Отговори
# 660
Ох, много болнички има. Дано бързо да се оправят Praynig
bob4o_f , трябва да потърсите още едно мнение. Никога не се доверявам само на един лекар. Сигурна съм, че ще отшуми и всичко ще е наред. Обещавам bowuu
lena1, много е хубаво креватчето и аз си бях харесала същото, но много пари ми идваше нещо и се отказах Simple Smile
Ади, страшен каскадьор си имаш Heart Eyes Като го гледам вече е забравил, че го е боляло Wink
За удрянето, поне по 5-6 пъти на ден се удря някъде. Просто не може да стои мирен. До скоро го оставях на дивана, като слагах масата плътно до него, но сега се е научил да пълзи и по масата и няма спасение. На пода ако го оставя, все ще се завре, там където не трябва. Не мога да го оставя сам за 1 минута.
Супата ми днес не беше пълен провал. Сварих морков, картоф, чушка и домат. Извадих картофа и го намачках, а останалите зеленчуци ги пасирах. Добавих и две малки сухарчета, малко масло и Лорис изяде към 120 мл, но определено се дразнеше, че не му е гладко пасирано. Трябва да свиква, че иначе много ще го разглезя с тия пюрета.
Жълтък и аз не давам, но скоро ще започна.
Да ви се оплача как се изгорих с горещо олио ooooh! Пържих картофи в тиган и как ги сложих не знам, но така ми пръсна на ръката, че направо Cry Сега съм си сложила компреси с настърган картоф, но много ме боли.
Лека вечер на всички и утре само здрави дечица да виждам Naughty

# 661
loryn  тази снимка е стара и надали сега в тея студени дни ще го облеща по летен гащеризон. Mr. Green
От както  се случи това с кърлежа не е докосвал земя.
Лекинка от нас. Peace

# 662
  • Варна, морето, сините вълни...
Забравих да се похваляяяяяяяя  Crazy Мони от седмица-две не иска биба Party Party Онзи ден пак се мъчих да му я тикам в устата като не знам защо реве, но той не  Naughty

А и като е по корем не успява да пълзи много добре, но сяда сам и ли се набирана крака и ръце (не на колена) ако ме разбрахте.

И кво като може да има кърлежи дай да не докосва земя, ми и аз го слагах като беше на 4м. за снимка. Rolling Eyes

# 663
  • Русе/Germany
Ох добрах се до комп Tired
По цял ден съм по улиците и вечер съм гроги и малко с ММ да се чуем и станало пак 100000 часа Sad
Много ми се спи.
Боби е такова торнадо че #Crazy
От тази вече дохранвам с АМ. Говорих и с педката и тя ме посъветва да пробвам и каза че според нея не му стига кърмата. Купих Нутрилон но не искаше да го пие Sad сложих 2 лъжички бисквитки на Плазмон и си изцока 90мл а преди това кърма цока.
Ще видим дали ще има някакъв ефект от начинанието.
От няколко дни се вдига на 4-ри крака и се мъчи да пълзи но все още само се изстрелва като стрела Mr. Green
Ох отивам да спя, утре ще видя какво има за четене и писане.
Само минах да се разпиша че да не ни забравяте
Ето една шошава мама

Всички болнички вкл. и Боби да се оправят че вече ама от тия сополи. При нас уж са от зъбите но все пак ги има и мноооооооооооого ме дразнят как детенцето ми не може да диша от тях #Cussing out
Бобчо, потърси и според мен 2-ро мнение. То е ясно че Ради ще е добре и няма да има проблеми с този шум но за успокоение на мама и тати Hug
Само това прочетох по диагонал. Утре повече
Лекинка сладуранки Hug  love001

# 664
И кво като може да има кърлежи дай да не докосва земя, ми и аз го слагах като беше на 4м. за снимка. Rolling Eyes

Миме, споко бе, не се пали. Всеки сам си решава в крайна сметка. Аз лично не бих го пуснала в тревата, не толкова за кърлежите, колкото това, че навсякъде е опикано и осрано от помияри и непомияри. Никой не е казал да не докосват земята, но за сега гледам да го предпазвам максимално, защото знам, че скоро ще дойде момента, в който ще седи заровен по цял ден в някой пясъчник, в който през нощта са спали, яли, пикали какви ли не четири- и двуноги, и с жив интерес ще дойде да пита стиснал в ръчичка изсъхнало лайно "Какви са тези бонбонки?".
А, и поздрави за бибата. Дано да не е временно. Peace

Бобчо, не се шашкай. Потърси 2 мнение за твое спокойствие. При нас и двамата имаха такъв шум, но отшумя след време (при баткото). Важното е на всяка консултация да се слуша.

# 665
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Включвам се набързо да кажа, че и ние сме в групата с болните. Двуседмичната хрема вече е придружена с температура от понеделник насам. Докторът пак каза нищо да не давам, ама аз подкарах коларгол (защо ли го слушам, а не го почнах още преди две седмици, можеше да се разминем с температурата). Милото сутринта и слуз имаше от гърлото - толкова много го дразни. Както и да е, дано не стигаме до антибиотик, че ще ме е много яд на 7 месеца да почваме, но докато си изградят имунитет мъничетата, ще видят зор и те и ние. Пожелавам скорошно оздравяване на всички болнички и сили на майките през безсънните нощи, когато често се чувстваме безпомощни, че не можем да им помогнем (поне аз съм така).

Бобчо, не се притеснявай за шума. Сестра ми го има цял живот, без последствия (слава Богу).

Бягам да лягам. Извинявайте, че не се включвам по темите и честито на всички празнуващи.  Hug

# 666
Добър вечер  Simple Smile
Първо да благодаря на Снежи за светкавичната корекция на колажа   bouquet . Вече и моето слънчице грее на първа страница заедно с другите ни слънчица  Simple Smile. И Снежи, много сте хубави двамата с Боби на снимката!
Всички болни дечица бързо да оздравяват! Дани също е със сополи. Слаби са и не му пречат и като цяло си се чувства добре, та не ме притесняват - отдавам ги на зъбите. То такова лапане и гризане пада на всичко, що докопа, че кой знае с какви гадинки се бори имунната му система  Crazy моля се само да ги побеждава, както досега. Само му промивам носа с кърма. А зъб ни пробива шести в момента  Simple Smile.
Биба хората вече си отучват децата от нея, а аз моето още се мъча да го науча, май наистина няма за кога  Laughing. Ще си ги ползваме за чесалки само.
Между другото, тука в Норгето не пускат изследвания на кръв и урина след шестия месец, според тях е излишно. Прави се обстоен общ преглед, ама най-обикновен  Rolling Eyes
Хайде лека и от мен!

# 667
# 668
Закуска?

# 669
# 670
 hahaha Разсмяхте ме от сърце - добро утро на всички  Hug

# 671
Ооооо, Янчееее, набара болното място с тоя мъж....За него зарязвам и кафето и закуската  Joy   Това ми беше първата несподелена лИбов..... hahaha

# 672
  • Варна, морето, сините вълни...
Кафе -не пия, мъж- тъкмо изпратих един да работи не ми трябва друг Mr. Green Вземам закуска да хапна на спокойствие докато Мони спи, че не знам днес какво ме чака...има Т 38.2 за 30мин. 2 пати ака рядко. Сега звъня на педката и все заето дава  #Cussing out но той май е централа и за това. Ама като се събуди го грабвам и отиваме че много ме е страх, никога не се е реазболявал, а и с тази операция Cry Досега дори не бях се сещала, все едно е нормално дете, но...днес ми настръхнаха косите.

А колкото до кърлежите Миме просто ми стана тъпо че веднага пак я нападат жената (сори Лори  Hug). А аз не съм слагала детето си направо на тревата, но не защото го пазя, а не съм се и сещала, та така де. Край на темата, не исках да се меся Embarassed

# 673
Привет момичета от мен Simple Smile Вече сме си във Варна и до края на месеца ще сме си тук  newsm44 може да спретнем една срещичка Simple Smile
Миме, Мони да не би да му растат зъбки, че Боби от една седмица е с рядко ако и от време на време вдига температура. За всеки случай си го заведи на лекар де и дано да е е нещо сериозно  Praynig
Да ви кажа много съм доволна, ММ снощи ми монтира фурната дето си я бяхме купили и сега не мога да й де нарадвам  Mr. Green станали сме с малкия в 7:00 и не можах да се сдържа, та заджурках един сладкиш да има за закуска Mr. Green
Хайде засега, че ще ходя да си взема рецензията на дипломната работа и утре съм на защита(да ми стискате палци) Hug Hug
На месечковците да са живи и здрави и да радват всички около себе си Heart Eyes

# 674
Добро утро и от мен. Благодаря Ви момичета за съветите и подкрепата.  Hug
Миме, стискам палци всичко да е наред, но акането е хубаво веднага да го овладеете, че аз доста сбърках работата с него, докато разбера какво става. Praynig
Да ви кажа снощи Мони спа по=спокойно и сутринта не беше наакан, но за сметка на това пък аз изобщо не спах, защото ставах 100 пъти до кенефа / и аз и таткото се подрискахме яко hahaha Този малкия шомпал дали не ни зарази или всички явно сме изстинали newsm78. Пих и аз сутринта чай от шипка и ентерол и да видим..... Голяма каша маша стана:))
Снежи много сте хубави с Боби Hug Хиляди благодарности за колажа. Страхотен е!   bouquet
Бобчо, и при вас съм сигурна, че ще се успокоят нещата. Не се притеснявай! Hug
Лори, снимките на Бобчето са върха. Много ни е хубав!
Дано скоро само хубави новини за оздравели дечица имаме!
Ще докладвам мерки и теглилки довечера. Стискайте палци да сме станали 7 кг. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт