Отговори
# 75
На днешната ни рожденничка Лили ще пожелая 3 неща: Да е здрава тя и всички нейни близки,да бъде най-обичаната и уважавана жена и горда майка!!!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 00:24 от Стани~87

# 76
Здравейте момичета и бебчета!  Hug

Лори, дай Боже Бобо бързо да се оправи! Сигурна съм, че така ще бъде!  Hug

Иначе по темите от деня:

Тъкмо и аз днес се зачетох за проходилките и както мислех да чакам, докато стане на 8 месеца (той още няма 7), май още тази събота ще купя. Днес при нас времето беше много ветровито (27 мили в час), а вътре хич не го свърташе. Той е много добричък, докато не му се спи - играе си - на люлката, на земята, при мен, ама като му се доспа, а пък нямаше и час до взимането на каката от градината и направо да се чуди човек как да го приспивам, като след малко трябва да го будя. Накрая тръгнахме по-рано и поспа в колата. Както и да е, отклоних се от темата. Все ми се струва, че хем ще му е по-интересно в проходилката, хем аз ще мога повече работа да свърша. Че вече как плаче като види, че излизам от стаята - не можеш да мръднеш.  newsm78

А за фонтанелата съм много несериозна. Все го забравям витамин Д-то, но се успокоявам, че тук препоръката е да не се дава, дано не му навредя много. Иначе и на двете ми дъщери давах редовно, но си бяха доста големи фонтанелите и след годинка (май към годинка и половина) се затвориха чак. Май и сега ще сме така.

Рефлукс и аз мисля, че имаме под някаква форма, но тук така или иначе лекар не ни е гледал, а сестрата каза щом наддава добре и на лекар да отиде, нищо няма да му предпише. Но днес се замислих, че отскоро не повръща така много и начесто, въпреки че все с лигавник си го държа (но той много се лигави и много балончета прави също).

Пак написах ферман. Последно: вашите имитират ли движенията ви? Сега новото е да клати глава и най-вече го прави, като види малката си кака, която редовно клати глава.

Лека нощ и само хубави вести утре!  Hug

# 77
  Дано това  е последното изпитание за Лори и Бобо  Praynig Дано най-накрая попаднат на точния Лекар,който да види всичко и веднъж за винаги да се приключи с ходенето по болници за  и Бобчето ни  Hug
  Честит Рожден Ден на Лили   bouquet Бъди щастлива и много обичана жена и майка.

# 78
  • област Варна
Палчета за Лори и Боби! Дано този път наистина да му е за последно.
Лили, честит рожден ден! От здраве да не се отървеш, много усмивки на света да дадеш. Всички много да те обичат и щастие след теб да тича.

Хайде и по едно кафе.

Соня вече стои седнала за около минута, ако няма нещо около нея да я разсейва. Иначе в количката като се хване за таблата пред нея може да си откара и по половин час.
Фонтанелата ни беше почти затворена още при раждането. Витамин Д го спрях още юни месец. На последната консултация питах ЛЛ дали да го почвам пак септември (нали се дава до година и два месеца) и тя каза да не го давам вече.
Все още си връщаме от време на време по малко, но не е както като беше само на кърма. Количеството е колкото левче да речем.
Проходилка ни подариха още преди Соня да се роди. Няколко пъти съм я слагала вътре, но нещо не я влече още ходенето. На петата минута вече се е размрънкала.

# 79
Добро утро.Хайде на кафенцето

Лили, Честит Рожден Ден. Най-безценния подарък го имаш до себе си. Затова ще ти пожелая,много здраве и късмет, за да му се радваш.Весел празник.

# 80
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО!!!
ЛОРИ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ДА ВИ ОТМИНАВАТ ВЕЧЕ ЛОШОТИИТЕ  Praynig   Praynig Praynig

ЛИЛИИИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!!! ДА СИ НАЙ-ОБИЧАНАТА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА НА СВЕТА!!! ДА ПОЛУЧИШ НАЙ-ОГРОМНИЯТ БУКЕТ ОТ ОБИЧ, ЗАВЪРЗАН С НАЙ-ДЪЛГАТА И КРАСИВА ПАНДЕЛКА НА ЩАСТИЕТО И ПОДНЕСЕН С .... НЕЩО ПИКАНТНО Simple Smile ОТ ТВОЯ ЛЮБИМ Simple Smile
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И ДА ПОЛУЧИШ СЪЩО ТОЛКОВА МН ЦВЕТЯ И ПОДАРЪЦИ ЧЕ ДА НЕ СЕ ВИЖДАШ ОТ ТЯХ Wink Simple Smile))) 

# 81
Лили, честит рожден ден Hug

# 82
Честит Рожден Ден на Лили и от мен,  аз пожеланията си и ги казах във фейсбука, а тук ще и поднеса букет цветя!

Проходилка ползвам от месец време и вече лети из стаите с нея, особено, когато се гонят с кака си. Тя възсяда стола си и се почва, а на комшиите какво им е, с тези возила по плочките и паркета - страшно боботене настава, ма кво да правя.
Ние също много връщахме, но гледам напоследък понамаля. Не се притеснявам, защото повечето пъти е когато го притисна по коремчето.

