Примерна схема за захранване - 32

• 89 646
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
  • Berlin
Аз пък каша, която да се вари, не съм виждала. Simple Smile Тия, които са на прах, не се варят, добавяш вода/мляко и ядеш.
Хумана не са с АМ, за Семпер не знам, много скъпи ми се струват и не съм купувала.

# 571
Хоп и аз тука да ви следя   animal037  animal037  animal037да добивам представа и информация за моите близначки.

# 572
хайде сега на нас ни дойде времето за месно меню и веднага ми излезе следния въпрос  newsm78 :
чета, че трябва да се редува със зеленчуково през ден, но като захранвам с него  нали се дават най-малко три последователни дни.....предполагам , че няма да има проблем за тези три дни да е едно след друго пюре с месо , но все пак да попитам  Grinning......

# 573
  • на последния етаж
Няма проблем.

# 574
Ваня, аз въвеждах всяко месо по 3 последователни дни, после започнах да давам през ден, сега когато ми хрумне, понякога 2-3 последователни дни, понякога 2-3 дни не давам. По принцип не е проблем и всеки ден да даваш месо, ако детето го харесва. На този етап в малки количества разбира се  Hug

# 575
Dafi,  а дали е рано за месо, малката е на 6м 20дни.....мисля , че е време и за мръвчица..  chef

# 576
Ваня, рано е. Изчакай поне 7м. да навърши. Навсякъде дори се препоръчва от 8м., но аз започнах на 7, тъй като смятам, че месото е много важно  Peace

# 577
 да, но ние сме почти на 7м. и  аз днес й дадох 3-4 лъжички а и като гледам то месото е само 8% в купешкото пюре...... newsm78 , дали утре да не продължавам тогава.....Педито ми каза даже да я почвам с месо още на 5 месеца и да редувам с жълтък, но аз не посмях/и все още не съм давала жълтък/....какво да направя сега ....дали не сгреших , че избързах с месото.... Thinking

# 578
Според мен не е фатално, аз бих продължила с месото, въпреки, че е малко рано. Просто можеш да го даваш по-рядко на този етап. Спокойно, няма какво да му стане на бебето, много майки захранват и по-рано с месо. С жълтъка обаче не бързай още Peace Има още доста неща, които можеш да въведеш преди него.
Видях, че си питала Хип за кашата от елда, само да ти кажа, че аз съм давала каша, която е била отворена преди повече от месец, може би 10-тина дни след това, но не повече. На млечните каши обаче си спазвам срока.   Peace

# 579
присъединявам се да следя, че и мен това ме очаква скоро

# 580
да, питах за кашата , защото ние не ползваме елда всеки ден и имам повече от половин  пакет и не съм усетила кога се е минало повече от месец Simple Smile .....а и кашите на hipp не са евтинки за да ги изхвърля ей така без да попитам  Blush

# 581
Аз ползвам кашите на Тьопфер, доволна съм, малко по-евтини са, безмлечните ги взимам на 4,80, но са 175гр., на Хип май бяха по 200 гр., ако не се лъжа  newsm78 Взимала съм и от марката на ДМ - Babylove, безмлечните са 250гр. и бяха около 5лв.
Безмлечните поне бавно свършват, млечните свършват за нула време, от тях се слага по повечко  Simple Smile

# 582
от къде ги купуваш?за ДМ - ясно, но другите в хипермаркет има ли ги и в кой?

# 583
Купувам ги от едни гаражчета, където са по-евтини Simple Smile А Тьопфер ги има в Кауфланд, не е голяма разлика в цената, с няколко стотинки отгоре Simple Smile

# 584
а срещала ли си готово пюре с чушка , но без грах....вчера се взирах 1 час в пюренца с чушка и неоткрих нито  в hipp, semper, ganchev,slyn4o ,bebevita,ovko....при всички налични в хипермаркета неоткрих да има .Видях едно , но в него имаше и грах и зелен фасул а аз още не съм я захранила с тях ....

Общи условия

Активация на акаунт