БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-13

• 26 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Мойто се буди нощем, ама не съм го питала иска ли да яде. Ще го питам другия път.

# 466
Момичета, каква е разликата между бебешкия кус-кус и обикновения? Има ли изобщо разлика? Детския кус-кус съдържа ли мляко?

# 467
Teta, аз взимам на Плазмон, защото пише, че съдържа калций и желязо.

# 468
  • Варна
Момичета, каква е разликата между бебешкия кус-кус и обикновения? Има ли изобщо разлика? Детския кус-кус съдържа ли мляко?
Според мен няма съществена разлика. Просто производителите използват търговски трик. Peace

# 469
момичета, благодаря ви за отговорите.

# 470

Бебешкият кус-кус (вероятно имаш предвид този на Плазмон) е по-лесно сваряем. Има по-голям избор на форми и големини. Не съдържа мляко.
Можеш спокойно да даваш и обикновен.

# 471
И още нещо - ако не си въвела още яйце, т.е. яйчен жълтък, предпочитай паста от твърда пшеница, без примес на яйца.

# 472
О, задължително за нас без яйце, че сме с алергия....аз затова питах и за млякото... Peace

# 473
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Искам първо да благодаря за съвета за биберона на НУК. Днес купихме такъв и малката не се задави нито веднъж. Обаче искам да попитам нещо, простете предварително за невежеството: между шипето и бибата имаше едно кръгличко пластмасово, аз си мислех, че играе някаква роля за това против коликите, но няма как да го сложа, или пък като го сложа от едната страна - млякото не тече към биберона  newsm78 ... та махнах го аз и така яде беба. Ако може да ми кажете каква е ролята на тая джаджа  Blush
И още нещо да попитам, бях споменала, че сме на ХИП Комбиотик /педиатрите в болницата ми го препоръчаха/, малката много го харесва, но сега чета за Лактана Био - незнам струва ли си да го сменям млякото, при положение, че и се услажда и няма проблеми с акането.
Предварително голяямо благодарско  Hug

# 474
  • Sunshine state
Това кръгличкото,пластмасовото е да запушва шишето при път,за да не тече млякото и не се слага,докато храниш,спокойно!Антиколиковият отвор се намира на самата биба,отстрани.Едно вдлъбнатко е такова. Peace
Изобщо не е нужно да сменяш млякото,щом си го яде и е добре с него,дори е препоръчително да си карате на едно мляко.  Peace
Много се радвам,че беба е прояла и всичко се е наредило.  Hug

# 475
svetl@, сега не знам как е млякото на Хипп (нали с това се храните), но по времето,  когато моето дете беше кърмаче това мляко се разтваряше много трудно. Тапичката слагах винаги докато разбивах млякото. Иначе хвърчеше навсякъде. Иначе действително ролята й е да предпазва от потичане при пътуване и разходка. Честита радост от мен Simple Smile Да ви е живо и здраво малкото слънчице. Hug

# 476
  • Варна
Благодаря момичета  Hug
Микеланджела, този Хип комбиотик се разтваря много лесно, но розовия - по-трудно. Благодаря за пожеланието  Hug

# 477
Може ли да се предложи яйце на очи на дете на 1 г. 8 м.? Нали се прави малко по-рохко, та за това питам. Иначе е захранен с цели яйца отдавна.

# 478
В тази връзка аз искам да питам колко често след годинка може да се дават ястия с яйца. Аз нямам намерение вече да давам сварено яйце със зеленчуково пюре. Например, баничка със сирене, бисквитена торта с млечен крем с яйца, сандвич с яйце и сирене. 

# 479
В тази връзка аз искам да питам колко често след годинка може да се дават ястия с яйца. Аз нямам намерение вече да давам сварено яйце със зеленчуково пюре. Например, баничка със сирене, бисквитена торта с млечен крем с яйца, сандвич с яйце и сирене. 

Няма проблем да даваш всеки ден от изброените от теб ястия, както и цяло яйце - сварено. По-натам и пържено.

Общи условия

Активация на акаунт