Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №8

• 61 187
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен  Peace  Това  е моят първи детокс. С изключение на един портакал през 2-я ден мисля, че се справих добре. Днес се захранвам, а резултатът дотук е - 2,5 кг. Все още кърмя (три пъти през деня)   Вземах по 1 с.л. англ сол, но резултат нямаше никакъв (с изключение на отделянето на газове).

На някой друг случвало ли му се е да няма резултат от приема англ. сол?

# 646
Да, при първия ми детокс.

# 647
Благодаря EVIQ   bouquet
Реших че аз може да съм объркала нещо в приема  Embarassed

# 648
Отчитам втори успешен детокс и днес успешно захранване. Ще се изтегля като ми свърши цикъла, че винаги съм с поне кг по тежка в тези дни. Утре продължавам с режима на Ипократис, но след няколко дни ще отчета минуса от втория детокс тук. Освен това пия зелен чай и топла вода през деня. Разтоварващи дни не съм правила досега. Ще се опитам и да спортувам поне три пъти седмично, че като е лошо времето почти само в къщи си стоим с малчо  Sad Успех на всички  Peace

# 649
Поздравления за успешния ДЕТОКС на всички!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Само внимавайте с храненето след този и преди следващия детокс. Wink
На кантар не съм се качвала, дрехите ми са красноречиво доказателство за успеха.
По-важното е друго - за първи път през този сезон успях да си закопчая ботушите.
Явно задържам течности и краката ми много отичат.
Относно резултата от ансола - при първия ми детокс - имаше голям резултат, може
би съм имала много токсини и какво ли още не за чистене, защото при втория няма
толкова драстичен резултат. Двата са в два последователни месеца. Дори се замислям
да пропусна мартенския, но пък от друга страна всички прочиствания се правят по
това време. Ще го мисля.
Иначе се чувствам страхотно, имам невероятен прилив на енергия.
До следващото детоксване!  bouquet  bouquet  bouquet

# 650
Другият месец се присъединявам към Вас!

# 651
Както виждам съм пропуснала този месец.... дали ще има проблем да направя детокса в други три дни от месеца? Thinking

# 652
Недей Wink
Важен елемент е луната и очистителния й ефект върху тялото и как влияе на течностите в организма Simple Smile Peace

# 653
  • варна
Момичета, след два успешни детокса, смятам да започна и с оризово-плодовия ден, но да попитам - избора на този ден свързан ли е по някакъв начин с фазите на луната и има ли някакво значение кой ще е за най-правилното му прилагане. Благодаря!

# 654
От много задължения не можах да пиша по време на детокса.Направих го от 6 до 9ти на сокове.Благодаря на DETOXMAMA за разясненията за датите.Браво на всички справили се.До следващия месец.

# 655
Здравейте   Wink пълен новак съм , но мисля да съм с вас следващия път. Въпросът ми е кои са дните за детокс през март?  Благодаря ви  Hug

# 656
Пълнолунието е на 8 март,следователно детокс на 6,7,8 март и на 9 март се захранваш.

# 657
Пълнолунието е на 8 март,следователно детокс на 6,7,8 март и на 9 март се захранваш.

Мерси за отговора    bouquet А дали може да споделиш календара за цялата година  Simple Smile

# 658
  • София
А дали може да споделиш календара за цялата година  Simple Smile[/color]

Със сигурност чичко Гугълов ще го сподели със всеки желаещ!  Peace
Като например, с мен: фази на Луната за 2012 г.
 bowuu

# 659
  • София
Здравейте,
Поради здравословни проблеми, които се надявам да преодолея скоро и хилядите лекарства, които изпих, искам да направя някакво прочистване на организма и това, което чета от д.р Михайлов ми допада.
Не искам обаче да отслабвам нито грам (и без това се стопих покрай боледуването).
Смятате ли, че тази детоксикация ще е подходяща за мен предвид целите ми?
Предварително благодаря и хубава вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт