Отговори
# 645
Ади, съжалявам за премеждието ви, мамината душица, как си е ожулил носленцето  spoko

Нашият татко пък вчера ни дрънна главата в касата на главата както искаше да ни гушне... #Crazy Абе какво да ви кажа - явно трябва да свикваме, че теи неща ще са все по-чести, аз като се сетя първият път като тупна от спалнята как си изкарах акъла...ама сега малко съм претръпнала като че ли...

Мимка вчера беше питала за сокчетата - и аз рядко се сещам да предлагам да му се невиди...веднъж седмично я дам, я не, ама гледам пресен намачкан плод веднъж дневно да давам поне - или с кис. млекце, или само така праскови сега основно, че имаме много домашни, бананче също... Peace

Аз пък да питам - само аз ли още не давам жълтък ... newsm78

Дребният спи в новата си зимна торба ,забравих да ви кажа, ама понеже си е баш зимна, а в стаята е 22 градуса, съм го съблекла отдолу само по боденце с късо ръкавче, да не заври  hahaha

# 646
Привет и от мен!

Здраво стиснати палчета за всички болни дечица и мами, бързо да оздравяват, а на охлузените драскотините да изчезват.

Обличане- сутрин обличам дънки, по-дебели чорапки, боди-потник, блузка с къс ръкав, отгоре жилетка и отгоре якенце. От обяд почвам да събличам едно по едно докато остане по дънки, боди и блузка с къс ръкав; към 5 започвам обратната процедура по обличане. Нощем спи с боди потник, чорапки и пижама с дълъг ръкав, завита с чаршафче и олекотено, че темп в стаята пада до 20.5С.

Заглавието за есента ми хареса с предложената корекция да я посрещнем, че на мен още ми е лято, а и се надявам да е топла и да не се налага да я борим Grinning
На Амидалка предложенията можем да запазим за следващите теми, дано до тогава и за нас да важат.

Мамите, чиито деца са проявили алергии към някоя храна, могат ли да споделят по-подробно за признаците? Нашата педиатърка ми каза, ако имате алергия ще я познаеш,но аз не се чувствам хич спокойна, че откакто съм захранила малката непрекъснато има пъпчици на вратлето под брадичката и на дъ-то. Мажа ги непрекъснато с кремче и сутрин са поизбледнели, а вечер пак са червени.

Юле, как беше морето, хареса ли й на Ема?

Кремена мама, намери ли детегледачка?

Лек и слънчев следобед!

# 647
Gatofilia Бейбилов не са лоши- давала съм му ябълка и за мое очудване я яде, за разлика от Ганчев, където на всеки плод се мръщи

# 648
  Hug
Миленка   Hug развесели ме от сърце, наистина.
Бобо спи, та да напиша един пост, между спагетите.
Дива 21-оплакваш се за кърлежи, пък пак Марти е на земята  newsm78
иначе страхотни са ни бебочковците-Аделини колко много е пораснал Венци   Hug

Каши-давам Милупа-7 зърна и на Слънчо най-различни-зел. и плодови. Но не взимайте морковената  Sick

Супа-аз няма да давам скоро-не се сещам защо да му давам-ако някой може нека обясни. Бобо не е дебел, защо да го наливам с вода  newsm78 Едва изяжда малко бурканче Гербер с триста зора и голям рев.
Пресни плодове-давам на Бобо вече всеки следобяд-ябълка, половин банан, половин прасковка-всичко пасирано и с добавено АМ-облизва ми се милото.
Жълтък-Миленка, аз без да искам му дадох герберско пюре с яйчен меланж  Embarassed-та на бързо го захраних  hahaha То така стана и с прасковите ни.
обличане-вечер е с боди с дълъг ръкав и анцуг, на обяд по къс ръкав, но при нас е топличко.

чао от нас и цунки за всички вас!

# 649
Аз пак се включвам за да кажа на Джобното Мими да пробва да удължи интервалите между храненията. Ние днес обядвахме в 15 часа, но пък изяде завидно количество  bowuu Наскоро мисля Йоанка и Хепи съветваха същото  Peace
Евридика успех с домашните пюренца  Hug моя в началото им си мръщеше, но вече си ги хапва с кеф, освен в случаите, когато не мога нищо да го накарам да яде  Mr. Green и ние като Ади от понеделник сме на кухня. Дано да я хареса  Praynig
Ади да му цункаш нослето на Венци от нас  Hug геройче е той  Hug
Лори най-нахално ще ти копирам следобедния десерт  Mr. Green  bouquet

# 650
Лелеее,колко болни дечица smile3518бързо да  оздравяват newsm17хайде ние да повлечем крак и да се похвалим,че вече сме здрави  Peaceмерките ни са джобни,кой искаше дребна снаха newsm78 7,140кг и 67 см  Crazyпак ни увеличиха вигантола на 6 капки  Crossing Armsхапваме си попара,зеленчуково или месно пюре,кисел или каша и кисело мляко с бисквитки,понякога правя и грис Peaceчасовете са ни различни ,количествата също :peace:Ади-ужас какво си преживяла Hugдосега сме нямали алергия към нищо Peaceиначе и аз пробвах на гърнето ,но се разплака и ще го забравим за 2-3 дни PeaceGatofilia-май сме съседкии аз утре ще ходя в същия магазин,ако искаш някой път да се видим Rolling Eyesеми пак забравих другите неща ooooh!

# 651
Дейзи, внимавай само с прасковата, ако не си давала. Аз в началото слагах по много мъничко  Hug Дори слагам и една лъжица каша вътре.

само да спомена, плънката за спагетите ми изгоря, докато пишех  Blush

палиме и тръгваме с бобчето да обикаляме  Hug 

# 652
Момиченца и аз за съжаление да се оплача с болно детенце - ние пък сме с диария и много лека Т (даже мисля, че рядко я вдига) и адско зачервено дупе. Вчера бяхме по спешност при педи и днес сме само на кърма, никакви пюрета и твърда храна, ентерол, биогая и вит. Ц. Дупата пръспам с джин джира Алба и пак адски го боли (като на маймунче червено му е #Cussing out). Вместо вода давам чай от шипка и вечер правим баня с тетра и лайка за дупата. Утре сме на консултация, но сега с тази диета не се надявам да сме стигнали 7 кг. (Янче ние сме фините).

Другите болнички да оздравяват Hug

# 653
Яребичка Честита месечинка на Мони   bouquet Да ти е жив и здрав и много послушен малкия шушон  Hug бързо да оздравявате  Hug Hug Hug за дупата много хубава е банята, която правите. Ние като се бяхме раздрискали бяхме също с алено червена дупара, така се бях притеснила, че ще му се разрани на душичката, но е овладях с пудра... малко неискан съвет ти давам, но ако напудриш дупето ще го облекчиш, защото ще му е сухичко  Peace

Лори мерси за съвета, ще те послушам  Hug

# 654
ДЕЙЗИ, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА И ЧЕ МЕ ПОДСЕТИ ЗА МЕСЕЧИНКАТА, ЧЕ АЗ ТАКА СЪМ СЕ ОШАШКАЛА:)) ЧЕРПЯ ВИ ВЕДНАГА
ХУБАВА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР!

# 655
  • Варна, морето, сините вълни...
jarebi4kа като го изписаха Мони му миехме дупето със смрадлика и наистина помага. Даже сега си търся понеже нито Бочко, нито Судо крем ни помагат.
Опсс  Blush честита месечинка  на адашчето bouquet

# 656
момичета, и ние сме от отбора на болничките  ooooh! - засега имаме кашлица и млако сополки, дано не стигаме до АБ

днес като водих Ради до педиатърката за кашлицата и тя ни в клин ни в ръкав ми вика "аз за шума на сърцето казвал ли съм ти: - направо изтръпнах, каза, че го чувала от самото раждане на Ради, ама все си мислела че ще отшуми. Та днес на бегом до детска кардиоложка се изстреляхме - др Гутман в Пловдив. Жената ни прегледа обстойно, гледа на ехографа и каза че е дооста силен шума и без да го търси си се чува навсякъде отпред, но на гърба не, но бил функциоонален шум, т.е. не бил опасен, щом като не се засинявала като плаче и била жизнена и с апетит. Сега обаче съм пред дилема дали да не потърся и второ мнение за мое успокоение, че това ми дойде като гръм от ясно небе. Някой ако знае добър детски кардиолог неак ми пише на лични да не сппамим тук . Иначе др Гутман каза да идем пак на година и половина или ако се прояви някой симптом, а също и че този шум можел да си остане за цял живот така  Tired

каши давам на Слънчо, Нестле, Хип, Белвит, ганчев - най добре се разтварят Нестле-то, Ганчев и Слънчото  Peace

Жълтик и аз не съм дала още
Зъби все още нямаме, та може и затова да ми отказва попарата, нали няма с какво да я дъвче  Mr. Green

# 657
Привет!
Много хремави бебоци има като гледам  Cry Но няма как ...имунитет трябва да се изгражда. Дано бързо оздравяват всички!
И каскадьори вийдам не липсват!
Аз се оглеждам за добър педиатър наблизо, който работи с нашите застраховки. Най-накрая купихме креватче на малкия- 4 нощти спа при мама и тати и се будеше през нощта и първата нощ в собствено креватче си спа до 5 , което за него си е нормално . Ако мама не беше забравила да купи и обиколници щеше да е още по-добре  Blush
Друго не се сещам за сега..Дано утре всички се чувстват по-добре!
Бобчо, не се тревойи за Ради. Ако някой може да ти даде координати на специалист- защо не?! Но според мен всичко е наред. Само не мога да разбера защо чак сега ти съобщават.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 21:13 от lena1

# 658
Ох, колко много болни дечица Cry,миличките ни душички Cry
Бързичко да оздравявате малки слънчица и усмивчиците ви скоро пак да топлят сърцето на мама Praynig Praynig Praynig
Честита месечинка на милото ни Монче-бонбонче Heart Eyes  bouquet
Яребичка пробвай със Лечебната Хумана мила(наистина помага Peace),има и едни прахчета казват се Хумана електролит, да не се обзевеоднява детенце!
А ако искаш чайчето от шипки подсляждай със глюкоза на прах от аптеката (и аз се извинявам за непоискания съвет Praynig Peace),но това ни спаси когато Борянка беше болна и даваше малко калории че хич не ядеше тогава Sad
Много я мъчат зъбките и пак се ослушва с яденето,но се преборвам някак си, само да е здравичка Praynig
Попара яде миналата седмица, вчера и оня ден я отказа категорично и ще изчакам 1 седмица,мисля утре да предложа от бебшкия кус-кус на Плазмон и мисля да го пасирам,че не може да дъвче с едното си зъбенце  Laughing, и тя като синчето на Дейзи изкарва сиренцето ако не е пасирано добре!
Писахте за едни режими тези дни,като гледам Борянка е една от дребосите в тенмата а яде на 4 часа, и по някога не е и гладна ooooh!,ох на мама капризанката Party
Янчеее,прекрасни размери има Даниелка Heart Eyes и Борянка е тука тука, но важното е че са в норма,само дето тя е 65,5 см Simple Smile
Лории,Бобчето е прекрасно усмихнато човече, винаги много му се радвам Hug
Да не съм те чула още веднъж че е изостанало Naughty
Борянка вече пълзи на всякъде и е като подочистачка или "Стийм моп", ръчичките и яко почистват пода Crazy
Не може да се изправя сама или сама да си сяда на дупето,но когато я сложа си седи стабилно
докато не се килне на някъде Laughing
От седнало положение по някога успява да тръгне да пълзи
А от вчера разбра как се подскача във бънджито и много подскача Party
Ако може да споделите как приготвяте ГРИС Praynig и Кисел, извинявам се ако се повтарям!
Бобчо- каква е тая докторица беее #Cussing out,как няма да ти каже до сега какво е чувала ooooh!
Дано всичко да е наред с малката Ради ( а то ще бъде Praynig Peace), задължително потърси компетентно мнение Peace Hug
Лека вечер, отивам,че ме викаттттт

# 659
Ех, няма ли да свършват тия болести.
Бобчо, явно не е нещо сериозно, щом до сега не са ти обърнали специално внимание, а и кардиоложката те е успокоила също. Мисли позитивно и всичко ще е наред. Ние сме с вас! Hug
Честита месечинка на Мони!
Още веднъж - болестите да се махат от нашите деца!

Общи условия

Активация на акаунт