Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 579
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцето на един мъж...
Джо, ей за тва човек трябва да внимава като чете, не да се пали Wink Hug

# 616
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз си се паля по дифолт, вече трябва да ме знаете Laughing Hug

# 617
Ма недей, че ми се изкриви гърба вече от пожарникарската униформа Mr. Green ако и да съм секси с нея Embarassed

# 618
  • София
Гея, не знам дали знаеш, ей сега четох и супер много се учудих, че Матю Макфейдън е женен за екранната си партньорка от Шпионите! Колко готина двойка са...

Джо, ей за тва човек трябва да внимава като чете, не да се пали Wink Hug

Взе ми думите от клавиатурата докато чета за Матю Прекрасний...

# 619
Пусни снимка да ти се насладим Wink

Ване, спрямо теб колко ли пък съм се палила, не повече от теб самата Hug

# 620
  • София
Джо, принципно не се паля интернетно и не се сърдя за това, че някой нещо не е прочел или не е на моето мнение. Не е реално да го правя защото хората са различни и имат право на мнение. Но има неща, които особено много ме вълнуват и сега като съм домакиня  Sick имам време да се занимавам с по - интересната част от научните ми интереси, да си припомням защо обичам историята, бистря тези теми по - широко... (и пусти университет не ни научиха да се изразяваме кратко и ясно, а все локуми да теглим  Tired )

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 14:52 от Vanya_I

# 621
Готино е да нищим нещата, Ване, моето образование е в съвсем друга научна област, но историята ми е интересна и ме вълнува. Но този интерес е любителски, и винаги е примесен с емоции и идеали, а когато целият спор започва от един напълно субективен филм, тази дискусия не виждам защо трябва да става научна. А самият филм ти си го гледала от тотално различен ракурс от моя, и ми се струва, че някак не си уловила емоционалния му товар.

# 622
  • София
Е, не сме стигали до някакви висши нАуки мисля...
В друг ракурс е, така е... емоционалност търся в друг тип филми като цяло, не, че не я улових, просто търсих друго. Емоциите за мен идват при филми от типа на Реквиема, Черния лебед, Never Let Me Go, защото там се изграждат по - пълни човешки образи, има известна доза самовглъбяване от страна на героите. Карат те да се вгледаш в себе си. Въпросите, които си задавм и настройката ми са съвсем различни.

Честно казано ако не беше историческата линия филмът е слаб и е слаб точно защото от гледна точка на личната драма започна в нищото и завърши в нищото, а задълбаване в отношенията на двамата братя липсваше.

# 623
Не бих го нарекла слаб, извикваше достатъчно силен емоционален отклик- на няколко пъти бях доста силно потресена, най-много на британската инвазия срещу жените, и финалните две сцени. Героите не бяха развити, но филмът не е слаб за мен.

Филмите, които на теб ти извикват емоционален отклик, и аз ги харесвам, без последния, но след няколко дни като се замисля, и вече не съм така разтърсена- драмата в тях е преднамерена, търсена, хиперболизирана, докато този филм показва нещо, което е било и за съжаление ще бъде, истински е.

# 624
Тоз красавец коя го харесва, да си признае веднага Mr. Green

# 625
Я гледай ти, Ване, не знаех, че са женени. Но пък са ужасно готини двамата Heart Eyes
Джо, ще трябва да се задоволиш само с приказки Mr. Green

# 626
Джо, ще трябва да се задоволиш само с приказки Mr. Green
За кое това newsm78?

# 627
Пусни снимка да ти се насладим Wink

тва Mr. Green

# 628
Ааа, лоша Гея Wink

Кажете за Марк Антоний де, не може никоя да не го харесва, да си го заплюя тогава Mr. Green

# 629
Не съм бе, а ти си разсеяна днес Wink Ох, изпилиха ми мозъка тия тука Close Сменят дограмата на блока и пилят цял ден над мен Close
П.С. Хубав е момъка, ако си склонна да делиш, мога да ти помагам да го обгрижваш Joy

Общи условия

Активация на акаунт