Явно неспането е нещо нормално, което се случва при бебоците, растат:)
Ние днес успяхме да излезем преди обяд и точно се прибрахме и заваля, имаме дъждобран за количката и го ползвах доста е удобно:)
За шапките, слагаме но определено не й харесва да има нещо на главата:)
Да ви се оплача, майка ми е болна, мъжът ми също подсмърча и мен нещо почва носа, а малката направо си й тече май
почват гадните настинки и грипове, някой давал ли е досега панадол и при каква температура е добре да се даде, педиатърката ми каза да не бързаме, ако е под 37,5, ама не знам, аз като съм с такава температура си ми е лошо:(а за носа освен солеви развтор друго не даваме, към мамите, които са имали запушено или течащо носле, какво сте давали ефективно:(явно и беболинката няма да я подминат тези вируси, не ми се мисли какво става като е болно бебе
нали не може да се каже какво й е:( 

и немога да ѝ помогна..... 

Иначе най-редовно си навира единия юмрук,а с другата ръка си помага да го набута по-навътре,докато почне да му се гади

Яде към 20-21ч. пропуска това в 00ч. и става за 03ч. Ще видим как ще продължи. Но лошото е, че кърма вече почти нямам - 20 мл едва едва излиза от двете гърди 
Да не би от стреса покрай земетресението да ти е намаляла кърмата? Пиеш ли чайчета за лактация?
и приятна разходка (ние днес ще пропуснем но до сега все сме намирали начин да излизаме )
Вчера от 15:00 до днес в 9:00. Буди се само на 4 пъти, за да подхапне и това е.