Отговори
# 630
Привет!

Ние сме болни - и батковците, и аз и Лизито. При нея е най- леко- само хремичка, но нощем се буди много често и това ме съсипва съвсем.

За супите- още не съм ги включила, но преди процедирах така- първо започвам с няколко лъжички зеленчуков бульон, после пасирам зеленчуците и накрая вкарвам и месо, пак пасирано. Обикновено редувам месен бульон със зеленчуково пюре и обратното - зеленчуков бульон с месно пюре.

Искрата - каши ползвам оризова и бананова на Тьопфер и безглутенова ( ориз, просо и царевица) на Холе ( последните уж са био).

Янчето, благодаря ти, мила, за предупреждението. Елдата се оказа алерген при Лизито. Лошото е, че се усетих едва на третия ден, когато и се появиха още две- три пъпки по лицето. Първоначално първите дв пъпки ги помислих за ухапване от комар.

Дейзи, все забравям да ти кажа, че пазарувам от nextdirect.com с карта Виза, кредитна.

Драйвърче, ужасни преживявания. Дано да са за последно.

# 631
  • София
Привет на всички  Hug Кашите на Слънчо действително са много сполучливи  bowuu Иначе Хуманата е чудна също.
Криско се научи да става прав от седнало/легнало положение и сега ситуацията е ....... ужас. Като го видя като затворник на решетката на кошарата ми става лошо, защото след 15-20 минути му омеквата краката и почва да мрънка, но пак иска да стои. Голям мерак да е прав, гоялмо чудо- даже се унася да спи и в просъница пак се изправя  Twisted Evil
Не съм очаквала, че е такъв екшън, впъпреки, че ме предъпреждаваха  Shocked
Хепи мама се губи тия дни, дали се премести (и в квартала не съм я виждала)  newsm78

# 632
  • София
А ааа ето я Хепи  Hug- на това му викам емпатия Simple Smile

# 633
Добро утрооо!
Гатофилия,аз също това си мислех,но нали фактически сега е есен  newsm78.Аз давам като идея моето предложение.Заглавията на Амидалка също ми харесват,така че вие избирайте! Naughty
Ние сега се обличаме и отиваме на вън,че е по-топло,отколкото в къщи  ooooh!.

До после.Бай-бай!

# 634
Юху  wavey Здравейте сладурки   love001

Какви страхотни заглавия са измислили Миленка и Стани  Heart Eyes на мен всички ми се струват хубави и подходящи, и не мога да избера  Confused
Драйвърче бързо да спада цицината на Ивка  Hug не мога да си представя как си се притеснила. Както казват - малкия дявол е бил... да я нацелуваш от нас  Hug А Наската продължава да е страхотен пухчо, така че не се коси за кърмата. Я кажи актуални мерки и теглилки, че аз нещо съм ги пропуснала  Embarassed
Зелдичка може и да не ми повярваш, но съм го мислила Мони. Последният ти пост беше много притеснителен и се радвам, че вече е по-добре сладура  Hug да го нагушкаш хубаво и от нас  Hug
Джобното мими и аз едвам притиквам 100-150 гр. каша/пюре, но пък после да знаеш как си цока с ентусиазъм поне двадесетина минути  Shocked започнах да разсъждавам, че детето си знае най-добре от какво има нужда в момента и няма да го мисля повече  Naughty
Кама 6 зъбчета  Shocked браво на Александра-сладурана  Hug
Искрата аз мога да ти препоръчам оризовата каша на Милупа. Аз започнах с нея и съм много доволна. Последно купувах Слънчо и останах очарована как хубаво се разтваря, за разлика от една каша на Хумана с праскова и маракуя, която все ми ставаше на буци, независимо как я приготвях  ooooh! та аз не я препоръчвам... но това си е мое мнение  Peace
Елена радвам се, че писа  Hug аз въведох първо сиренето и после маслото. Водя се по препоръките на Косе Босе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236764.msg5483138#msg5483138
Гатофилиа знам я тази фирма. Наистина шият качествено и са им много евтини дрешките, ако искаш винаги мога да ти купувам и пращам, но не знам дали в нета имат каталог  Thinking ще поровя. Фирмения им магазин е в самата фабрика, но не винаги е зареден, за съжаление  Cry случвало се е да отида и да има само дрешки за по-големи дечица, защото последно такава пратка са приготвяли, но ако се издебне момент много си заслужава. Ще ти пиша следващия път като ходя, надявам се да е скоро, че работното време на магазина е като на фабриката до 5 часа  ooooh! Редактирам се веднага, тъкмо видях на етикетите, че фирмата се казва Албатекс/Albatex, но на първо четене не намерих каталог в нета  Sad
Софи супите още не сме ги и помирисвали дори  Mr. Green
Хепи много ти благодаря за инфото  Hug Бързо оздравяване  Hug

Пак стана ферман  ooooh! ама какво да направя, като искам да кажа на всекиго по нещичко  Mr. Green
Цунки   love001

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 15:00 от dayzi83

# 635
Здравейте и от нас.
Ново двайсет-Ива е болна,цяла нощ повръща и ма и сополи,дано Наско не се прихване.
Нещо тея дни едно след друго ни спохождат все ужасии-ай дано да спре тоя карък вече  Praynig
Иначе за килограмите сме 9850(половин кило сме качили),а ръст не са ни мерили,ще го мерим с татко му да видим колко е пораснал.Биха ни третата ваксина хепатитна,сега чак края на януари за 4-ти прием Синфлорикс.Белег имаме на рамото и т.н.
Айде до после че трябва да се храним след малко и да спим(евентуално и Ива ако мога да накарам да легне)

# 636
Здравейте на всички. Днес малкия е много кисел. Хремата вместо да намалява като че се увеличава. Вчера доктора каза че се оправя, но май не е така. Днес му дадох за пръв път попара и хич не му хареса, кашите и тях не ги иска. Дано като оздравее да хапва от всичко. Сега заспа и аз отивам при него, че не сме спали през нощта.