# 83
Благодаря ви, момичета, много сте мили!  Hug
То се е видяло, че трябва да черпя!

Коктейлчето ми се ще да си го пийна на една такава тераска, но поради нейната липса ще се задоволим да погледаме!  Wink

# 84
Добро утро!

Лили, честит рожден ден! Пожелавам ти да се радваш на много любов и уважение, да се наслаждаваш на всеки миг с малкото Бобърче и все така да ни веселиш с прекрасното си чувство за хумор!

Дано днес да имаме добри новини от Лори! Praynig
За срещята в парка - 14.09.2011 от 11,30 на входа откъм Нишава!

Дано да се включат повече мами. Часът го предлагам така, за да може Лили да дойде.

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 09:33 от happy-mamma

# 85
Ехо,

Пчеличке, ето ти нещо към коктейлчето за да си го пийваш по добава  Party

И от мен много, много, много щастие за теб и беб и всички, които обичаш Hug Hug Hug

Чакаме новини от Лори Praynig
Песл това, че в ЮКей не препоръчват вит.Д много ме изненада. Едно, че не го знаех (нали уж много чета британски педиатрични четива), второ, че времето там е по-зле откъм слънце...хм Thinking

И да се похваля-бебе заспа в 21.30, събуди се чак в 4.30 да цоцне малко и спа после до 7.45 без типичните за последните месец -2 будения, въртенета, сяданки... Flutter Аз все забравям да ви кажа, че новото напоследък беше не само да се врътка на сън и да мрънка да го обръщам или да става на 4 крака, ами направо сядаше Shocked Някой беше писал тук, че бебета често тренирали нещо ново на сън, та и моя така Confused
Бягам, че мрънкаааа

# 86
  • Sofia
Пчеличке, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много щастлива и обичана!!!

ЛориPraynig

Фонтанела - още си е отворена, а вит. Д давам през ден, както педката ми каза.

Рефлукс - не е имала. Само отвреме навреме връщаше по мъничко. Сега почти нищо не връща. Слава богу не се и лигави много. Но пък няма спирачки. Побърквам се вече с висенето й права на решетката на креватчето, надаваща вопли с молба за помощ. Снощи се опита в количката да се извърти към седалката и да се набере по нея, за да се изправи   Mr. Green

# 87
За срещата не знам дали ще мога да дойда. Трябва да се мъкна с градския транспорт, а не знам дали ми се минава през това предизвикателство Mr. Green Ще го измисля до утре.
Онзи ден бях сложила Лорис да седи на масата и той добара половин лимон и докато се усетя го беше сложил в устата. Аз очаквах да ревне, защото не обича киселите пюрета от горски плодове и т.н., но той започна да се облизва сладко Laughing Дадох му да си близне още и той като заотваря тази уста Joy много му се услади. Та вече и с лимон е захранен Mr. Green
Вит. Д давам, когато се сетя, но не пропускам повече от два дни. Фонтанелата още е доста голяма, не мога да преценя колко, но горе-долу колкото монета от 50 ст. Знам че е нормално да се затвори между първата и втората годинка. При всеки е различно.
Рефлукс- още си го има, но определено е намалял. Софи, няколко мами писаха, че от банан са повръща ли децата. Лорис също повръща, когато му дадох суров банан. При това повърна към 10- на пъти до следващото хранене. Ако му давам банан от пюре няма проблем, даже много го обича.
hey_ya , ако става въпрос за тъй наречените "гонки" трябва да се обадиш в районното. Не че има голям шанс да ти обърнат внимание #Cussing out Даваха по БТВ едни хора, оплакваха се от същото и казаха, че са подавали много оплаквания, но ефект няма.
pesl, забелязах че Лорис онзи ден си затваря очите много странно-стиска ги и се смее. Първо си помислих, че нещо му има на очите (чак се притесних Mr. Green) и тогава майка ми ми обърна внимание, че аз като му се усмихвам и си притварям очите и то детето гледало от мен. Но понеже не може да си ги притвори, направо ги стиска и ми се смее Joy
Ще бягам, че се събуди и иска внимание. Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 10:41 от Evridika

# 88
Супер за срещата, а там на някое кафе ли ще се чакаме? Явно ще спят по количките на някоя сянка. Simple Smile

# 89
Такаааа, новини от Лори.
Не особено добри.
Увеличен му е черния дроб от феното и трябва веднага да се спре. Резултати от изследването за черния дроб ще имат довечера. Калция му е нисък и съотношението с нещо си (съжалявам, не го разчитам) е нарушено и за това повръщал. Днес минава на АБ. Лори моли да я изчакаме за колажа.

Офффф, нямат край техните драми.....

За срещата - бих искала да дойда, но с градския от Младост няма как. Ако се съберете някой път в Борисовата или някой МОЛ ми е ок. Ще видим де, ако ММ се навие да ме метне.....

Общи условия

Активация на акаунт