Епона, ако не е тайна от къде го поръча? Изглежда много хубаво
Аз отдавня търся нещо подобно и все не мога да харесам.И за плуването звучи много интерсно, въпреки че не си го представям

Поздрави и на Ники и Галин 
Та сега съм решила по честичко така да я моря , че да може после лесно да заспива през деня
Пък и етърва ми отвори магазинче за закуски и палачинки и честичко отскачаме до там да си вземаме
.

Вечер когато ми се събуди бебка и давам биберона и тя си заспива и така правим паузи от по 6 часа сън (от 21-03) .Преди когато се събудеше към (01най-често) я хранех ,но сега давам бибата и тя си заспива.

Много плака вчера...нетипично за нея
И днес поплака, сега спи до мен. Почна от време на време да плаче за вода като й дам млякото...има ли някоя мама, на която да се е случвало
Иначе количеството мялко, което изпива не страда от приема на вода, но все пак ми е странно.
Гледам го малкия, че от няколко дена както си лежи в шезлонга, леко вдига краката и тялото си нагоре, сякаш иска да се изправя. То е преувеличено, че ще се изправя, но точно така изглежда - все едно прави коремно преси. Страх ме е да не се изльоска от шезлонга така. И вече се обръща от по гръб на една страна. Май наближава края на спокойствието, когато както и да го оставиш - не мърда.
, че да зарадвам мъжа.
После спа 10 часа, но аз ставах 3 пъти да топля вода, за да има готова, ако се събуди