Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 580
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще го поделим, щом трябва, не бива да е безпризорен Laughing

# 631
Егати кефа е да четеш Ването и Джо  Crazy Ожесточен филмов анализ Party Абе, само аз ли намирам Матю Макфайдън за абсурден в трейлъра за мускетарите Confused Пълна подигравка с прекрасния му английски чар...и хумор. И всичко английско! И заигравка с моя младеж

Laughing Laughing Laughing

# 632
Къде се губиш, Вал, вече само при красавиците те виждам, че и там официално се обръщаш към мен, почувствах се прелъстена и изоставена Crossing Arms Mr. Green Hug

# 633
  • София
Филмите, които на теб ти извикват емоционален отклик, и аз ги харесвам, без последния, но след няколко дни като се замисля, и вече не съм така разтърсена- драмата в тях е преднамерена, търсена, хиперболизирана, докато този филм показва нещо, което е било и за съжаление ще бъде, истински е.

Така е, но тъй като ин риъл съм изключително чувствителна натура просто се старая да се изключвам за неща, които не съм способна да променя, а миналото е сред тях...  Tired
За това и избягвам филмовите драми, но просто не мога да живея само с романтики, сериалчета и комедиики  Crazy

Ей сега примерно съм си приготвила да гледам Mr Nobody с Джаред Лето и The Aryan Couple и просто не ми се почват...

Вал, абсурден е целия филм с мускетарите  ooooh! ooooh! ooooh!

# 634
Трудно ми е,бе! Не мога да следя два форума едновременно, ама и ти, какви ги говориш Laughing Представяш ли си да те нарека Джой-Джой пред яките кежуълки, ш`са изложим пред чужденците Laughing Laughing Истината е, че ви чета постоянно, но не мога да се включа адекватно, бях изтрещяла малко тия дни, вече се наместих Party Марк Антони-я ти ми прилича малко на Марк Ръфало Shocked

# 635
За този с Джаред съм чувала, че е много приятен, ама още не му е дошъл ред. Кажи после дали ти е харесал Hug

Вал, те там са много стриктни, затворен кръг висша класа, права си, че нашите обръщения не са в техния тон Laughing. Чак си се чудя защо още драсвам някой ред и там, ама хубави дрешки показват, искам да съм в час Mr. Green

Гледай го Марк Антоний в "Рим" и вече няма да ти прилича на онзи, как меко да го нарека, лигльо Whistling

# 636
Чшш, алоу, ненаситници, бре, значи! Джеймс Пюърфой е моооооой Wink Леле, доживях да го кажа в тая тема!  Mr. Green
Той и само епизодично като Черния Принц в Като Рицарите ми хвана окото.  Simple Smile

# 637
Обаждай се по-честичко, Сесилка, решихме, че е безпризорен Mr. Green Hug И го разхождай да му се радваме Laughing

# 638
  • в сърцето на един мъж...
 Joy Joy Joy

# 639
Аз съм си мислила, че моите момковци са меганеизвестни и си викам какво да ги натрапвам при Джерито Бътлър  Mr. Green
Айде  Hug

# 640
На нас всичкото брит ни е известно Whistling

Охх, хубав, хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
  • Разпиляна във въображението
Както знаете, моят човек започна да се съблича. Ще ми е интересно като съблече това

А тук е със собственика на клуба

# 642
  • София
Мириел, искрено се надявам да не се съблече... ще има припаднали  Mr. Green

# 643
Мириел, ако на тоя филм не умре половината женско народонаселение, не знам на кой ще е!  Crazy  Joy

# 644
ооо, да, този филм се очаква да е женотрепач, и аз го набелязах Crazy

Общи условия

Активация на акаунт