Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 252
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Бел, песента е Хелва, на Нежати от училищното състезание и е само края, така че не вярвам да са я постнали отделно, не я откривам за момента, може би по - късно, като се посъберат изпълнения на групата, да направят сборни клипове !
Mavi Işıklar ♥ Helvacı (1965 ) • geniş ekran

# 557
Бел, песента е Хелва, на Нежати от училищното състезание и е само края, така че не вярвам да са я постнали отделно, не я откривам за момента, може би по - късно, като се посъберат изпълнения на групата, да направят сборни клипове !

http://www.youtube.com/watch?v=P7lSqlMq7yM

Да ! Този сме го слагали още през лятото, но мисля, че го имаше и само на снимка, и с едни карирани костюми.......!

# 558
# 559

http://www.youtube.com/watch?v=P7lSqlMq7yM

Да ! Този сме го слагали още през лятото, но мисля, че го имаше и само на снимка, и с едни карирани костюми.......!
Аха, ама и двете песни са на  Хелва Wink

# 560
# 561
Уау, разтуптях се цялата, какво ли ще се случва, ще се побъркаммммммммммммм, ужас Shocked Shocked Shocked

# 562

wavey wavey waveyОригинален начин да ме извикаш, миличка, но и аз тръмбовам между двете теми !!! rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 563

wavey wavey waveyОригинален начин да ме извикаш, миличка, но и аз тръмбовам между двете теми !!! rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Обърках се, без да искам стана, понеже съм била в сон бахар, докато се рових за ойлето Joy Joy Joy Поправих се даже Joy Joy Joy

# 564
Али ли падна по стълбите ? Карото бяга от хотела, май ! И тогава отива в къщата на Джемиле ! newsm78 newsm78 newsm78  А нашитеееееееее !!! coolcool coolcool coolcool

# 565

Joy Joy Joy Joy Обърках се, без да искам стана, понеже съм била в сон бахар, докато се рових за ойлето Joy Joy Joy Поправих се даже Joy Joy Joy

Така разбрах по - раноооооооо !!! newsm26 newsm26 newsm26  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 566
Али ли падна по стълбите ? Карото бяга от хотела, май ! И тогава отива в къщата на Джемиле ! newsm78 newsm78 newsm78  А нашитеееееееее !!! coolcool coolcool coolcool

Чува ми се , Джемиле казва:Али е в болницата, а Осман :Баща ми? newsm78

# 567
Ох, дано се появи Слънчо ! Praynig Praynig Praynig

# 568

Чува ми се , Джемиле казва:Али е в болницата, а Осман :Баща ми? newsm78

smile3521 smile3521 smile3521

# 569
Ох, дано се появи Слънчо ! Praynig Praynig Praynig

Тя се появи в сон бахар за малко, може и от тук да мине newsm78

Общи условия

Активация на акаунт