взимам си само от кафето аз, че така ме блъска главата

благодаря на всички за положителните отзиви, задължително мисля да потърсим и второ мнение, само да намерим добър кардиолог (дали трябва задължително да е детски )[/tt]
Мими, дано на Мони температурата и расзстройството са му от зъбче
и бързо да му минаватЯребичка, дано и вие скоро сте добре (всичките)
Снежи, страхотни сте с Боби
Лори, вас все ви забравям (дано и злото да ви забрави) [/tt], ама Бобчето е винаги така чаровен и усмихнат като майка си

За супичките - аз не мога да разбера как ги правите и за какво се дават
?При нас времето е кофти, преди малко преваля даже малко, та сега си дермя и се изцеждам с едната ръка, а с другата ви пиша. Ради спинка ама не ми се мисле след малко като се събуди какво ще правим вкъщи....
хипер лъжливо време. Не знам в другите градове но тук постоянно духа от известно време. А уж топло и става една каша.
ама майка му не да му купи АМ ами да го мъчи. Според мен имах кърма но явно не е достатъчно. И спря да му стига точно когато ММ замина и сега се замислих че на нервна почва може да е намаляла още тогава а аз 3 месеца да го мъча и себе си да мъча 
ми е мъчно 
какво болно време
уж промивах и дърпах с помпичка, но нищо не излезе... дано не е някаква задна хрема
а пък моя си натиска дупарата и не иска да пълзи
по-лесно му е да се размрънка, че аз да го преместя, нося, термелечкам...
За грис не мога да ти помогна, но кисела аз го правих така: 120-150 гр. вода я оставях да кипне в тенджерка и бавно изсипвах разтворени в малко водичка 2 лъжици с куп царевично нишесте 
нали ме разбрахте какво искам да кажа
Когато започнат училище дребните пак ще учим правопис