Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 604
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцето на един мъж...
Ване, какво отношение да взема Grinning Лично на мен ми хареса филма, но аз обичам такива - за борба за независимост. Тъжен и тежък е, но е нормално, като се има предвид сюжета.

# 526
  • София
Ох, и аз обичам такива филми...! Как ревах на Патриотът, въпреки, че не обичам Мел Гибсън...

Ужасно лигнярска физиономия, извинявай, ДжойEmbarassed Най мразя такива лениви очи и гнъсни устища, гррр. Не можах да се въздържа. Опасявам се, че ще ми е трудно да проявя емпатия към героя му, много кофти така личната неприязън да ти съсипе впечатлението от даден филм.

Малииии, ква си хейтърка...  Crazy
Не е толкова лош! Джой му е пуснала гнусна снимка!

# 527
Той па нема една снимка као свет ooooh! Че да не го представя в толко кофти светлина Mr. Green

# 528
И аз не мога да видя красотата в този момък, в нито един филм до този момент не ми е бил симпатичен. Дори и да гледам този филм едва ли ще ревна за него.

# 529
  • гр.София-Красна поляна
Той па нема една снимка као свет ooooh! Че да не го представя в толко кофти светлина Mr. Green

Тоз момък аз съм го гледала в ''28 дни по-късно''. Crazy

# 530
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не сте прави, много интересна му е физиономията, може да изглежда неописуемо красив или адски противен, това си е дар от Бога.
И лигнярска- не, ни малко не е лигнярска, лигнярски са стандартните красавци тип Брад Пит, такива като Силиън или Рис-Майерс са уникални и запомнящи се, макар и да не се харесват на всички Heart Eyes.

# 531
Даааа, Зисе, жива да си! Ето откъде ми бил познат!

Ване, не съм хейтърка, просто е олицетворение на чертите, които не понасям, кво да направя.

Джо, айде да не почваме спорове на тема вкус, а? За теб красив, за мен гнусен, няма крив/прав в тази работа.

ПП Да бе, Точно Рис Майърс е особено "некрасив" и интересен. И той  Sick.

# 532
Не споря, ама гнусен не е, нямаше как да не реагирам Rolling Eyes
Не харесваш него и Джонатан, аз не съм дива фенка на Мечо (освен на устничките му Heart Eyes) и го смятам за по-лигав от посочените двама, ама зелената емотикона не я използвам Wink

# 533
  • срещу двата комина :)))
да се включа и аз  Whistling
Джой, верно е много неприятен тоя, ама нищо хубаво не виждам в него. Лигав ми е меко казано  Whistling

# 534
Ми окей, аз съм по-невъзпитана от теб. Нещо друго?  А зелената емотиконка използвай наздраве, тя не би променила предпочитанията ми.

# 535
Чшш, девойки - на вкус и цвет... Айде не се карайте Hug
Джой, има особена уста и воднисто сини очи. Специфина физиономия има, ама чак неземно красив не е Wink

П.С. аз и Мечо не смятам за неземно красив Joy

# 536
Охх, явно няма да се разберем днес с теб, не ми слагай думи в устата, все пак Peace

# 537
  • София
с тоя спор ш` ма накарате да гледам филма и да си цивря тука сама като умре момчето, та да преценя `убав ли е не е ли `убав! В сравнение с Лео и Джоузеф Гордън-Левит в Генезис е съвсем незабележителен! Но те тези неща са в зависимост и от роля, и от кво ли не още!

# 538
Ване, той на фона на Лео и Джоузеф и в друг филм да играе пак ще е незабележителен Mr. Green

# 539
Че той в оня филм се появи за няколко минути, как да е забележителен hahaha. На мен пък Лео, хем главен беше, ми се губеше пред флиртовете на Джоузи и онзи хубавия Харди Mr. Green

Не знаех, че ще стане такъв спор, на мен ми е много хубав ирландецът, но е имало филми, в които даже ме е отвращавал, просто е добър актьор Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт