Беб е по-добре, нямаше температура вечерта, а сополите по-малко го мъчат май. Снощи беше ад-давах панадол, той въпреки това горя с часове и не я свали, хъркаше като Дарт Вейдър
Днес пак така, но постепенно взе да му просветва, та дано утре вече да е много по-добре
Шашнах се като прочетох колко болни бебоци изкочиха изведнъж. Това със сигурност е заради намаления имунитет комбинация с времето За обличането не ми се говори, нямаме нищо
Много късно се сетих да пазарувам, нищо не харесвам, всичко скъпо ми се струва и т.н. Тази вечер вече седнах и напазарих и фалирах
А какво ще е по нататък не ми се мисли. Една мама на 2 ученика вчера разправяше как дала 100лв. за 2-3 учебни тетрадки или подобно 
Това от мен, чакам гости утре, та сигурно ще зачезна, дано като ви зачета пак само хубави новини и здрави бебета да има
Питах педката колко трябва да яде а тя: "Ами колко, колкооо....130гр." но така го каза все едно и тя не знае. Но аз викам а добре е ние ядем 120
И "есен" ми се искаше да има. За сядането иначе става за сега. Топли дрехи и последващата тема може да е.

. Майка ми помага, колкото да грабва на ръце бебето за щяло и нещяло, а после да се оплаква колко е уморена. Вчера за първи път ги оставих сами за два часа, за да проуча как стоят нещата с яслата и детската кухня и после падна едно опяване колко е било трудно. А как ще е догодина, като се върна на работа, не ми се мисли
. Ааа, и още едно питане - масло вече съм й давала, слагам в супата, понякога и в пюрето. Това означава ли, че съм въвела млечни продукти и мога по-спокойно да включа и сирене или сиренето пак ще си е нова храна?
.
Взех му една на Töpfer оризова с банан, обаче честно казано има вкус на г.з! Малчо я яде, но не му е много кеф.