# 637
dayzi83 и на мен кашата на Хумана все ми става на буци, мислех, че е от това че слагам водата, после добавям кашата и бъркам, а не обратно както е на указанието, ама явно си е до каша- при Слънчо нямам проблем, както и при Милупа.

happy-mamma meriant The Driver бързо оздравяване!  Hug

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 14:51 от Sofie

# 638
Здравейте  Hug
Минавам само да се оплача, че и ние сме болни.Под ние имам предвид Мила и кака и , но каката е по-добре засега.Обаче Мила е със мнооооог голяма хрема и едвам диша.Постоянно и текат сополите и кашля.Много ми е жално да я слушам.На предната вечер и нямаше нищо и вчера сутринта се събужда хъркаща.Уж сме засега без антибиотик, дано ни се размине.Иначе си хапва, само снощи ми отказа млякото, та се почудих какво да дам и накрая хапна около 100 гр каша.Мисля, че проблема идваше от носа.Дайте идеи какво да предложа днес ако пак откаже АМ

Бягам, че сме нервни, а аз не съм спала от една седмица като хората  Cry

# 639
Здравейте и от нас.
Тази нощ беше ад и Марти нещо стана хремав и цяла нощ беше сумтене и въртене. Sad
А днес за капак и на една много близка приятелка детето повръщало и висока температура и за капак и гърч направило и сега са в болница. Sad
Този вирус е опасен.
На всички болнички палчета да оздравяват по бързо. Hug
Ето и Марти  да го видите.

# 640
Здравейте, със съжаление прочитам за толкова много болнички дечица, дано бързо се оправят всички  Praynig И ние се опитахме да кихнем сополи днеска, стискам палци да не се започнем пак, че вече до гуша ми дойде от тези сополяци, честно ви казвам  #2gunfire Купих вит.Ц да дам профилактично, ама се сетих, че се дава сутрин, щото стават много активни и няма спане, та реших поне след следобедния сън да му дам една ампулка...

Няма какво ново да кажа, аз слагам 2 сухарчета за попарата се сетих , ама все по-рядко вече правя попара...

Дива, сори, ама ми бърка в очите - на лентичката ти сваДбен ден се пише с "т ", а не с "Д" Peace

# 641
Привет на всички.
Искам първо да пожелая бързо оздравяване на всички, че нали и ние сме от първите "сополанковци", но мога да кажа, че тази нощ се спа - събуди се само веднъж и е спал от 20,30 до 7,20ч. - милия!!! Може би вече посвикна с хремата или може Би понамаля вече и успява да си диша. Тези вируси ... мой съвет - не посещавайте никакви затворени помещения с евентуално болни лица! Навън се събирайте, но вътре - само вкъщи.
Супите нещо не ни кефят, но успявам да пробутам по половин бурканче от кухнята със половин сухар, малко сиренце и желтъче.
Елена, аз въведох едновременно и маслото и сиренето - с попарата. Буквално за 3 дни!

# 642
Здравейте момичета....
Днес ни много куцуски ден...На Венци особено,ама тва щото майка му е патица...Днес пак се опитах да го пребия,като полетя от фотьойла с шезлонга барабар... ooooh! За щастие, освен малки охлузвания от мокета,друго засега няма...
Вчера го записах на кухня и от понеделник ще взимаме- да видим дали ще му харесва...Баткото ми беше ящен,ама тва малкото е по-капризно...
Болничките да оздравяват.

Ето да ми видите ожуленото каскадьорче

# 643
Здравейте душички Simple Smile

Аз захраних с попара днес...и за бебо и за баткото направих от сухари Голдис-и двамата ги ометаха  Mr. Green,за дребчото няма проблем засега Peace
Супи-мисля да купя отначало да видя как са на консистенция,вкус и разбира се дали ги дъвче/яде бебчо та тогава ще правя аз Simple Smile

Ади-и моя хубавец скоро се изхлузи от леглото-уж спеше а после по нос на пода го намерих ooooh!...мина и замина...явно не може да мине без това Tired

Болничките да се оправят,че то и ние сме аха аха от отбора,баткото дриска вече 4 пъти от снощи-давах Смекта и сме на ориз днес,а бебо беше със сополи,които  май оправих с физиологичен разтвор newsm78,може и да са зъби...още сме си с два Mr. Green

Хайде момичета до скоро

# 644
Бързам да добавя, че стискам силно палци болничките да се оправят бързо. Мила_симона - така се надявах малката да се размине, ама нищо, ще се сравите  Hug
На Ники пък хемоглобина пада, нищо, че редовно давам месни пюрета и сега ще почваме капки желязо  ooooh!
Тук до нас откриха днес ДМ - някой май беше споменал, че е пробвал пюретата на Бейбилов, ако може да даде мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт