Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 607
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря!

Бях решила, че Силиан е американец, а той бил Ирландец!

Установявам се на "Звездни Войни"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бях забравила, че ги дават!

# 511
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване, на половината съм, докладвам- сцените на насилие са потресващо гадни, скоро не ми се е повдигало на филм, имах нужда да си почина за малко. Ако не издържаш бруталии, не го почвай по-добре.

# 512
  • София
Въх! Тва значи, че и главния герой умира... След Реквиема, Слушай сърцето си и това днешното съм преизпълнила петилетката за кино - драма.

Слънчо, забравих да кажа Хелоу! Аз имам някви страшни проблеми с ФБ-то, та ако пуснеш снимки моля те оповести и тук, та да се опитвам да разглеждам!

# 513
Снимки ще има, тези поне аз съм си ги правила и са на разположение  Grinning Защото тези от морето още си ги чакам...  Whistling

# 514
  • София
Сърбия ми е много интересна... а малко приятели са ходили до там.

# 515
Ване, не е умрял дотук Peace

Убиха го, но най-потресаващото е кой го направи Confused. Не съм в състояние да коментирам сега, утре...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 01:17 от joy_r

# 516
Убиха го, но най-потресаващото е кой го направи Confused.
Иконома?  Wink

Добрутро!  Hug

# 517
Брутру! Хм, като знам кво се пее в едноименната песен, ечемичения филм ше го пропусна засега.

# 518
Привет!
Гледам не сте изписали темата Grinning Аз бях на пАнаир при мама Laughing
На каква люлка се въртях, бедна ви е фантазията Laughing Лудата танцьорка й викали hahaha Обаче съм доволна от себе си, издържах теста за астронавт без забележки Mr. Green

# 519
Искам и ааааз! Токкова обичам въртележки!

# 520
Пуци Hug хващайте чантите и на Враца Laughing Панаира е до 28.09. пред стадиона. Wink

# 521
Тръгвам, ей я къде е Враца.  Mr. Green

# 522
Убиха го, но най-потресаващото е кой го направи Confused.
Иконома?  Wink
Хич не се смей, собственият му брат, заради който се забърка в цялата гнусотия, даде заоповед за разстрел Cry Cry Cry

Ване, казвай искаш ли да те спойлирам, да знам какво да пиша в коментара. Ще чакаме и Гея да се включи, а аз горещо препоръчвам филма на всички със здрави нерви, прекрасен е.

И снимчица на Силиънчо за илюстрация, чудя се кое е по-забележително в него- прекрасните устни или възхитителните очи Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 11:17 от joy_r

# 523
  • София
Джо, спойлерите не ме притесняват!
Казах ти, че ш` гУ отрепат. До сега в такъв филм не съм видяла някой да се отърве жив  Sad

# 524
Ужасно лигнярска физиономия, извинявай, ДжойEmbarassed Най мразя такива лениви очи и гнъсни устища, гррр. Не можах да се въздържа. Опасявам се, че ще ми е трудно да проявя емпатия към героя му, много кофти така личната неприязън да ти съсипе впечатлението от даден филм.

Общи условия

Активация на акаунт