Отговори
# 225
  • Добрич
... Непрекъснато ми се яде нещо, и впредвид, че се ограничавам заради кръвното, пак постоянно нещо меля - на плодовете наблягам повече!

Момичета вие колко често ходите на консултации? Четох в нета, че след 30 седмица трябвало поне два пъти месечно?

За консултациите по принцип (предполагам и в БГ) от 30 до 40 седмица трябва да са през 2 седмици.

Аз досега бях на 2 седмици на ЖК,и от тази почвам вече всяка седмица да ходя.

# 226
 wavey
След известни колебания породени от горчив опит и малка доза суеверие, на днешния празник реших и аз да се запиша - в очакване на 18. 11. да се появи наш'та бебка.

До сега само ви четях и мога само да благодаря на всики, които споделят опит и инфо - много ми бе полезно.

Стискам палци на избързалите бебета и техните семейства и се надявам скоро всички да са заедно.

bouquet

# 227
  • София
Аз вчера след гинипрала щях да умра, ама в буквалния смисъл, 4 часа не знаех на кой свят съм, бях сама и в 17ч едвам се замъкнах да си взема детето. Много исках да не пия верапамила, но изпадам в ужас какво ме очаква днес и май ще пробвам как е в комбинция с верапамил. Rolling Eyes А утре ще съм цял ден навън, ще имаме важни мероприятия, а накря и гости и ако днес и верапамила не помогне не знам какво ще правя утре...
Иначе  направих за утре една бисквитена торта, основното ще е лесно и бързо и само погачата ми остава да спретна довечера Party Но ще видим какво ще е положението. Сега ви оставям да ходим на пазар Heart Eyes

# 228
... Непрекъснато ми се яде нещо, и впредвид, че се ограничавам заради кръвното, пак постоянно нещо меля - на плодовете наблягам повече!

Момичета вие колко често ходите на консултации? Четох в нета, че след 30 седмица трябвало поне два пъти месечно?
На мен в момента ми се ядът бисквити с шоколад отгоре.  Мин неделя се сетих в 18ч за това ( атук магазините затварят в 17  Grinning ) Та се наложи мъжа да пали колата и да търси отворено магазинче за бисквити.  Сега сме запасени, ама на мен не ми се ядът.  А киселините после направо убиват цялата идилия.

За консултациите по принцип (предполагам и в БГ) от 30 до 40 седмица трябва да са през 2 седмици.

Теди, последно ядат ли ти се бисквити или не? хихихихиихихих

Бубче, на мен гостите вече ми идват в повече. Особенно с малки деца.  А тия хапчета дето ги пиеш нямат ли по-добър заместител? Изглежда не ти действат добре.

Ние вчера ходихме на консултация и сме заветните 2 700-2 800 грамчета. Сега викам на брата ще раждам слон, той чул в Лондон и ми вика че съм ненормална, а аз му се чудя...Как ще летиш ми вика точно сега и аз си мисля че той не е наред, та чак после се разбрахме. Лелееее, май наистина съм откачила. Гледах във фейса как се къпе бебето и останах втрещена. Аз нема да мога да се справя. Отивам да простирам, че купих на Биби чувал или там бейби сак как се казва.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 12:24 от Kkali

# 229
  • на Дъждовен остров
...

Аз досега бях на 2 седмици на ЖК,и от тази почвам вече всяка седмица да ходя.

Е да ти реално всеки момент може да родиш и трябва д ате следят.

Kkali, значи от мин неделя до сега съм изяла 2 кутии (те са там добр за храносмилането освен шоколада Simple Smile Пада се по 2 бисквити на ден или 3.  Сега като има сума ти бисквти в шкафа с АНТИДЕПРЕСАНТИ (визирай боноби, шоколади) не съм ги пипнала  Grinning Да видим тази неделя след 17ч какво ще ми се прияде  Grinning

# 230
  • Добрич
Аз вчера след гинипрала щях да умра, ама в буквалния смисъл, 4 часа не знаех на кой свят съм, бях сама и в 17ч едвам се замъкнах да си взема детето. Много исках да не пия верапамила, но изпадам в ужас какво ме очаква днес и май ще пробвам как е в комбинция с верапамил. Rolling Eyes А утре ще съм цял ден навън, ще имаме важни мероприятия, а накря и гости и ако днес и верапамила не помогне не знам какво ще правя утре...
Иначе  направих за утре една бисквитена торта, основното ще е лесно и бързо и само погачата ми остава да спретна довечера Party Но ще видим какво ще е положението. Сега ви оставям да ходим на пазар Heart Eyes

Веднъж в началото като ги почнах и бях излязла,много ми беше паднало кръвното,щях да припадна на улицата,усещах се в безтегловност...беше ужасно  Tired
Дано до свикнеш с тях!

# 231
момичета,колко превръзки от тия големите горе-долу ще ми трябват за в болницата?аз си вех за сега 10.
и за лепенките за пъпчето-с или без марля да си взема newsm78 в аптеката ми задават едни въпроси а аз само мигам тъпо Blush
иначе вчера си взехме креватче от сгаваемите и матрак с кокос и бамбук май беше...леглото е 90.а матрака 45 лв.
хавлийките след всяко къпане ли се перат?не знам дали да взема 2 или 3 newsm78
ох вече ще откача с тия покупки #Crazy а това бебе рита адски силно в ребрата ми #Cussing out

# 232
За превръзките-аз първия ден изхарчих около 6-7, и накрая минах на онези "гащи".

Тече си доста, така че и 20 да вземеш, може и да не ти хартисат.

Лепенка за бебето не знам дали трябва, но ако за всеки случай вземеш за себе си, от онези хирургическите, няма да е излишно.

Може ли линк към матрака и леглото или поне къде мога да ги видя. Иначе засега се бях спряла на Магнифлекс.

Ния наддава много добре засега и е 1040 гр. в момента. За съжаление още не може да диша без апарата, но се надявам скоро и това да стане. Все още имаме нужда от вашите стиснати палчета и ви благодарим , че сте с нас.

Барабар, аз ходя всеки ден до Майчин дом, по 4 пъти, ако искаш може да се запознаем.

# 233
За превръзките-аз първия ден изхарчих около 6-7, и накрая минах на онези "гащи".

Тече си доста, така че и 20 да вземеш, може и да не ти хартисат.

Лепенка за бебето не знам дали трябва, но ако за всеки случай вземеш за себе си, от онези хирургическите, няма да е излишно.

Може ли линк към матрака и леглото или поне къде мога да ги видя. Иначе засега се бях спряла на Магнифлекс.

Ния наддава много добре засега и е 1040 гр. в момента. За съжаление още не може да диша без апарата, но се надявам скоро и това да стане. Все още имаме нужда от вашите стиснати палчета и ви благодарим , че сте с нас.

Барабар, аз ходя всеки ден до Майчин дом, по 4 пъти, ако искаш може да се запознаем.
ооо мила много се радвам за малката кукла и продължаваме да стискаме палци Praynig
нямам линк,но ги взех от един магазин в софия,дружба 1 срещу пощата точно.той е само за бебешки неща.ако се интересуваш ще ти обясня по подробно на лични Simple Smile
благодаря за инфото за превръзките.тия гащи да не са като памперсите за възрастни?

# 234
  • гр. Стара Загора

да се почерпите за здравето на моя голям брат... днес става на 28г. Simple Smile малко ми е тъжно, че няма заедно да празнуваме, защото от края на м. май  не се имаме много... а това ми тежи много  Weary
и за да се разведря ходих на пазар за бебчуу в МОЛА... във фейса ще кача после снимки Simple Smile
бяхме и на лекар за док. за майченството... оказа се, че лекаря от ЛКК-то ми е объркал за пореден път предишния болничен и сега ще го диря я в ХЕИ, я в счетоводството на фирмата... но това в понеделник...
иначе ни чуха тоновете... 150 / като нормално е м/у 140-160/... видяхаме пак на УЗ, защото имах остра болка ниско вдясно... всичко си ми е наред... плацентата е здрава, няма изтичане на води, главичката е долу, всички органи са добре... и се видя пак, че е мъж Simple Smile
лекарката малко по малко почна да ме подготвя за раждането нормално...  smile3506
това е от мен за сега Simple Smile

# 235
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет коремчета!

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да са им живи и здрави имената, и да бъдат най-обичаните и обичащите!   bouquet  bouquet  bouquet 

Днес с две наши коремчета, бяхме на лекцията на Hipp. Беше доста интересно и много се радвам, че се запознахме и поне за кратко си побъбрихме. Следващия път повечко  Wink
slimss - с най-голямо удоволствие, но е трудно да се опише с думи ... или поне за мен  Embarassed. Лекторката беше уникално обаятелна и страхотен оратор, и си струваше ходенето. Организаторите се бяха постарали и от към място, и от към лециа, и от към подаръци. Следващия път непременно ела.
Barborana^ - за консултациите: ако съдя по държавното, значи 1път месечно, а на часното съм през две седмици.
surire - добре дошла! Дано лошия опит, бъде заличен само от хубави емоциии тук сред нас!
Бубче - как успяваш мила, направо шапка ти свалям!
desislava_iv - лепенки за пъпчето, се използват само по необходимост и то по медицински показатели.
Хеликаза - разбира се, че продължаваме да стискаме палчета и да пращаме положителни емоции и сили, на твоята мишчица и на останалите ни бебчета! Целувки!
Искра Събева/Атанасова - да ти е живо и здраво братчето! Дано скоро си оправите отношенията!
Целувки и спокойна нощ на всички!

# 236
Добро утро , момичета!!
Добре дошла сред нас, surire !
Аз си мисля, че на всички бебета им се слага лепенка на пъпчето в началото, докато зарастне, правят се промивки...
Мими, не спираме да стискаме палчета и браво на Ния за качените грамчета!!
Искра, да ти е живо и здраво братчето! Дано в най- скоро време отношенията ви се оправят!
Барабар, да ти е живо и здраво бебчето и да наддава бързо!!
Днес ще оправям багажи...ужас, направо не знам от къде да започна..
Приятен и ползотворен ден на всички!

# 237
Добро утро!!!

Цяла сутрин моя Биби ме ръчка. Направо не мога да спя вече. То не че досега спях като човек, ама все пак... И тия жеги...Много се потя напоследък, а по принцип съм супер зиморничава. Вече нищо не ми става за обличане. Имам само 3 фанелки и те са опънати яко. Добре, че повече в къщи си стоя, та ходя по бикини и с на мъжо тениските.

Искра, да се оправите с брат ти по-скоро. Аз не мога да си представя да съм скарана с моя. Ще полудея, въпреки 8-те години разлика.

Пепеуси от къде да започнешшшш... Аз досега помнех, ама напоследък като пазарувам пиша списъци, че все нещо забравям, а за да купим нещо от близо до нас място тряя да се ходи с кола.

# 238
  • на Дъждовен остров
...
Аз си мисля, че на всички бебета им се слага лепенка на пъпчето в началото, докато зарастне, правят се промивки...
Тук им слагат щипка и въобще не пазят пъпчето от водата.  Само след намокрене се подсушава.

# 239
Здравейте!
Честито на именниците!

Хели, колко кг трябва да стане Ния, за да я изпишат или само трябва да започне да диша самостоятелно? Стискам палци скоро да е при вас.

За пъпчето си спомням, че беше със щипка и го мазахме с йод, после пудра и слагахме марличка. Слава Богу че падна още на 4-тия ден, докато бяхме в болницата и вкъщи нямах грижи, можеше да се мокри, само после май още няколко дни слагах пудра и марлички.

Ние имаме голям проблем с името на бебето. Не можем да измислим такова, което да е познато и в двете държави, да звучи добре на български и с фамилия без А на края, както и с фамилия и пред, и зад личното име, да е с ударение на първата сричка /защото иначе звучат странно на унгарски/, и да ни хареса и на двамата. Кошмар! Спираме се на някакво име, което уж е подходящо и след две седмици вече се отказваме от него. Дано до ноември измъдрим нещо, че да не се наложи акушерката да хвърля ези-тура. Joy

Общи условия

Активация на акаунт