Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 246
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Екбер сигурно я заплашва Thinking, А Мурат имаше хем войнствено, хем страхливо изражение, как ли ще постъпи Сонер? newsm78 newsm78 newsm78

# 571
# 572
Голяма съм блейка, понякога не гледам кой поства, така снощи не съм видяла, че снимките на Мерал Четинкая са на Шани, мислех, че са твои, а сутринта прочетох, че не си пожелала лека нощ и чак тогава прогледнах, а сега пък съм пропуснала Слънчо......  smile3538 smile3538 smile3538 Joy Joy Joy

# 573
Голяма съм блейка, понякога не гледам кой поства, така снощи не съм видяла, че снимките на Мерал Четинкая са на Шани, мислех, че са твои, а сутринта прочетох, че не си пожелала лека нощ и чак тогава погледнах, а сега пък съм пропуснала Слънчо......  smile3538 smile3538 smile3538 Joy Joy Joy

Аз не съм разбрала, че си ни объркала със Шани , Wink Не се коси Peace

# 574
В снимките дали го няма предпоследния кадър ??? От него що клипове ще излязааааааааааааааат !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 575
Голяма съм блейка, понякога не гледам кой поства, така снощи не съм видяла, че снимките на Мерал Четинкая са на Шани, мислех, че са твои, а сутринта прочетох, че не си пожелала лека нощ и чак тогава погледнах, а сега пък съм пропуснала Слънчо......  smile3538 smile3538 smile3538 Joy Joy Joy

Дано тя не се е обидила, че не и' благодарих на момента !!!

# 576
В снимките дали го няма предпоследния кадър ??? От него що клипове ще излязааааааааааааааат !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кой по точно Арфи? newsm78

# 577

Дано тя не се е обидила, че не и' благодарих на момента !!!

Няма да се обиди, споко - като се появи ще и напишеш Wink

# 578

Накрая преди последния надпис и снимката на Карото !!!

# 579
# 580
Е явно вече не внимавам и какво пиша ! smile3538 smile3538 smile3538 Имах в предвид
В снимките дали го няма предпоследния кадър ??? От него що колажи ще излязааааааааааааааат !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
# 582
Е явно вече не внимавам и какво пиша ! smile3538 smile3538 smile3538 Имах в предвид
В снимките дали го няма предпоследния кадър ??? От него що колажи ще излязааааааааааааааат !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аа, за моите хора става въпрос, значи Joy Joy Joy

# 583
# 584
  • София
Превод на фрагмента(незнам имената затова са със звездички,съжалявам ooooh!)

*-В голяма красавица се превърна,хубавице,но не си такава.
**-Отивам в чифлика
***-Али е в болница.
детски глас-Татко
Има една реплика на мъж,която не се чува добре
****-Всяка дума ще те кара да полудяваш
*****-Този път...в къщи

Общи условия

Активация на акаунт