Ние сме болни - и батковците, и аз и Лизито. При нея е най- леко- само хремичка, но нощем се буди много често и това ме съсипва съвсем.
За супите- още не съм ги включила, но преди процедирах така- първо започвам с няколко лъжички зеленчуков бульон, после пасирам зеленчуците и накрая вкарвам и месо, пак пасирано. Обикновено редувам месен бульон със зеленчуково пюре и обратното - зеленчуков бульон с месно пюре.
Искрата - каши ползвам оризова и бананова на Тьопфер и безглутенова ( ориз, просо и царевица) на Холе ( последните уж са био).
Янчето, благодаря ти, мила, за предупреждението. Елдата се оказа алерген при Лизито. Лошото е, че се усетих едва на третия ден, когато и се появиха още две- три пъпки по лицето. Първоначално първите дв пъпки ги помислих за ухапване от комар.
Дейзи, все забравям да ти кажа, че пазарувам от nextdirect.com с карта Виза, кредитна.
Драйвърче, ужасни преживявания. Дано да са за последно.
Кашите на Слънчо действително са много сполучливи
Иначе Хуманата е чудна също.

.
Здравейте сладурки 
на мен всички ми се струват хубави и подходящи, и не мога да избера
ще поровя. Фирмения им магазин е в самата фабрика, но не винаги е зареден, за съжаление
случвало се е да отида и да има само дрешки за по-големи дечица, защото последно такава пратка са приготвяли, но ако се издебне момент много си заслужава. Ще ти пиша следващия път като ходя, надявам се да е скоро, че работното време на магазина е като на фабриката до 5 часа 

Купих вит.Ц да дам профилактично, ама се сетих, че се дава сутрин, щото стават много активни и няма спане, та реших поне след следобедния сън да му дам една ампулка...