Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 172
  • 750
  •   1
Отговори
# 645

Ако това детенце беше на онзи, какъв беше newsm78, черния гадняр, е не се сещам името му сега, щеше да е с черна коса ! Виж какво е хубаво ! Ня Али си е !!!

Арфиии... Hug не забравяй ,че Карото е руса  и момчетата приличат на майките си...Аз си мисля ,че е на Екбер. bowuu

Ееееееее, не искам да е на Екбер, / благодаря за името, че ми убягва все !/ много ще се усложнят нещата, те всички вече го обичат това дете и пак да страдат....... не не искам !!! Но пък нали гоним интригата и силните емоции, трябва да очакваме всичкооооооооо !!!

Но ,мисля ,че накрая ще остане при Али и Джемиле....ония ще се затрият нейде....такова предчувствие имам...като Мемо.... bowuu

Дано и аз така искам Peace

# 646
Върни се по - назад, Слънчо ни направи превод !

# 647
Още си мисля за съня на Али Thinking....вие как го виждате.... newsm78 newsm78 newsm78

Али е много на далеч в момента от Джемиле, но какво ли искат на ни кажат със съня newsm78 newsm78

# 648
Това е поносим Abstracts време Ки>
 Осман, Али намира капитан в безсъзнание
 Вторник 20:00 до училище, Осман, Али е много по-сериозни проблеми със здравето, смятат, че капитанът намира в безсъзнание в градината.

Капитан Али, Мустафа Cemile'nin да се прибере вкъщи. Въпреки това, неочаквано предложение Али капитан на цялото семейство е шокиран. След като дълго време пресичане на траекториите Акбар ситуация Carolin'in не е добро. Акбар не е само по себе си да Carolin'i къща. Каролин, и Акбар се с мъка от злополука се случва между тях. Това събитие ще даде Carolin'in живот в съвсем различна посока. Cemile'nin започва да работи заедно с Хакан щастливи. Също така искали да споделим тази радост с Berrin и дъщеря си. Ахмет се възползвали от амнистията, страната е влязла. Aylin Cemile засегнатите не достигат. Искате ли да му даде новини на баща му излезе от затвора. Искате ли да видите съпругата на Мурат, но отвлича Соломон. Но Мурат, Aylin възнамерява да преследва, и когато човек се учи не да си тръгне. Осман, които ходят на училище, намира баща му в безсъзнание в градината. Ali Kaptan здравословни проблеми по-сериозни, отколкото се е смятало. Мете, баща му, размахвайки ръка за едно напълно неочаквано момент, го засяга дълбоко. Баща и син за първи път между водата толкова спокоен. Налице е гост на капитан изненада, обаче, Али.

#Crazy #Crazy #Crazy

# 649
Това е резюмето, мила! Сега ще погледна за превода на трейлъра Wink

# 650
Све, ето го

Превод на фрагмента(незнам имената затова са със звездички,съжалявам ooooh!)

*-В голяма красавица се превърна,хубавице,но не си такава.
**-Отивам в чифлика
***-Али е в болница.
детски глас-Татко
Има една реплика на мъж,която не се чува добре
****-Всяка дума ще те кара да полудяваш
*****-Този път...в къщи

bouquet  bouquet  bouquet  Много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошъл господин Мурат - това дето не се чува newsm78
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 Така е,във фрагмента в youtube  се чува  Peace

# 651
Аз превода на трейлъра го видях ,но търсих превода на резюмето... newsm78

# 652
С преводача си превеждах резюмето и  според мен Трейлъра си съвпада с него Wink

# 653
Аз превода на трейлъра го видях ,но търсих превода на резюмето... newsm78

ааааааааа, няма на резюмето

# 654
Мете, баща му, размахвайки ръка за едно напълно неочаквано момент, го засяга дълбоко. Баща и син за първи път между водата толкова спокоен.

Тук няма ли малко разминаване... newsm78 newsm78 newsm78
Някой уж се засяга ,а и са спокойни ...май Мете ще прости пръв на баща си ...така си мисля... newsm78

# 655
Мете, баща му, размахвайки ръка за едно напълно неочаквано момент, го засяга дълбоко. Баща и син за първи път между водата толкова спокоен.

Някой уж се засяга ,а и са спокойни ...май Мете ще прости пръв на баща си ...така си мисля... newsm78

Joy Joy Joy Све, ще ме побъркаш от смях Joy Joy Joy

Напълно е възможно Мете да прости, само как гледаше майка си когато Али беше ба вратата, а и после през прозореца Wink

# 656
Да не би да предлагат на Али да живее при тях .... newsm78 newsm78 newsm78...малко ме съмнява ...още е твърде рано за това ...може би после ...след болницата..... newsm78 newsm78 newsm78
И нещо се случва между Карото и Екбер,но какво....охххххх...къде е вторник....... #Crazy newsm78

# 657

smile3521 smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

# 658
Поздравче за вас сладурчета  love001

# 659
Не се смейте....ще изкукам от мислене....Днес печа чушки ,НО все Али ми е в главата #Crazy ooooh! hahaha hahaha hahaha
А и какво се чудя ...гугъл едно превежда ,а то друго излиза...и аз с мойте фантазии...изперках.... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт