Отговори
# 90
Лори  Praynig Praynig Praynig бързо да оздравява нашето борбено бобче Бобо  Praynig не мога да си представя ужаса, който за пореден път преживявате... дано назначат най-накрая правилното за вас лечение и се свърши с това обикаляне по болниците  Praynig

Пчеличке  Hug Честит рожден ден   bouquet Да си жива и здрава, много щастлива и обичана  Hug

# 91
  • София
Уф, милото Бобче  Confused. Дано всичко се оправи скоро и да няма проблем. Лори  Hug
За срещата, момичета и аз няма да мога да дойда, защото идването не ми е удобно, но после ще глевдам снимки с кеф. Оф, исках да пиша, но Явор ревееее. ПОсле пак ще се включа.

# 92
  • Варна
Лилииииии, честит празник   bouquet Както се казва, всички твои желания, са наши пожелания!
Поздравче  Grinning

Grinning

ЛориPraynig

# 93
Честит Рожден Ден и от мен, Лили!

# 94
Само да кажа за срещата,че и ние отново няма да дойдем,защото Южния ми е на края на света.
когато спретнем среща в Борисовата ще съм на линия!
Доно дойдат добрите новини за БОБО! Praynig

# 95
Честито и тук  Hug

# 96
Честит рожден ден на Лили - бъди винаги усмихната, обичана и ухажавана от двамата ти мъже  Hug Пожелавам ти една сладка малка сестричка на Бобъра  Wink Hug

# 97
Здравейте, дами  Hug Hug Hug

Първо да кажа, че Лори имате и нашите стиснати палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed. Дано всичко е  фалшива тревога.

И тук да кажа :
Честит рожден ден, ЛилиHug Hug Hug
Бъди здрава, много щастлива и все така лъчезарна

после ще чета и пиша по темите, че Мони се събуди

# 98
  Милото усмихнато Бобче, дано бързо се оправи и да е попаднал на лекар каойто знае какво прави и да го лекува цялостно, а не само "на парче" Praynig Направо сърцето ми се свива , като си помисля за Лори и мъжа и,дано всичко скоро е само ужасен спомен, бързо заличен от широката усмивка на Бобо  Praynig

# 99
Лили, честит рожден ден мила  Hug
приятен прзник ти пожелавам

днес не ми се пише цял ден, голяяяяяям мързел ме е налегнал Sad

# 100
Благодаря ви още веднъж, момичета! Много сте мили!  Hug

# 101
Аз всъщност не разбрах- решено ли е къде и кога ще е срещата утре- точен час и място?

# 102
Аз разбрах в 11.30, входа откъм "Нишава" ...  Rolling Eyes

# 103
честито на пчеличката   bouquet

Палчета за Бобо и  Hug за Лори

толкова, понеже не съм чела, но се разписах да не ме забравите

# 104
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Пчеличке, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава и много поводи да имаш да "шибваш" почерпки и да даваш израз на прекрасното си чувство за хумор!  Hug

Лори  Praynig

Зелда, аз вече спрях да им се учудвам тук особено на някои от приумиците в здравната им система. Англичаните влагат много пари в наука и затова имат и много добри изследвания, но ако си забелязала това, което препоръчват официално е това, което някое правителствено ведомство или комисия е приело и описало точка по точка. Така и с витамин Д-то, като питах т.нар. здравна посетителка (която е опитна педиатрична сестра, както само ми обясни), тя извади една графика в стила, ако точка А, то точка Б и т.н. Пита ме кърмя ли: аз кърмя, пия ли аз витамини: аз пия, следователно поне до 6 месеца никакъв друг прием на витамини. Иначе след 6 месеца можели да ми дадат за бебето комбинация от витамин А, Д и забравих кой беше третият. Обясни ми, че задължително ги давали само на някои представители на малцинствени групи като пакистанци и т.н., тоест предимно мюсюлмани, които по религиозни съображения ходят много облечени (ама бебетата пък чак да са така не съм забелязала). Иначе дори по аптеките не можах да си намеря само витамин Д (може и аз да съм смотана) и затова си взех първоначално Деавит, а сега Вигантол от България.

Честно казано тук докторите са в пъти по-предсказуеми от българските именно заради следването на тези строги указания. Имам приятелка сестра, която ми потвърди, че това се прави и за да избегнат опасността от съдебни преследвания - следваш инструкциите, вързал си си гащите. Ох, извинете за голямото отклонение. Ама някой път чак ме ядосват - друг път ще ви пиша и за препоръката сокът да се дава само разреден с вода и логиката зад нея.  Thinking

Толкова изписах, че май остана само лека нощ да кажа. Stop

А и да си похваля децата все пак - малкото момченце вече много упорито вика "кака", като к-то не е много ясно, май към т върви, но всеки който го чуе е убеден, че точно това казва. Днес сутринта, докато вършех работа в кухнята (нещо супер нетипично за мен), малката кака се беше настанила на малко столче до него на люлката, а той през цялото време душичката й се радва и вика по нея. Много сладки бяха. А голямата ни кака толкова порасна, че днес й дойде първата менструация. Оф, как минава времето само. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт