bob4o_f , трябва да потърсите още едно мнение. Никога не се доверявам само на един лекар. Сигурна съм, че ще отшуми и всичко ще е наред. Обещавам

lena1, много е хубаво креватчето и аз си бях харесала същото, но много пари ми идваше нещо и се отказах

Ади, страшен каскадьор си имаш
Като го гледам вече е забравил, че го е боляло 
За удрянето, поне по 5-6 пъти на ден се удря някъде. Просто не може да стои мирен. До скоро го оставях на дивана, като слагах масата плътно до него, но сега се е научил да пълзи и по масата и няма спасение. На пода ако го оставя, все ще се завре, там където не трябва. Не мога да го оставя сам за 1 минута.
Супата ми днес не беше пълен провал. Сварих морков, картоф, чушка и домат. Извадих картофа и го намачках, а останалите зеленчуци ги пасирах. Добавих и две малки сухарчета, малко масло и Лорис изяде към 120 мл, но определено се дразнеше, че не му е гладко пасирано. Трябва да свиква, че иначе много ще го разглезя с тия пюрета.
Жълтък и аз не давам, но скоро ще започна.
Да ви се оплача как се изгорих с горещо олио
Пържих картофи в тиган и как ги сложих не знам, но така ми пръсна на ръката, че направо
Сега съм си сложила компреси с настърган картоф, но много ме боли. Лека вечер на всички и утре само здрави дечица да виждам
Мони от седмица-две не иска биба

. Вече и моето слънчице грее на първа страница заедно с другите ни слънчица
Разсмяхте ме от сърце - добро утро на всички
Това ми беше първата несподелена лИбов.....
може да спретнем една срещичка
. Пих и аз сутринта чай от шипка и ентерол и да видим..... Голяма каша маша стана:))