Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 599
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже гнусни са ми твърде малко хора, силно ми дойде определението Laughing Иначе много добре разбирам защо много хора го намират некрасив, прекалено слаб, прекалено ъгловато лице, прекалено характерни очи и устни, на някои снимки ме плаши.
Добре сме си Hug

# 556
  • София
Още нещо предстоящо с тамън излезнал трейлър

http://www.imdb.com/title/tt1700844/

На външен вид Рейчъл Уайз не ми е любимка, но... иначе я харесвам страшно много!

# 557
Тъй мчи.  Grinning В "28 дни по-късно" добре го докарваше на наркоман, хем не беше такъв по замисъл. Ама от тежките клепачи, сигурно. За което не е виновен, де.

На мен ми е гнусен даден тип, не толкова отделни хора, затуй реагирам островато. Цяло чудо е, че преодолях физиологичната си реакция към Брад Пит, но пък и той поодъртя, поувисна, вече не е тая напращяла плът, която ме нервеше в "Седем".  Laughing

Абе насред толкова житейски драми, няма ли някой да е гледал "Джони Инглиш-2"?  Joy

# 558
На мен ми е гнусен даден тип, не толкова отделни хора, затуй реагирам островато. Цяло чудо е, че преодолях физиологичната си реакция към Брад Пит, но пък и той поодъртя, поувисна, вече не е тая напращяла плът, която ме нервеше в "Седем".  Laughing
Почти всички намират Брад за убийствено секси в "Седем", на мен точно там не ми хареса толкова. Обаче е повече от красив ИРА-активист в "Жив дявол". Аз си имам и класация на секси ИРА-терористи: Брад, Даниъл в "Боксьорът", Джеф Бриджис във "Взрив". Сега Силиън се намества в челната тройка, нейде след първото място Laughing

Ауу, Рейчъл е идеалната дама за мен, хем секси, хем с класа Heart Eyes. Този филм изглежда примамващо романтичен.

Ване, откак си с регистрация в имдб-то, ни носиш само апетитни новини, благодаря ти Hug

# 559
  • София
Въх, в тоя филм всички крещят и бият! Убиха ми представата за английските джентълмени  Crossing Arms

Джо, преди не съм се сещала да ровя толкова. Гледах само филмографии, а то има доста друга информация и връзки. Сама си се чудя що ми е било да обикалям блогове разни като в имдб-то всичко почти е на едно място и се ъпдейтва редовно.

# 560
Въх, в тоя филм всички крещят и бият! Убиха ми представата за английските джентълмени  Crossing Arms
Какви джентълмени, гнусари окупатори ooooh!. Може да звучи кръвожадно, но каузата на ИРА аз лично я разбирам напълно.

# 561
  • София
Аз и двете каузи ги разбирам, но това не прави ИРА по - права или пък Англия от своя страна... Изобщо тероризмът между европейци на територията на Европа трябва да бъде изживян. В противен случай ни чакат тежки дни - всички, не само една държава или група хора. Достатъчни са ни насилието в Африка и Изтока.

Нещо тегаво ми върви фабулата... очаквах повече...

# 562
Изчакай края, той прави филма Peace. Стигна ли момента, в който застреляха детето-предател?

# 563
  • София
Да, напълно ненужно го застреляха...

# 564
Това е много ключов момент, много.

# 565
  • КиТ
Варне верно от като се регистрира в имб-то и ни носиш все хубави и новини,аз като се забия в тоз форум и после седна изгледам нещо не ми остава време да се ровя допълнително Peace

Относно ЗД аз имам голям мерак да видя нещо на 3Д,щото не знам кво е,то верно всяко чудо за 3 дена после ти писва и нямаш желание да се натоварваш допълнително Rolling Eyes    

# 566
  • срещу двата комина :)))
хич и не разбрах за кой филм говорите  Embarassed
Плами, Ването ще те дарява с кърпа май  Whistling

# 567
Мури, "Вятърът в ечемичената нива" http://www.imdb.com/title/tt0460989/

# 568
  • София
 hahaha hahaha hahaha

Плами, да ти кажа за 3Д-то... сложна работа е харесването му. Аз за първи път ходих в IMAX и там беше наистина хубаво - много ми хареса, още повече, че гледах 35 мин. филмче за Космоса  Heart Eyes , После ходих на едно анимационно - в него се движехме с едни влакчета на ужасите, подскачахме и т. н. - също много яко. Третото, което гледах беше Буболечки - готино беше, щото инсектите ги даваха в доста големи детайли и все едно наистина са под микроскоп (филмчето пак 35 мин. ама половинЪТ заспа по едно време). След това ходих на Аватар - ейййй, пак нямаше такъв кеф, а и залата беше хубава.
Тук някъде идва голямото ми разочарование, когато ходих на Свещеник - и тогава писах, че в залата имаше досадни светлинки по стълбището, от които не виждах 3Д-то, а и то беше толкова малко, че... отделно, че очилата не бяха съвсем плътни  ooooh! после ме беше яд, че дадох пари за да го гледам. Та... вече филмите на 3Д не са това, което бяха преди... макар, че са повече и по - разнообразни.

# 569
Аз си имам и класация на секси ИРА-терористи:

Е, ти ме утрепА! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт