Волейболните ни национали (тема 8) - Тренировката свърши, титлата къде е?

• 19 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Айде, Ева Янева гори за 2 години от националния. Затова е бил изпълкомът.

Поради непрофесионално отношение като капитан на националния отбор и неспазване на Етичния кодекс на ФИВБ, БФВ освобождава Ева Янева за 2 години от националния отбор на България, като наказанието е вече в сила. Налага се финансова санкция в размер на 5 000 евро, като парите ще бъдат използвани за организация на турнири за млади таланти в цяла България.

Наложените санкции са предупреждение, че при подобни прояви в бъдеще на състезателката ще бъдат суспендирани правата за международен трансфер.
УС на БФВ взе решение, че санкцията по точка 2, ще бъде приложена към всеки състезател и състезателка, позволили си подобни изяви като Ева Янева за неспазване на Етичния кодекс на БФВ.

# 646
Уф, Слава Богу! Нана, благодаря ти за бързата информация! Колкото и да ме дразни Радостин в момента, последното от което имаме нужда е нов треньор. Пак.  Crazy

# 647
Кофти наказват най-добрата ни волейболистка и не се знае след това наказание дали ще иска да играе повече за България. Дано пък това наистина да е вплюс и да сплоти колектива защото не европейското ще бъде много трудно и рускините и холандките няма да ни простят колебанията.

# 648
Нана благодаря ти и аз за отговоря Simple Smile Радостин за сега да не мърда(освен да се дотътри от тренто в България)+- Crossing Arms

# 649
...

Не искам пак да разпалвам споровете около тактика/стратегия, но ако ви прави впечатление и двамата бивши национали споделят някои точки, които и аз споделям. Сега Дедо ще каже, че Пламен е умел говорител. А НИки Иванов и той ли е в кюпа? Не мисля. Постъпихме глупаво, това остава моето лично мнение. ...
Разпали един спор като хората де Joy
Матей и Радо от балкона в Доломитите се чудят как все сме на едно мнение Laughing
И в таз връзка да кажа, че тоз път Пламен не е умел говорител. А си постила за бъдеще.
Противоречи си. Първо неправилно смята класирането при загуба от Германия - казва, че все ще сме втори. И не е прав. И при 3-1 за Словакия срещу Полша те оставаха 4-ти. Умишлено ли го греши? Не знам!
А после говори, че е трябвало да паднем за да избегнем Русия - хем да не я отстраним за да не идва в София, хем да продължим напред. Е? Камъните са в Радова градина. И във Владова пак - Владо шеговито е казал на Алекно, че срещу тях играем по-лесно - защото сме им неудобни и защото психически бихме били по-освободени. В приятелски разговор и аз ще го кажа така на Владимир. Но после някой ще го цитира в собствени цели?
Виж, по думите на Ники няма какво да кажа.

Нана,
колегиален отговор. И точен!

# 650
Ами значи подхождаш тенденциозно и демонстрираш двоен стандарт.  Crossing Arms Да, неправилно смята класирането, защото сега не се гледаха мачове, но преди се гледаха първо те. Обаче аз не говорех само за класирането. Това, което казва за Русия, която сега ще пристигне окрилена в София е факт. А че ние можехме д астигнем дотам, че изобщо да не играем в София за квота също е вярно и е другата страна на същото нещо. Обаче понеже е Пламен го дъвчеш. А Николай какво каза и миналия път и сега? Същото. Ама него не го дъвчеш.  Whistling Айде, давай най-накрая поне с тебе да се хванем за косите, че с дамите миналата година и за Мъжа на Годината не успяхме.  Laughing Пък те с Радо нека гледат шоу от балкона. Да им покажем как се играе със сърце и нокти, м?  bowuu

# 651
ааа не давам тук ада има бой и хвърчане на коси Crossing Arms Поне докато Тошко не ми донесе цигари, защото ще ми е скучно Joy Joy Joy
Тази година да не класират Радо за мъж на годината hahaha

# 652
Ще се хванем за косите, не ами и ще се разхвърчат искри.
Пламен го говори тенденциозно, Ники просто коментира. Пламен има болна амбиция. Не случайно Ники се отказа от отбора. За което пък аз мога да го задъвча. Да видиш тогава двоен стандарт , троен аксел:lol: Но по темата: Оказа се, че федерацията, т.е. Данчо, чакат големи приходи от квалификационния турнир. Вноски от цев, ТВ-права, реклами и прочие. А на него парите му трябват, защото ще е на поста още само година. Съчетано с желанията на Радо да си стои в Тренто през ноември се оказва, че никой не е бил мотивиран, освен момчетата да се класираме за световната купа. Те блъскаха ли пред очите ти, блъскаха! Както каза един, няма да му кажа името - скъсаха си г.за. Тях не ги бе страх от Чехия и Италия. И се прибраха да кажат - да провалихме се! През 2007 тренерът пак така се изсули с думите: ама аз знаех, че ще имаме Уайлд кард и затова правех експерименти. А капитанът не бе мъж тогава и с интриги гони старите от отбора, да не му се пречкат с амбиции. После стана мъж. Много съм тенденциозен в подобни случаи! Ама ха! Laughing
Давам думата на Симпли Party

# 653
Кандидатирам се за рефер Mr. Greenама с леки пристрастия. дедо   202uu аман от ей такива "сметчици"

# 654
Извинявай, Дедо, днес ми е още по-криво от вчера. Ще си преболедувам емоциите покрай отбора, пък после ще подновя спора... Много ми е мъчно, съжалявам.

# 655
 Hug Симпли, на всите ни е мъчно. Нали затова "подклаждам" спор -  да се разсеем, да се посмеем.
ОК, ще помълчим. А поканата за оназ твойта 20 квадратна есенна тераса още ли е валидна? За напиване поне става ли, височко ли е?

# 656
# 657
 Laughing Ех, безценен кадър си ти, разсмя ме.  Hug Валидна е поканата, разбира се. Височко ли ти трябва? Няма да скачаш, нали?  Laughing Поканата важи до проелтта, когато терасата ще намалее наполовина. Не че тогава не е възможно пак да я ползваме, но няма да е толкова внушителна, тъй да се каже.  Laughing

За спора... за упражнението... Ти намесваш разни лични информации, които а/ няма как да ги знам и б/ не вярвам да си чул всичките страни в ситуацията. Аз ги знам тези интриги или по-скоро слуховете, но тъй като аз също не мога да чуя двете или всичките страни, не хващам дикиш толкова лесно. Обаче има една информация из нета, че италианското първенство ще е на стоп бай докато тече Купата, защото Италия също ще е там, а това директно отвява доводът, който и аз ползвах, че Радо не ще да се дели от Тренто тогава. Не съм проверявала, може би Camomilla тук може да помогне. А аз пък ще ти кажа нещо друго - то с едното блъскане не става. Аз не видях именно у състезателите отдаване на 100% във всеки мач. Пак ще се повторя - с избухвания шампион не се става. Ако беше един мач - иди дойди. Но това е седмица и повече и трябва да умееш да си на макс всеки ден, във всеки мач. А аз не го видях. И колкото и да го кълцам Радо, аз го кълцам заради липсата му тук на летището, не заради липсващото настроение. И да ги мотивира, и да не ги мотивира, той вместо тях не може да излезе да играе. Многократно спрягания Алекно също не можа да си мотивира състава, факт. И най-добрият треньор е безсилен срещу апатията. И не ги било страх,викаш? Я намери мача с Русия да ти покажа на Теодор как му се тресеше брадичката, освен че му трепереха ръцете. и не беше единствен. не ги беше страх трите стари кучета. останалите аха да си глътнат граматиката. И за капитана... аз го чух какъв мъж беше миналата година, когато след н-тите си пуснати и хванати топки си изми ръцете публично с Тошко. Айде, моля ве.  Stop

tinki, хубаво интервю на Радо... Но трябваше да е на живо. Не мога да му преглътна постъпката. не мога.  Naughty

# 658
Брех, да чуеш всичките страни Grinning Трудна работа. Особено на Пламен страните насрещни са безчет Joy Остър камък, демек?
Ама Радо казал, че ние, феновете не можем да страдаме колкото него и състезателите.
Хе! Laughing Аз страдам колкото Тошко и Лимонов заедно. А Симпли, кат' я слушам - колкото всите посрещачи, че и един сетер отгоре. Да гони посрещнатите топки в чужди полета...

Тинки, Радо ако си тръгне закриваме темата Sunglasses

# 659
Ами, ето това е. Как да сме обективни ако не чуем различни гледни точки?  Grinning

Мани, мани... И мен пак ме издразни с това колко страдали те, колко страдали феновете. Той понеже лично видя колко страдат феновете и е много наясно, нали.  Whistling Сега ще се извини със семейните си проблеми, за да ни бие шута.  Rolling Eyes И какво, ще закрием темата защото на Радо жена му е против? Не съм навита.  Naughty Ние тук надживяваме цели поколения, някакъв си радо, нищо че еди кой си бил. Да бе да.  Sunglasses

Аааа, аз колкото посрещачите ли страдам? Той щото Матей Трентински се е просълзил във възглавницата вече.  Whistling Или Тошето... Страда ли страда над някоя луканка... Що баш като посрещачите?

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 22:15 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт