Британците, британците! - Насън или наявЕ, с брит да си е най-добре! 28

• 19 613
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Оооо, Анели, мараба!  Hug

Да ти кажа за този неизлъчвания пилот на Холмс - аз го бях дръпнала и го гледах, малко по-различна версия на епизода с розовия куфар е.

Мъъъър, Джери!  Heart Eyes

# 481
  • Варна
опа, Злате, опа  Mr. Green  Hug
Алън, Алън, Алън  Crazy Crazy

подсети ме, наскоро гледах един от епизодите на QI, бяха в духа на кокни жаргона  или нещо подобно newsm78 ... честнооо гледах като коза в афиш, какво се случва в студиото им  Mr. Green Mr. Green .. голЕм напън и мерак имах да сФана за какво се хилиха, ама ТЦ нищо не фанах  Mr. Green Mr. Green

трейлърчето, което пусна Ванчето ми допадна ..интересно ми се струва филмчето  Sunglasses

# 482
  • КиТ
Анелка и аз да ти се зарадвам,макар,че в другата тема си по присътваща поради факта,че не се пише на поразия и се "виждаме" от състезание на състезание  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яно AXN-на имат няква дупка за запълване  и ще покажат тези 3 прословути епизода Crazy или най-много да пуснат и пилотния който не съм гледала newsm78 от къде го изтегли Злате това с розовото куфарче  Thinking

# 483
# 484
опа, Злате, опа  Mr. Green  Hug
Алън, Алън, Алън  Crazy Crazy

подсети ме, наскоро гледах един от епизодите на QI, бяха в духа на кокни жаргона  или нещо подобно newsm78 ... честнооо гледах като коза в афиш, какво се случва в студиото им  Mr. Green Mr. Green .. голЕм напън и мерак имах да сФана за какво се хилиха, ама ТЦ нищо не фанах  Mr. Green Mr. Green

Въх, искаш да кажеш, че канските ми усилия с този най-гнусен от всички гнусни епизоди са отишли нахалост?  Embarassed

# 485
# 486
  • София
Гледах "Never Let me Go" и не знам в коя тема да си напиша коментара... Даже и Кийрето не можа да ме подразни. Бих нарекла този филм абсурд, но съм сигурно, че някой болен мозък някъде може да реши да отглежда деца по този начин... На околните на Хитлери и по - лоши идеи са идвали сигурно.
За мен морален проблем няма - утопичният свят, описан във филма, не е възможен, не е реален, не е морален, не е правилен и пр. ... Искрено се надявам да не ми се наложи да живея в такъв свят... Борбата срещу болестите на човека трябва да бъде в съвсем друга посока.
Дори не мога да приема разказа като "научна фантастика". тези от вас, с които общувам повече из темите знаят, че съм страстен фен на фантастиката, фентъзито, свръхестествените явления и т.н. подобни. Описаният свят би бил назадък на човечеството, а не прогрес. в този смисъл дори и дефинирането му като "фантастика" е невъзможен.

# 487
  • Ænima/Albuquerque
Въх, Ване, пак обади коментар.  hahaha

# 488
  • София
Въх, не знам гледала ли си го туй, но не можах да остана безмълвна  Weary newsm12 bash Ъгаси филмЪ!

# 489
  • Ænima/Albuquerque
Въх, не съм, но изчетох 2-3 страници с коментари и сега го тегля.  Mr. Green

# 490
  • София
Ш` чакам да споделиш...
Между другото филмът е изключително красив и нежен. Дори и с Кийрето вътре...

# 491
  • Ænima/Albuquerque
Дори и с Кийрето вътре...

Трудно ми е да ти повярвам.  hahaha

# 492
Ай, каква стра'отна рецензия, и на мен ми се догледа! Мерси, Ване.   bouquet

# 493
  • Ænima/Albuquerque
Желая неделно музикално на всички!
Аз хващам къра.  hahaha

# 494
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване, вярно ли ти е харесал, аз едвам го изтраях Rolling Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт