Отговори
# 600
Хоп
Само минавам да кажа,че гласувам за Февруарче вече сяда, без да се напряга.Мисля,че за момента това е най-актуално.
Амидалка,ще ми вземеш хляба  Peace

# 601
На бързо от мене Hug

Няма ни на колажа,че аз се замотах и ще мине и без нас Blush

Сок не давам и нямам намерение много да пиеме сокове Rolling Eyes

И ние ходим с анцуг и буйки имаме и маратонки,но определено не са толкова удобни не е много красиво така ама... ooooh!

Аз също го обличам с дрехи,който да мога да свалям,а отделно имам и плик и все нося по нещо за преобличане,много е коварно сега тва време и затова има,май толкова болнички Crazy PraynigДано се оправят!

Аз се чудя за кухнята уж не трябва прясно мляко да се дава до годинка поне,а на всички кухни десертите с него се приготвят ooooh!нещо има противоречие newsm78Аз също ще го записвам на държавната,ако не яде часна,но определено предпочитам държавната Crossing Arms

Друго май не се сещам отивам да видя мъжо,докато спи малчо Heart Eyes

# 602
Здравейте Hug, не пиша често, но ви чета от време на време. Всички болни бебоци да оздравяват Naughty, Гледам, обсъждате режим.....ми   нашия изчезна. вечер цока през час, и после се приспиваме още час и за мен сън няма Tired. Иначе през деня яде по малко каша, плодово, зеленчуково и месно пюре, като кърменето си го има и през деня.  Дадох жълтък два пъти. Искам да попитам мамите, които дават КМ, каква марка е? Честито на всички с поводи  bouquet Зъбите са ни все още 4, не лази, седи но за кратко време и се катурва нанякъде, в проходилката седи за около 15 мин максимум и почва да протяга ръчички към мен и да хленчи. Казва-баба аба, мама, ам, ам, и да и не, но естествено всичко е неосъзнато Crazy. Страхотен колаж, благодаря на Снежи  bouquet

# 603
Моника, да ти кажа за млякото. Да, не се дава прясно мляко до 1г., но за пиене. В кремове, супи (в застройките) и др. неща дето се слага малко, не е проблем. Аз мисля скоро да почна да му правя мляко с грис. С прясно мляко. В сайта на кухнята, която ползвам от скоро, пише, че менюто за 7месечни е с Фризопеп. Ама то не е ли като другите АМ с 1 час годност????

Водих малкия на лекар. Нашия естетвено пак го нямаше, та се бръкнах едни 22лв. за платен прием при педката на баткото. И после в аптеката оставих една торба пари и.....вече ще искам ВИП карта за тая аптека. Всяка седмица се пазарува от там.

# 604
ФРИЗОПЕП?Еми той е за алергични деца да не сте алергични към нещо? ShockedАз гледах Ян БиБиян и Хер бебе от частните,понеже те имат при нас пункт

# 605
Абе да взема и аз да се разпиша, нищо, че сте ни забравили сигурно Simple Smile
Ема е добре, порастнала е много, вече е 74см. Все още е на кърма 3 пъти дневно, на обяд и следобяд хапва зеленчуци и плод. Пие фрешчета, страшно и харесват, сама и ги правя. Седи стабилно и всъщност постоянно, изобщо не ще да лежи, само, ако много и се спи. Не съм я слагала в проходилка, само в бънджи. Говори нон-стоп - ма-ма, да-да, не-не, бла-ла, та-та, бръм-бръм и разни подобни.
Иначе сме на разходки до обяд и привечер, следобяд спи и не мога да се оплача от режима на душичката, железен е. Не се буди през нощта.
По отношение на дрехите, съм се запасила с няколко чифта дънки, жилетки и различни кецове и мокасини. Купих и едно есенно саке и един шлифер, абе голяма гъзарка е  Laughing
На всички болни - бързо оправяне, аз изчезвам, че ютията ме зовееее  Hug

# 606
Такааа,ние вече нямаме температура,но едни сополчета ни мъчат ,утре пак сме при доки Praynigиначе сме добре,имаме толкова дрехи ,а все купувам по нещо ooooh!все се мъча да не я навличам ,но и ме е страх,това време е ужасно болно #Cussing outисках да кажа на ХЕПИ МАМА-от кашата с елда и круша ни стана бяло акото и се оплаших та да те предупредя  PeaceЕдно голямо БЛАГОДАРЯ за колажа-супер е Peaceдругото го забравих newsm78

# 607

Айде почерпете се за наше здраве,че днес ставаме на 7 месеца.И после ще пиша за режим и друго каквото има за обсъждане,че змея е гладен.
Снежи,много хубав колажа,много ми харесва ,ама то и децата са хубави затова

# 608
Цял ден се чудя какво щях да питам и сега включих   ooooh!.
Към мамите,които дават попара:Колко сухарчета слагате?

# 609
  • София
Стани, 1 или 1 и 1/2  Hug
Времето е много лъжовно, днес излизам убедена, че е супер жега, а всъщност си подухваше ветрец   Animal Tropical Fish

# 610
Стани~87  аз му слагам 2-3 сухара в 150 мл. водичка.
Ние днес сме с разстройство.  Sad
То не бе кърлеж,повръщане ами сега и разстройство.
А да ви питам има ли бебчета като Марти да обичат да слушат музика и да  гледат клипчета? Mr. Green

The_Driver честита ви месечинка.

# 611
Ееееееее ние вместо да намаляме кърменията, ги увеличихме драстично последните 2 седмици  ooooh! направо ще се побъркам  #Cussing out предлагам му все любими пюренца и кашички, започва да ги яде апетитно, но до петата лъжица, когато вече казва Край! и взима да се напъва (не за акане, обаче), почервенява целия и затваря устата  ooooh! не може и това да е от зъби  Tired поне си цока с кеф  Confused все си мислех, че е някакъв период, който бързо ще мине, но уви  Tired направо  #Cussing out какво му стана изведнъж на това дете  newsm78
Оплаках ви се  Whistling

Честита месечинка на Наско   bouquet Да е все така здравичко и послушно детенце  Hug

Стани и попара не ще  ooooh!

# 612
дзак  Hug

Честито на месечинковците.
Дверчо заспа в количката, мама се прибра да нагледа форума.
Телевизия - гледа, но не повече от 10 мин. сам губи интерес.
Мариа, много готини обущета си сложила.
Да кажа, че швайцерките най-редовно си слагат бебетата по тревата, особено лазещите, а кърлежи и тука има.
Светли седи в количката - това е новия хит - малко като буда, не ще да се облегне.
Яде всичко, загуби интерес в млекцето.
Бишкоти му давам в млекце или сок, колкото иска. Яде почти всичко вече, само да е начупено или пасирано.

Попара още не съм давала, поради липса на време за приготвяне, а нямам против. Скоро ще се наканя да му направя.
Обличам го с боди и блузка, според Т. Винаги имам и одеалце в количката. При нас е още жега.

Режим
8 - АМ
12 - пюре зеленчуково
16 - плодово пюре / мляко с бисквита
20.30 - каша и 90 мл. АМ

Няма нужда да яде много, че  е минал 10 кг.
Често има още 1 хранене към 18 ч. каквото не си е доял от 12 и 16.
Пие много сок, разреден с вода. Уж пише, че е без захар.

Олях се, дано не дропне нета.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 19:53 от Тодорка Боева

# 613
maria_m много ме заинтригува с тази детска кухня Вълшебник, мисля и аз да поръчам,набелязала съм съботното меню. Намерих пункта до нас. Странно човекът от магазинчето ми каза, че нямало нужда от формуляри, бележка от лекар и т.н., само да съм кажела от предния ден. newsm78

Аз да питам мамите , които дават от детска кухня- кога през деня давате супата ???

Стани~87 аз слагам 3, става нормална порция от 200гр.

От заглавията сядането още не го умее добре, така че аз съм по-скоро за Февруарското човече топли дрешки си облече, даже се чудя дали не може да се вмъкнат и обувките, че нали им накупихме първи обувки съвсем скоро.. Thinking

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 21:34 от Sofie

# 614
Днес май аз съм мерудията  Whistling.
Момичета благодаря ви за отговорите! Hug
Аз днес за първи път дадох попара.Сложих 2 сухарчета и понеже количеството ми се видя по-малко от 1 бурканче,та да ви питам.В началото почна с ентусиазъм,но на половина взе да прави муцки.Като за първи път мога да кажа,че я хареса.
Софи,то и ние сядането още не сме го усъвършенствали,но сега нали го учим усърдно...

Лека и спокойна нощ!

П.П.   3-та поредна страница започва с мой пост  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт