прекалила съм с нулите
.Няма Т и до колкото мога да видя гърлото му не е червено.За сметка на това едното му око пак почна да сълзи и след всяко спане има гурелчета.Абе .. нямам думи...

Иначе гледам и на нея и белее на места, ама... има време

Голяма борба е сега в хладното време да й държа нещо на главата. 
как пътувахте с бебка по самолетите? Надявам се да е била спокойна. Иначе Лаура яде по 25 до 40 минути на поискване, но пък успях да й направя режим на 2,5-3 ч., сама започна да си прави пауза между 4,5-6 часа през ноща. Пробвах я да яде по 15 мин. и като се унесе да не я разбуждам, да ама не, такова дране после имаше (след 30 мин), че вече не си и помислям да я оставям да спи или да си почива без да се е наяла
Аз някъде прочетах, че никненето на зъбите имал наследствен характер, ако е така бамбина ще е без зъби до 1 годинка, ако се е метнала на мама, т.е. мен
ние сме следващата седмица и се надявам този път да не вдига температура, че предния път направо ми настръхна косата 
Дано не се задълбочат нещата. 

че той има доста

От летището до нас държах София със стола за кола на предната седалка
Иначе Софи заспа като излитахме и се събуди като разпънахме кошарата вкъщи 

наистина изглежда, че на Александър му стига млякото. Понякога някои бебета може да са по-раздразнителни имено вечер без да има видима причина за това. Вероятно е резултат от умора, все пак са по-активни през деня, научават нови неща, срещат нови емоции. Много майки са открили, че именно носенето на бебето е това, което най-бързо и добре го успокоява и това може да е естествено тъй като 9 месеца то е усещало ритъма на походката на мама. В тази връзка би могла да опиташ носене и кърмене в слинг. От една страна няма да ти се налага да държиш Александър на ръце, от друга страна той може по-дълго време да е близо до тялото ти и това да му подейства успокояващо. Също така може да опиташ промяна на позата. Ето тук ма някои примерни http://www.llli.org/faq/positioning.html При биологичната поза бебето лежи по корем върху корема на майката, успоредно на нейното тяло. Понякога някой бебета с колики така се чувстват по-добре и могат да сучат по-спокойно. Също така, в случай, че струята му е прекалено силна това може да съдейства за нейното намаляване.
Обикновено вечер, гърдите са по-спокойни и това заедно с липсата на твърдия протектор може да предизвиква неспокойствие по време на сучене. За това е възможно на бебето да му е необходимо малко повече време, за да си припомни колко може да е хубаво да се суче от гърдата на мама. Много е добре, че не ти се налага да изцеждаш. Понякога допълнителното изцеждаше може да даде погрешен сигнал на организма ти да произвежда повече мляко и това да доведе до дискомфорт у бебето. Когато това се случва, бебето може да си запълни коремчето предимно с предно мляко и да не достигне до по-задното, в което има важни храносмилателни ензими.
поне така да почерпя
Утре ще е голям студ .... лоша работа . Днес излязохме за малко,че прах количката и не можах да наместя коша после
а утре ще е студено .... а зимата тепърва предстой .