр. Стара Загора
здравейте и от мен Simple Smile
днес цял ден ми беше толкова изморено... а следобяд идва майстор за парното, че тепърва таткото се зае да го прави... после малко на разходка до града с бъдещата баба... и в единствения магазин, в които не бях влизала да проверя за нощници, намерих нощница за кърмачки на "Vienetta Secret" и съм много щастлива... по-евтини са от обявените цени в сайта... накупих и още някои неща... и преди малко си стегнах багажчето за родилното... знам, че бързам, но имам едно предчувствие, което не ме оставя намира денонощно...  smile3506 newsm12
утре съм на преглед... ще слушаме тонове Simple Smile и ще ми пускат изследвания  newsm03
иначе за последните 2 седм. съм качила 3 кг. и вече съм м/у 76-77кг/ +14-15/... и вече едвам се движа... пръстите на ръцете ми почнаха да се подуват малко по-малко... но на др място не съм качила... само корема ми стърчи напред 1 метър pregnant  newsm47
айде стига толкова от мен за сега Simple Smile лека и приятна вечер мили ми коремчета Simple Smile Heart Eyes

# 218
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Clioniki - дано каката да е добре и да можеш да дойдеш!  Hug За съжаление, аз пътувам от другата страна, посока от Надежда и няма да мога да те взема. Ако успееш да дойдеш непременно се обади - мисля, че ще познаем  Simple Smile
Tedishte - е хайде де! Дано се намерим! За продължителността - предполагам поне до 12ч.

Ще се радвам да се видим! От мен давам жокер - утре вероятно ще съм със сива блузка с макове /тази от снимката във фейса/. Simple Smile

За хавлииките - имам една от Алекс и още една новичка и смятам с двете да се оправя. Принципно, дори и да се напишка или нещо друго, като я изпера все ще изсъхне до следващото къпане. Ако видя зор ще ползвам и 2 нови голями хавлиени кърпи.

# 219
Clioniki - дано каката да е добре и да можеш да дойдеш!  Hug За съжаление, аз пътувам от другата страна, посока от Надежда и няма да мога да те взема. Ако успееш да дойдеш непременно се обади - мисля, че ще познаем  Simple Smile
Tedishte - е хайде де! Дано се намерим! За продължителността - предполагам поне до 12ч.

Ще се радвам да се видим! От мен давам жокер - утре вероятно ще съм със сива блузка с макове /тази от снимката във фейса/. Simple Smile

За хавлииките - имам една от Алекс и още една новичка и смятам с двете да се оправя. Принципно, дори и да се напишка или нещо друго, като я изпера все ще изсъхне до следващото къпане. Ако видя зор ще ползвам и 2 нови голями хавлиени кърпи.

Ще идвам, Андреа е здрава и утре ще си е на градина Simple Smile Аз ще съм най-вероятно с бременни дънки и блуза в цвят между розово и червено и син шал на червени цветенца. Потвърдиха ми по майла, че съм се записала.

Аз хавлийки съм купила само 2, но от каката си имам резервни. А и в началото ще слагам бархетна или тензухена пелена върху самата хавлия. Имам и сушилня, така че за мен бройката е ОК.

Лека вечер и до утре!

# 220
barabar честито!
Doddy аз съм купила 3 хавлий, мисля че са достатъчни.
lika блазе ти, че нямаш апетит, аз направо ще полудея. Непрекъснато ми се яде нещо, и впредвид, че се ограничавам заради кръвното, пак постоянно нещо меля - на плодовете наблягам повече!

Момичета вие колко често ходите на консултации? Четох в нета, че след 30 седмица трябвало поне два пъти месечно?

# 221

Момичета вие колко често ходите на консултации? Четох в нета, че след 30 седмица трябвало поне два пъти месечно?

Ами аз съм на всеки две седмици, слушаме и записваме  тонове и контракции, вземат кръв, следят с видеозон и “на ръка“ какво е положението. Около 30-та седмица правихме и втори тест за антитела. Сега в 33 ще правя и изследване за токсоплазмоза и за стрептококи и други бактерийки, които са вредни за бебето. Тези последните не са задължителни, ама за всеки случай, пък и да не оставя ненаправено изследване през бременността Wink

Имам си вече и час за представяне в клиниката през средата на октомври.
Голямото чакане продължава.....

Хубав уикенд на всички!

# 222
Clioniki , Lika , тъй като смятах да идвам и аз на лекциите, но няма да мога в крайна сметка, дали ще споделите после с нас какво сте научили  newsm53 smile3525

# 223
  • на Дъждовен остров
... Непрекъснато ми се яде нещо, и впредвид, че се ограничавам заради кръвното, пак постоянно нещо меля - на плодовете наблягам повече!

На мен в момента ми се ядът бисквити с шоколад отгоре.  Мин неделя се сетих в 18ч за това ( атук магазините затварят в 17  Grinning ) Та се наложи мъжа да пали колата и да търси отворено магазинче за бисквити.  Сега сме запасени, ама на мен не ми се ядът.  А киселините после направо убиват цялата идилия.

За консултациите по принцип (предполагам и в БГ) от 30 до 40 седмица трябва да са през 2 седмици.

# 224
Здравейте, момичета!
Извинете ме за липсата, но бяхме за три дни на моренце. Горе- долу добре си изкарахме. Алберто беше супер щастлив и не можехме да го извадим от водата. На мен кръвното ми е ниско и си ми става лошичко доста често...
Аз доста съм наддала, даже бременните ми панталони ми опъват...
Надявам се да мога да ви пиша, но не съм сигурна, за това да предупреда Simple Smile да не ми пишете отсъствия... В понеделник ще си пътуваме за Италия и там няма да имаме интернет поне за началото.
Целувам ви всички и ще гледам поне във фейса да влизам...

Общи условия

Активация на акаунт