Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 113
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Представяте ли си варианта да го е родила и да го е оставила, като дете от грях ! Някой писа миналия път за това........

ААААААА...Арфи...от къде го измисли това newsm78......не ми се вярва...... Naughty Naughty Naughty

# 286
Представяте ли си варианта да го е родила и да го е оставила, като дете от грях ! Някой писа миналия път за това........

Ще разберем и това, чакай само да започнат кавгите

Да ! Джемиле пак зае войнствената поза ! Crossing Arms

# 287
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod

Някой ако иска да види нещо ,което не е видял може да върне скалата отдолу и да гледа отново. Peace

Сега ще ги видя пак, моите хора smile3508 Мерсаж Све  bouquet

# 288

ААААААА...Арфи...от къде го измисли това newsm78......не ми се вярва...... Naughty Naughty Naughty

Све, всичко очаквам, в този филм, спокойното дишане е забранено ! Naughty Naughty Naughty

# 289

Ще разберем и това, чакай само да започнат кавгите

Да ! Джемиле пак зае войнствената поза ! Crossing Arms

Тя е винаги на пост...независимо ,че не е   нейно.......... bowuu bowuu bowuu

# 290

Све, всичко очаквам, в този филм, спокойното дишане е забранено ! Naughty Naughty Naughty

И аз ,но това не очаквам от Джемиле....... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 291
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod

Някой ако иска да види нещо ,което не е видял може да върне скалата отдолу и да гледа отново. Peace
Благодаря  bouquetЩе се възползвам,че изпуснах половината серия,а отгоре на всичко имам проблем с видео клиповете и не мога да гледам от ddizi,както обикновенно.

# 292
Гледам в момента Хакан как се прибира пиян....На Берин май и дожаля за него...Да не би да помолиха Джемиле  той да работи при нея newsm78 newsm78 newsm78
Ако ова стане баща му какво ли ще направи newsm78 newsm78 newsm78...такъв звяр....
За какво толкова се смяха newsm78 newsm78 newsm78 Берин е прекрасна и много очарователна като е весела и се смее Laughing Laughing Laughing

# 293

И аз ,но това не очаквам от Джемиле....... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

Помниш ли, че в миналия епизод изобщо не допускахме бебето да е на Каролин !

# 294
Значи Мустафа е бебето на Каролин,затова Джемиле не се държи много топло към него.Ами тогава какво е станало с бебето на Джемиле явно успяла да го махне.

Или е абортирала след трагедията на сватбата newsm78

напълно е възможно.Сигурно в следващия епизод ще разберем какво е станало с нейното бебе.
 Докато Каролин разправяше на Екбер си мислех че е убила бебето си,но слава Богу че не го стори Praynig,горкото бебче

# 295
Хакан прие да работи при Джемиле,но пиянството го изпуснах.

# 296
Значи Мустафа е бебето на Каролин,затова Джемиле не се държи много топло към него.Ами тогава какво е станало с бебето на Джемиле явно успяла да го махне.

напълно е възможно.Сигурно в следващия епизод ще разберем какво е станало с нейното бебе.
 Докато Каролин разправяше на Екбер си мислех че е убила бебето си,но слава Богу че не го стори Praynig,горкото бебче
Ох,и аз така си помисилх,но после се сетих за коментарите от миналия епизод и се надявах да го е оставила на Джемиле.Шефът на Кароли и се караше,че едва я задържа на работа,защото майчинството и свършило,закъснявала за работа,тръгвала си късно,а като дойде винаги била пияна...

# 297

На мен ми дожаля за нея, слаба като характер, но ето после какво си докара, поне намери вариант за детето си !

# 298
Не мога да разбера защо се е пропила Карото ...но явно от мизерия....видяхме ,че нямаше нищо в хладилника и ,откъде тогава имаше алкохол newsm78...

# 299
Голям майтап ще е тя, Карото да не знае чие е детето...Но ако е знаела примерно ,че е на Екбер пък го остави на Хасефе...незнам какво да си мисля за нея.......Вече хептен се ошашавих....мисля и мисля newsm78 ooooh!...иска ми се детето да не е на Алиииии Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт