Нашият татко пък вчера ни дрънна главата в касата на главата както искаше да ни гушне...
Абе какво да ви кажа - явно трябва да свикваме, че теи неща ще са все по-чести, аз като се сетя първият път като тупна от спалнята как си изкарах акъла...ама сега малко съм претръпнала като че ли...Мимка вчера беше питала за сокчетата - и аз рядко се сещам да предлагам да му се невиди...веднъж седмично я дам, я не, ама гледам пресен намачкан плод веднъж дневно да давам поне - или с кис. млекце, или само така праскови сега основно, че имаме много домашни, бананче също...

Аз пък да питам - само аз ли още не давам жълтък ...

Дребният спи в новата си зимна торба ,забравих да ви кажа, ама понеже си е баш зимна, а в стаята е 22 градуса, съм го съблекла отдолу само по боденце с късо ръкавче, да не заври

Наскоро мисля Йоанка и Хепи съветваха същото 
бързо да оздравяват
хайде ние да повлечем крак и да се похвалим,че вече сме здрави
пак ни увеличиха вигантола на 6 капки
хапваме си попара,зеленчуково или месно пюре,кисел или каша и кисело мляко с бисквитки,понякога правя и грис

). Вместо вода давам чай от шипка и вечер правим баня с тетра и лайка за дупата. Утре сме на консултация, но сега с тази диета не се надявам да сме стигнали 7 кг. (Янче ние сме фините).

Но няма как ...имунитет трябва да се изгражда. Дано бързо оздравяват всички!