Честит Първи Сняг !!! На вън си е студеничко аз сега прибирах пране от терасата и да затворя прозорците и брррррр.

Хич не искам да идва зимата...Само Коледните и Новогодишните празници ми харесват 

Да си жива и здрава, много щастлива и обичана мама и съпруга!!! Малките ти принцеси много да те радват!!!
Весел празник!
[/color]

Малеее... Да се обличате добре, да пускате печките и парното и да не излизате
Ххахахаа
, в Бг си спеше по 4 часа а тук по 2

Надявам се скоро да свикнете с новото местенце и София наистина да те остави да си поспиш повечко 

А аз съм планувала слетобяд да излъскам банята, че.... А и забравих да се похваля, най накрая си купих заветните завеси за хола и съм много доволна -хем са ми хубави , хем и на сравнително добра цена ги взех
Ама си говорим с мъжо, че на никой човек не ще по толкова много да гука, ами само на играчките

МОже и да си внушавам,разбира се.Но факт е,че по цял ден се носим на ръчички и мама вече много я болят сухожилията!Но сърце не ми дава да го оставя да се дере.Сега му пуснах сешоара,да му бръмчи,че ушите ми пищят 

Сега правим подготвителни упражнения в къщи, другата седмица пак на инструктаж и вече ще видим как ще бъде. Предполагам ще имаме поне още няколко инструктажа. С мъжо сме супер ентусиазирани. На един познати двегодишното детенце така сега си плува като рибка направо. 
на всички!

Страхотно е че ще водите малчо да плува и аз бих се възползвала, но тук няма такива условия
Чета, че някой мами замразяват от сезонните плодове и зеленчуци. Мисли ли някоя от вас да прави подобно нещо? То сегашните зарзавати (като изключим селските) всеки сезон са все от парници, май няма особен смисъл в замразяването тъй като ги има целогодишно в магазините
. Аз от нова година смятам да захранвам и искам да се подготвя как, какво и колко
Имам схема от педиатърката, но все пак опита на други мами не ми е излишен