Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 603
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • в сърцето на един мъж...
А, чак пък спор Joy  Просто ти имаш едни критерии за красота, другите други Peace Интересен е като актьор, ма супер красавец не е.

# 541
  • София
Я гледайте кво се задава. Има трейлър даже и ще е на гнусното скъпо 3Д.

http://www.imdb.com/title/tt1345836/

Разрешавам спокойно да го оплюете, щото и на мен ми се струва, че прекаляват с триизмерните филми... а като са 3Д не се старяат много със смисъла  Tired

Аз отивам да цивря на другия филм... то се е видяло! Даже и овцата ми го иска!

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, чак пък спор Joy  Просто ти имаш едни критерии за красота, другите други Peace Интересен е като актьор, ма супер красавец не е.
Ами спор стана, Гея, не знам даже и откъде дойде Rolling Eyes

Хаха, Нолан направо си е пренесъл каста от Inception в Готъм Сити Joy

# 543
Е, като е печеливш каста, що да не го пренесе Sunglasses
А спор няма, просто понякога тук са много категорични двете страни кой какъв е и защо такъв е. И всеки се старае да обори другия, защото смята, че е прав. Пък всеки си има собствен вкус. Няма нужда да се засяга на чест и достойнство, на тия им е през тоя че и оттатък кой ги смята за красив и на кой му се драйфа Mr. Green Нали си къртят кинтите, снимат се, има кой да ги гледа, останалото е суета Peace

# 544
Стига с тази тема, тъпо стана. Ще изчакаме Ването да изгледа, и ще коментираме филмчето Hug. А аз мисля да си направя маратон с гнусния Силиан, и съм си изтеглила The Edge Of Love http://www.imdb.com/title/tt0819714/, помня тук се коментира преди време.

# 545
  • София
Няма го Лео, но пък Бейл подозирам, че ще е на ниво.  newsm08

Нещо не го одобрих този, който си си приготвила... Имаше нещо нереално в цялата история. да видим кво ще кажеш.

# 546
  • срещу двата комина :)))
ох, Ване, питай ме аз как мразя 3Д-киното  #Cussing out ама повечето филми вече само така ги пускат, а пък Батман-а е задължителен за мен  Wink

нема да спорим, аз съм най-убава и тоя и на малкия пръст не мое да ми стъпи  Mr. Green пък и тая държава аз съм Кралицата, така че я строй се-е-е-е  hahaha

# 547
Много аристократки станахте тук, ейй Joy

# 548
Ама и ти си си приготвила филм...

# 549
  • София
Мани, коя от коя е по - красива!

В Мол оф София 3Д филмите ги дават на нормално, че и на нормални цени. Мисля да се насоча натам като му дойде времето. Така там гледах Трансформърс 3 в деня на намалението.

# 550
Него изтеглих сутринта, а пък и Кийра я харесвам, мога да и се радвам въпреки муцката hahaha

# 551
Аз откровено не го харесах филма, но не е заради актьорите. Не ме грабна и това е.

# 552
Аз съм виновна, разбира се, щото от време на време не успявам да си замълча. Нали една от целите на темата е да обсъждаме свободно "подопечните"?

3Д киното освен че докарва главоболие, кво друго прави?  Mr. Green

# 553
Аз и нямам големи очаквания, снощният филм може да ме топли още ден-два Laughing. Много обичам ИРА-истории, а тази беше нестандартна такава.

Охх, Пуци, не съм ти се карала, не го приемай толкова навътре, изказах просто несъгласие Hug За емотиконката извинявай, подразних се.

# 554
Да, ама го изказа с "не сте прави, не е такъв" и тая категоричност ме убоде. А и се извиних предварително за силните думи. Нищо де, наред сме си.  Hug

И аз обичам ИРА-сюжети, даже едно време подкрепях организацията, га бех малка и жестока.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт