То и аз сигурно ви липсвам

Голям зор ми е и за секунда не ми дава да я оставя,дори сега уж заспала пак се размрънка че мръднах от нея и баща й застъпи на пост

Днес цял ден се правих на готвачка на бебешки манджии и познайте... ,не се одобриха
,ама е яла другите си нещица.Готвих попара,но я предложих след млякото й, и явно се беше понаяла, а тя с малко се наяжда
За обяд правих дом. пюре със картоф, тиквичка,лук,морковче,малко фиде, 1 лъжица царевично олио и магданоз и четвърт жълтък и пак нцц
, за следобяда грис със дом. приготвено пюре от ябълки и круши и пак нц 
Та така ....
Толкова много поводи съм изпуснала,но ще ме прощавате,но май все повече няма да бъда редовна,за което се моля да ме извините

Бенджи,направо ми се дорева като прочетох какво сте преживели, толкова кофти спомени предизвика в мен за престоя ни по болниците и часовете рев на милата ми Борянка в опитите си да й намерят венички....
Дано никое детенце и мама повече да не се налага да стъпват в болница

Дива, дано всичко при Марти да е наред

А както гледам май е практика да се държат децата по полянки, днес група мами така сладко ги бяха наредили на една полянка
Снежи, браво на теб мила

А в момента струват при нас 27лв,е тоя път "ша ма "извиняват.....
Днес следобяд стана ясно какво му е на бебо. Изведнъж от нищото текнаха едни сополи, почна да кашля и вдигна температура
Изстреляхме се при педи и си тръгнахме с рецепта за 100 неща, но слава Богу без антибиотик.

.
!
. Да се не начуди човек!