Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
-
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
В количките за бебета трябва да се поставят подложка, чаршафи, предпазна бариера и спален чувал за зимата. За столчетата за кола се използва специален матрак и възглавница, като не се препоръчва използването на завивки и възглавници през първите месеци. В столчето за кола за бебета трябва да се постави специален матрак и възглавница, като се избягва използването на одеяла и възглавници през първите месеци.
-
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
-
Какво трябва да има в бебешката кошара?
-
Какво е шкембе чорба и защо може да причини храносмилателни проблеми?
а на теб бързо възстановяване
. Нека бързо да наддава и да расте много щастлив. На теб бързо - възстановяване и само хубави моменти.

Ще си намеря някоя книжка да чета и хич ми не дреме!
Относно "бърза" помощ.....всекидневно отказват да отидат на сигнал, а в случайте когато не отказват са толкова бързи ,че голяма част от хората не могат да ги дочакат и се случва най-лошото
разкажи моля те като имаш време , как така по-рано се случиха нещата, каква е била причината и ти как разбра че мъника ще излиза
само исках да кажа, че и аз бях така, особено в края на бременността, и водите ми изтекоха малко по малко, така че изобщо не бях сигурна какво става. Добре, че бяхме същия ден на "училище за родители", акушерката веднага ме прати на преглед, иначе сигурно нямаше да ида. Водите са някак по-бистри, но аз "аромат" не усетих, при все, че обонянието определено ми се беше изострило, та бях решила, че си е нормалното течение, но понеже е много като количество, се е поразредило като консистенция и затова седи по бистро