БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-13

• 27 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Светле, нищо не се притеснявай  Hug. Питам те за бибите, защото може много бързо да тече млякото и за това да се дави Дани. След като с по-гъстото не става така. Какви са?

За зърната, на мен Гармастан много ми помогна!

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 12:27 от Michael@

# 436
  • Sunshine state
Ние сме изцяло на АМ от 1-вия ден и да ти кажа бая време мина докато започна да пие по 90-100мл.Наддава си супер,тъй че това изобщо да не те притеснява. Peace
Вземате си някой биберон по-малък номер и сте готови.И нашата се давеше и просто сменихме бибата.  Hug

# 437
  • Варна
На Авент са бибите. Ако може съвет за други биби  Hug  И да м/у другото си наддава добре детето. Благодаря ви   bouquet

# 438
На Авент са много хубави и на Чико. Вашите с колко капки са?

# 439
  • Sunshine state
Горещо ти препоръчвам силиконовите биби на НУК.Имат размери S,M,L.Изберете S,след като се дави.Откакто сме с тях,направо се родихме.Каучуковите се разпадат много бързо,особено след всекидневна стерилизация.  Peace
На нас проблема ни беше в по-мъничката пъпчица на другите биберони-дразнеше се,защото не можеше да я захапе добре и постоянно й се изплъзваше от устата.Гледам,че и на АВЕНТ са подобни.На НУК са по-големи и по-удобни.Сменили сме ги на всички шишета и нямаме проблеми.Плюс това са с анти-коликова с-ма.   bouquet
Ето такъв ползваме ние :

# 440
От самото раждане детето пие само от силиконови биберони на Нук и съм повече от доволна!

# 441
В началото и ние бяхме с Нук каучук, но с широкия отвор. Впоследствие се оказа, че са много трудни за моето момче и минахме на следващия размер по-рано, но пък от тях се давеше и ги смених с Чико каучукови. Каучуковите биберони не се стерилизират преди всяко хранене, а само един път като ги купиш, защото се издуват и си променят формата. Преди да започнат да никнат зъбки ги предпочитах, защото се затоплят от млякото, което напомня за гърдата. Сега пием от силиконов, за да не е топло на венеца.

# 442
  • Sunshine state
В началото и ние бяхме с Нук, но с широкия отвор. Впоследствие се оказа, че са много трудни за моето момче и минахме на следващия размер по-рано, но пък от тях се давеше и ги смених с Чико каучукови. Каучуковите биберони не се стерилизират преди всяко хранене, а само един път като ги купиш, защото се издуват и си променят формата.
Да,така става и стават лепкави.А защо сте минали на следващ размер,след като се е давел?Можеше да вземете по-малки.Аз и сега не предлагам с широк отвор,а с М размер,среден.Широкия е за по-гъсти неща.Например,ако разтваряш бисквити в млякото.  Peace
Лично от каучуковите на Чико изобщо не съм доволна.Както казах,много бързо се похабяват,мият се трудно (има едни улейчета преди отвора и по тях се трупа мръсотия,която така и не успявах да почистя) и миришат гадно.Плюс това са и с нестандартен размер и не можеш да ги слагаш на другите шишета.  Peace

# 443
Светла не се тревожи за количество мляко, щом бебо е добре. Моя син хич не се вмества в тия пожелателни количества, яде по-малко.
ПУПИ от кога смени бибите на малката сНук? Аз съм с шишета на Авент и предполагам няма да станат   Thinking

# 444
Пупитка, имах предвид широк отвор на шишето, не дупката на бибата. Иначе се оказа, че S му е труден и го изморяваше, за това минахме на М. Аз на Чико ги мия перфектно с четката на Нук  Peace.

# 445
  • Sunshine state
Ами от самото начало ги сменихме.Бяхме накупили някакви измислени на Канпол и имахме 1 на НУК,125мл.Към стерилизатора за микровълнова имаше и едно на ЧИКО.Тия на Канпол-а бързо ги отписахме-малки като размер на накрайника биби,които тя трудно захапваше.Но забелязах,че от НУК-а си хапва съвсем спокойно и тогава накупихме само такива и ги сменихме,а в последствие взехме и 2 големи шишета на НУК.На ЧИКО не ми хареса отново накрайника-много издължен и при всяко движение на бебето се изплъзва,а и гореизброените проблеми с него.Плюс това е нестандартно шишето и не му става нищо друго освен неговия си биберон.На АВЕНТ широки ли са отворите,както на ЧИКО? Ако е така,няма да станат,трябва да се вземат нови.  Peace
Михаела,а каква ви е четката на НУК,би ли споделила,че аз в момента си търся нова.   bouquet

# 446
 М да широки са
На Нук ни е залугалката и много си я харесва - не знам дали е съвпадение, но понякога за да яде и да направи фунийка с езиче първо взима залъгалката и тогава започва да смуче мляко като сменя с шишето, пак казвам може да е просто негов каприз, че сега яде и с лъжица и много станаха инструментите.

# 447
  • Sunshine state
М да широки са
На Нук ни е залугалката и много си я харесва - не знам дали е съвпадение, но понякога за да яде и да направи фунийка с езиче първо взима залъгалката и тогава започва да смуче мляко като сменя с шишето, пак казвам може да е просто негов каприз, че сега яде и с лъжица и много станаха инструментите.
Еми то нищо не пречи да му вземете едно шише на НУК и да пробвате.Към 8лв. са.  Peace
И ние сме така с инструментите,ама направо ме шашна как си прояде с лъжица.  Shocked

# 448
 Пюрето го давам с лъжичка на Нуби и яде , Simple Smile захранваме се вече от седмица,че аман от мляко и все мляко.

# 449
  • Sunshine state
И ние сме така,с тая разлика,че лъжичката е на TIGEX.С картофче ли се захранвате?Аз днес дадох тиква към картофеното пюре и си го яде .  Peace
Ти друго какво си му давала?

Общи условия

Активация на акаунт