Отговори
# 585
Добро утро!
Евридика,взимам си кафе и почвам!
За колажа потвърждавам!Светле,аз също се извинявам,че не съм забелязала  Peace
Лори,щом Боби има желание нека ходи!А за бисквитите-на кого ли се е метнал ?! WhistlingЗа пакостите-браво на детето  Laughing
Честита месечинка на Наско!Мама да се отчете с нещо сладичко за душата  Whistling!
Болните бързо да оздравяват!Марш на вирусите и сополите  smile3513
Лена,много хубава изглежда кошарата за игра.

Ако нещо съм пропуснала,после отново ще се включа?!
Приятен слънчев ден на всички  Hug!!!

# 586
Добро утро и от нас.
Втора вечер не съм спала почти. Дребния е със сополи и кашля като магаре. Нощно време се дави от сополи и храчки и е рев до откат. През 15мин. Вчера имаше вечерта и малко Т. Ходихме до педи, ама ние бяхме 20-ти по ред и със сигурност най-здрави. Та се отказах и ще го водя днес. Давам някви неща, ама .....

Айде и от мен едно кафе, че аз мойто го пия ама нещо не го усещам, а съм го направила силно.

А от няколко дни ми отказва млякото сутрин и вечер. Правя по 210мл. готов р-р. Изпива някакво количество, половината например, и врътва главата и край. А няколко пъти не изпи нишо. Според мен са зъби, но ще видим...

# 587
  • Mostly in my mind
добро утро от нас.  Simple Smile колажът е много хубав   bouquet
нашият режим:
4-5-6 часа - кърма
9 часа - попара
13 часа - зеленчуково/месно пюре
17 часа - каша или плодова каша с бисквити или овес
21 часа - кърма + АМ
кАто навършим 8 месеца, ще се записваме на кухня.

отчет от последната консултация  - 67 см и 7780 гр. наддала  е само 80 гр последния месец. не е ли малко  newsm78 при положение , че не пълзи още
зъбки - нямаме
стоим си самостоятелно сами
още не съм й слагала обувки  Crazy и в проходилка не съм я слагала, но пък и още не стои изправена сама на опора

# 588
Здравейте и от мен. Благодаря за топлото посрещане. Алекс е с хрема, температура и е много неспокоен. Доктора каза че е настинал, но аз мисля че ни мъчат зъбките. Не иска да се храни и сме само на кърма няколко дни. Сега отиваме на преглед. Приятен ден на всички.

# 589
Забравих да си кажа режима:

7-7.30 - 210мл. АМ
11-11.30 - попара, кус-кус, йогурт, овесени ядки с банан, каша
15-15.30 - месно/зеленчуково п'ре
19-19.30 - каша
23-23.30 - 210мл.АМ

Няколко пъти вече му поръчвам кухня от тук   http://www.valshebnik.net/
Имат меню от 7м. и съм доволна. Всичко сготвено има някакъв вкус, не като повечето да са блудкави. Помня, че на Хер Бебе бяха ужасно блудкави нещата със супер брашняни десрти. Тези за сега са ОК. От 10м. сме записанина държавната ДК.

Има ли някой друг като мен, който да не дава все още сокове? Давах 1 път ябълка. Повече не съм. Купувам и баткото ги изпива. А и плодови пюрета рядко давам.

# 590
Здравейте,
Добре сме, малко с хрема са децата но се надявам да я овладеем Simple Smile

Съжелявам за неприятните случки на Бенджи и Дива Confused,дано да не се повтарят !!!

Колажа е чуден ,но нас ни няма в него,при условие че пратих две снимки-здраве да е! всички на него са невероятни  Hug

Майчетата с АД-с какво мажете дечицата си с Атодерм ли? ако да кога се вижда ефекта?
Режим
5-6ч кърма
9-9:30ч кърма
12-13ч зеленчуково/местно пюре 190-200гр
5ч каша с плодово към 200 гр
8:30-9ч кърма

Хайде като застуди времето и се позастоя у нас ще се включвам по-често Mr. Green

# 591
  • Русе/Germany
Как да ви няма бе Иве? Там сте си! А снимката е една която си ми пуснала.
Точно под надписа е Матейчето. Naughty

# 592
Тъкмо и аз щях да пиша, че Матето го видях на страхотния ни колаж Naughty
Снежи справила си се блестящо   bouquet Благодаря ти за труда   bouquet

Много болнички дечица има  Cry Бързо да оздравяват и да не тревожат мама и тати  Hug

След малко пак ще се включа.... няма да ви се размине с такъв кратък пост от мен  Heart Eyes

# 593
Добро утро,
ние излизаме със сърдитото човече
Добро утро!
Лори,щом Боби има желание нека ходи!А за бисквитите-на кого ли се е метнал ?! WhistlingЗа пакостите-браво на детето  Laughing
hahaha Joy Joy Joy
но това беше, когато бях бременна с него  hahaha Иначе бисквити не обичам много, много!

Янче-Бобо хапе големи парчета и ги смучка, като се размекват ги дъвче. Иначе, ако му заседне, след 30сек. изхвърчава, като тапа от гърлото  hahaha

прекрасен ден от нас!

# 594
Добро утро.
Ние ще се възползваме от слънчевото утро и отиваме на разходка.

# 595
Първо да кажа какви са ни страхотни дечицата  Party Колажа не мога да спра да го гледам, но много ми липсват личицата на Йо, Еван, а и на Моника Марти го няма  Cry Мим напоследък много се изгуби, някой има ли контакт с нея  newsm78
Симето, Мила и Ники са невероятни сладури  Hug
Бобо пък как гордо крачи  Party браво на форумния ни бандит  smile3501 Лори не се тревожи излишно за съгласните, те дечицата сега си навървят някакви си техни нещица, сигурна съм, че скоро ще започне да те мамосва  Simple Smile
Наде аз като прочетох какви манджички приготвяш на малката сладурка и така ми се прияде  Rolling Eyes Grinning ще започне да ти ги уважава, не се тревожи  Hug
Гледам обсъждали сте режимите, но аз ще се въздържа от коментар, че пак ще почна да се оплаквам от липсата на такъв, а вече сама на себе си съм си досадна  Sad

С това захлаждане е нормално да има доста понастинали дечица, пък и периода в момента е такъв, че повечето вадят зъбки и им спада имунитета  Confused Присъединявам се към питането на Искрата кой как облича бебоците тия дни  newsm78 Тук хем напича много приятно, но пък излезна много студен вятър и направо съм в голяма чуденка... ние нали се разхождаме само с кенгуру и нямам опция да метна едно одеало при нужда  Confused
Палчета на всички болнички бързо да оздравяват  Hug Hug Hug

# 596
здравейте,

Леле колко болни дечица, бързо да се оправят!  Praynig

Доби засега сме добре (да не чуе дяволът)...

Лори браво на Боби, много е напреднал  Hug

dayzi83 взела съм му 2 памучни анцуга, горнищата са тип суитчер с цип за по-лесно събличане при нужда, отдолу е с тениска и слагам и обувките- малко смешно звучи анцуг с обувки  Laughing, но са спортни с връзки, иначе и за маратонки пари не ми се дават, и без това ще ги носи закратко сигурно и ще трябва да минаваме на следващия номер...

# 597
  • Mostly in my mind
anilevI , ние уж сме с АД. мажех я с Адвантан, но не било хубаво за често мазане. иначе относно козметиката все още не съм взела специална за АД  Crazy но мисля да е на Мустела. иначе гледах рекламата на ей това, дали ще става за АД?  newsm78 http://www.multipharm.eu/product/359/nachtkerzen-nahtkertsen-gri … vasheto-bebe.html
maria_m , аз не съм давала никакъв вид сок. само вода. но със захлаждане на времето , може да я намали, или поне така си мисля и по-натам и аз мисля да й давам някакви купешки Simple Smile

# 598
Снежи-явно съм недоскив Embarassed

# 599
Привет банда  Mr. Green

Минавам само да ви "шибна" няколко заглавия, дето измилих, докато змея тупа с една дрункалка до мен по стола и ми наду главата вече  hahaha

Февруарското човече топли дрешки си облече

Февруарче вече сяда, без да се напряга

Февруарските ръчички скоро ще са с ръкавички

Като се приспим ще седна за повечко  Wink

Иве, как можа да не видиш Матюшката, аз първо него си го познах  Hug

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 14:00 от amidala13

Общи условия

Активация на акаунт