Само минавам да кажа,че гласувам за Февруарче вече сяда, без да се напряга.Мисля,че за момента това е най-актуално.
Амидалка,ще ми вземеш хляба

Дано се оправят!
нещо има противоречие
Аз също ще го записвам на държавната,ако не яде часна,но определено предпочитам държавната 
, не пиша често, но ви чета от време на време. Всички болни бебоци да оздравяват
, Гледам, обсъждате режим.....ми нашия изчезна. вечер цока през час, и после се приспиваме още час и за мен сън няма
. Иначе през деня яде по малко каша, плодово, зеленчуково и месно пюре, като кърменето си го има и през деня. Дадох жълтък два пъти. Искам да попитам мамите, които дават КМ, каква марка е? Честито на всички с поводи
Зъбите са ни все още 4, не лази, седи но за кратко време и се катурва нанякъде, в проходилката седи за около 15 мин максимум и почва да протяга ръчички към мен и да хленчи. Казва-баба аба, мама, ам, ам, и да и не, но естествено всичко е неосъзнато
. Страхотен колаж, благодаря на Снежи

иначе сме добре,имаме толкова дрехи ,а все купувам по нещо
все се мъча да не я навличам ,но и ме е страх,това време е ужасно болно
исках да кажа на ХЕПИ МАМА-от кашата с елда и круша ни стана бяло акото и се оплаших та да те предупредя
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за колажа-супер е
другото го забравих
направо ще се побъркам
предлагам му все любими пюренца и кашички, започва да ги яде апетитно, но до петата лъжица, когато вече казва Край! и взима да се напъва (не за акане, обаче), почервенява целия и затваря устата
не може и това да е от зъби
поне си цока с кеф
направо
какво му стана изведнъж на това дете 

Да е все така здравичко и послушно детенце 

.

Препоръчани теми