Отговори
# 105
Маринова, аз ще раждам в Тина Киркова Simple Smile С избор на екип ще съм по всяка вероятност, с д-р Панова Simple Smile

# 106
  • гр. Стара Загора
да се разпиша и аз... бях на очен преглед днес... всичко ми било наред и таткото е много щастлив, че ще раждам по нормален начин... аз все още го осъзнавам, ноооо това си е БОЖА работа... и вече няма да го мисля Simple Smile
днес направо се разочаровах от себе си... вече се влача като някоя 150кг. костенурка... Sad
бебууу тези дни е много активен с ритниците в ребрата ми... и понякога доста ме боли...
а м/украчието ми днес направо беше ужас... такива болки... едвам ходя и то като някоя патка... и тази жегаааа... само се оплаквам... ама поне знам, че вие ще ме разберете
а и да се похваля... купих си помпа механична помпа на НУК... беше намалена и реших, че няма смисъл много да му мисля Simple Smile
лека вечер и спокойни сънища Simple Smile
П.П.: вече и аз като легна и умирам... чак сутринта от алармата се будя Simple Smile

# 107
Незнам дали само аз съм така...всички сте напреднали толкова много с покупките #Crazy Като чета май само аз не съм купила нищичко и не смятам да купувам Rolling Eyes В интерес на истината съм малко суеверна и съм чувала че не се взима нищо докато детето не се роди живо и здраво:)За това само съм набелязала всичко и съм оведомила помощниците...Ще имат на разположение 5 дни докато съм в болницата да ги вземат и да ги подредят така както съм решила:)Иначе и аз се изкушавам Hug

# 108
  • гр. Стара Загора
radina... изкушението е голямо нещо... ако взема всичките неща в списъка, който намерих из нета, то съм купила около 1/20 от нещата за мен и за бебчууу... ама почвам да се запасявам, че имам едно такова предчувствие, че малкия ми ще избърза...  smile3506

# 109
radina_ евала за това ти твое решение.Аз не бих се сдържала колкото и да съм суеверна,а и не бих могла да се лиша от кефа от бебешкия шопинг.То и без тва тук няма кой да ми ги напазари после нещата,освен мен,защото мъжо няма да тръгне по магазините...най-много да поръчва онлайн. Party
А за спането и аз съм така...лягам и чак сутринта ставам с мъжо като става за работа.Той гледа да не вдига много шум,за да не ме събуди ама...тцък...аз пак ставам с него да го изпратя! Heart Eyes
Хайде спокойна нощ и сладки сънища на всичкиии! smile3524

# 110
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
Днес бях на тонове и после на една лекция, а след това в офиса след някой и друг час, тичешком и до детската градина! Направо ми е пълна лудница, а утре плюс това описаното имам и два часа англииски вечерта! Вече ужасно ми тежи, а и краката всяка вечер ме болят и отичат, и костите неспират ... всъщност  знаете какво ми е Simple Smile
От днес всъщност съм много доволна, че на записа всичко е ок! Само кръвното ми беше 90/60, но ще го преживея.

По темата за озлоблението повдигната от orhideq
Вчера отивам в Пощенска банка и на касата опашка от 12-тина човека /сещате се/. И аз си заставам чинно на опашката! Една жена след мен се обади да мина отпред ... никаква реакция от никого. Дори един от опашката не се обърна, а аз и обясних, че вече не веднъж са ме игнорирали и че предпочитам да си чакам, а не да се натоварвам с отрицателни емоции! След около 10мин обаче, друга жена, чакаща на стол в страни от опашката също нададе глас, ИИИИИ познайте - настана кавга меду тези двечките, които настояваха да ме пусне опашката и част от чакащите, които роптаеха че съм бременна и какво видиш търся там, и като съм дошла да си чакам ... и такива работи! Били уморени от работа, а бременността не е болест! Честно казано ми стана много обидно, но такива сме - зверове! Много тъжно! Вярно, че до сега няколко пъти ми се случи да срещна топло отношение и внимание, но май само това беше ...

Бубче
- и аз по душа съм оптимист, но наистина вчера ми се дорева пред хората ... много болно ми стана и някак оптимизма ми потъна!
Dalia-Frina - благодаря ти мила! Вече съм по-добре  Simple Smile
vills Joy хареса ми!
Tefnut - Ина, добре дошла!
adorable - щом трябва секцио - секцио! Не го мисли! Важното е крайния резултат!
gub4eto - о, Пирогов, о касапница Софииска! И аз скоро имах одисея там - искренно ти съчувствам!
Маринова - честита ви нова къщичка! С много любов и топлинка да си я ползвате, а стените и да ехтят от смях и веселие!

За покупките - и аз съм до никъде!

Хайде приятни сънища, че роман стана! Целувки на всички сладки тумбачета!

# 111
  • гр. Стара Загора
добро утро Simple Smile

днес се събудих с адските болки в целия торс, а ръцете и краката ми са като желе Sad от няколко дни се събуждам с адското главоболие... а честно казано не ми се иска да прием каквито и да било аналгитици... вече се чувствам негодна за нищо... освен лежане и ядене...  smile3506 newsm03

айде лек ден... и се надявам вие да сте по-добре от мен Simple Smile

# 112
Здравейте, момичета. Не съм ви писала отдавна, всъщност съм се включвала активно едва 2-3 пъти.

Ето ми я малката новина - Филип се роди на 08.09 сутринта, 1800 г и 40 см. Можете да ме пишете, че съм си взела изпита  Mr. Green Докато четях тревогите на другите момичета, си мислех, че такива неща на мен няма как да се случат. Ама на!

Аз съм си вкъщи, след 10-дневния престой в "Майчин дом" се наслаждавам на уюта на това да съм с другите си две момчета, да спя на познатата си възглавница... все такива неща. Смятам да поработвам, за да се откъсвам от всякакви отрицателни мисли. И за да не ви ги предавам и на вас - много, много късмет на всички, коремчетата ви да пораснат големи и да ви леко на телата и душите, за да си спомняте след време за тоя период с малко носталгия!

Целувки от мен!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 09:04 от barabar

# 113
  • Плевен
Ехааа barabar Да ти е жива и здрава рожбата, да расте щастливо и весело дете и да ви дава много поводи за гордост! На теб бързо възстановяване!   bouquet

# 114
barabar: честито за бебчето, дано всичко да е наред и да те радва много! Надявам се си се възстановила и сега те очакват само хубави емоции!

# 115
  • На село
Честито, barabar! Да ти е здрав и късметлия малкия юнак! На теб - много спокойствие и бързичко възстановяване bouquet

Vili2411, и аз реших да раждам с избор на екип - д-р Маленов. Мислиш ли да ходиш на "Отворени врати"? На 27ми този месец има и мисля да се запиша.

lika, благодаря!

# 116
  • Пловдив
Барабар, да ти е жив и здрав малкият Филип, много радост да ви носи , бързо да наддава, а ти бързо да се възстановиш!
Маринова, много щастливи моменти в новия ви дом  bouquet

# 117
  • Добрич
Уау момичета,нямам време да седна пред компютъра. Откакто се върна нашия бъдещ татко не можем да си се нарадваме,бяха минали 3 месеца и половина. А той как се радва на корема ми,бебчето как го подритва в отговор... Two Hearts

barabar честито бебче и от мен,дано всичко да е наред,да е жив и здрав малкия Филип и много да ви радва!
Маринова честит нов дом!

Ние вече си избрахме количка за бебчето,ето тази ще бъде:
http://kasida.bg/bebe-confort-bebeshka-kolichka-streety-pack-3-v … 10-221-10701.html
но още не сме решили дали да вземем зимния кош-за новородено,или ще се справим без него  newsm78 и затова не сме я поръчали.

# 118
  • София
Честита рожба, barabar! Нека Филип е много силен и здрав и да ви радва!   bouquet
Бързо възстановяване за теб и никакви мрачни мисли - хубавото тепърва предстои!

Хубав ден за всички!

# 119
Еха , barabar Честита Радост !
Да ви е жив и здрав  малкият юнак и да ви радва !

Маринова , Честита Нова Къща!

Общи условия

Активация на акаунт