Волейболните ни национали (тема 8) - Тренировката свърши, титлата къде е?

• 19 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Последно чух клюка за кръга Пиаченца. Златанов, Лоренцети и други. Дано не е завера някаква, че аман от сплетни.
Тук пускам муха на преписвачите. Вие не ми се връзвайте  Joy

# 661
... Що баш като посрещачите?

по-многострадален от Тошо, Матей, Мечо, Братоевия е само един. И аз го включих накрая - Андрея.

От утре съм сериозен - и  в писането. Започвам подготвка за суперлигата. Нали Радо така каза- да оправим вътрешното първенство?

# 662
Баш. Многострадална Геновева ли съм тогаз?  Laughing Милите ми те, посрещачи и сетер отгоре. Ма ако ги бях видяла на летището в деня Х ако знаеш кооооолко мила щях да бъда...  bash

Нови кръгове ли, бре? Като онези оставените от извънземните ли? Боже, то всичко ни е наред, само кръгове ни липсват. Нищо, ще ги разнищим и тях, колко му е.  Laughing

Аз гледам да избягам от сериозното, и без това достатъчно ме захлупиха тез всенародни любимци.  Rolling Eyes

# 663

Ама Радо казал, че ние, феновете не можем да страдаме колкото него и състезателите.
Хе! Laughing Аз страдам колкото Тошко и Лимонов заедно. А Симпли, кат' я слушам - колкото всите посрещачи, че и един сетер отгоре. Да гони посрещнатите топки в чужди полета...

Joy hahaha hahaha
Оправихте ми настроението  Mr. Green

# 664
Блазе ти. Айде сега ти на нас, виж как сме се строили все страдащи. По балкони, по без гащи, мам..а си трака.  Laughing

# 665
  • София
Аз съм на балкона, щото днес ми е троен критичен ден. Как съм жива още не знам...

# 666
".........над някоя луканка" Joy Аз къде съм в тоя кюп Rolling Eyes Wink За жалост или за радост и аз съм от страдащите. Хубаво е Радовото интервю наистина, но трябваше да е тука на родна земя, както каза и Симпли вече. И мен ме издразни същото, а именно, че феновете не страдали толкова. Малко подценително ми стана. На някои може и да им е тежко, не споря Naughty, но на други това са им първите по- сериозни сблъсъци и са още на по 20 години. Имат толкова много пред тях, че едва ли са легнали да умират вече! Crossing Arms Не знам и аз на какво се надявам вече, но положението така не ми харесва.
Дедо темата ще загуби, ако Радо го няма-факт, нооооо нищо няма да закриваме! Stop Ние сме тука най- сериозните!
Нана 'що си критична бе?

# 667
  • София
Щото първо цял ден нерви в работата, след това заради тъпите неделни шофьори, дето се бяха изпонаблъскали стигнах до градината в 18.40 ч. и детето ми стоеше само на стълбите.  Sad
След което колата ми забуча като хеликоптер и по нощите ходих на сервиз, а тази сутрин трябваше да пътувам за Пловдив. Вместо това първо ще висна при монтьорите.
И въобще разгони ми се фамилията.

Апропо не знам дали сте видели, но вчера излезе информация, все още непотвърдена от СДВР или пресцентъра на МВР, че Георги Манчев и Галин Николов се били в някаква дискотека, та ги понатупали.

# 668
A, то даже интервю има с Манчев. Млако са се поспречкали, както се разбира. не било съвсем без вина.  Whistling

# 669
Лелеееее, едвам изчетох всичко, някъде минах и на диадонал, ама мноооого бачкане. Аз хич не мога да скубя коси, ама като сте рекли , да пробваме. Ако си противореча , или това което пиша не е вярно , да ми е простено. Почвам. Който пише против моя любимец Радо, ще му оскубя всичкия храсталак, де що има. Защо Радо не дошъл първо при вас, ами защото и ние сме хора тука бе , аммма ха!!!! За утре ще се опитам да измисля нещо по така , нали ви казах, че не ме бива. Joy Joy Joy

# 670
Лошо няма, но доколкото помня Радо е треньор на българския национален отбор по волейбол, който по съвместителство е свързан с държавата България. Иначе по тази логика аз мога да кажа, че и българите зад океана сме хора и можеше оттам да мине първо.  Crazy

Нещо да споделиш как ще се процедира с италианското първенство по време на Световната купа?

П.С. Виждам, че отбора по скубане на коси се множим, има шанс да заформим нещо този път.  Laughing И сега Радостин ако се оплаче, че не е оборотен, не знам просто... Задмина Матей с мръсна газ в нашето малко сплотено общество. За Императора не се скубахме, ама гледай за тренера какво става. Че и Дедо се включи чак.  Joy

# 671
  • при него
Здравейте.. отдавна не съм писала, четох ви внимателно.
Ми как няма да ви преписват разни псевдожурналя като тук се казват много повече истини и имна много по-задълбочени и конструктивни мнения, отколкото във всички спортни сайтове...
Колкото до Радо и това че не се появи на родна земя - много тъпо, неуважително.
Достойнство трябва да има, не е първият треньор който е загубил...

На Сърбите - ГОлямо браво и поздравления - да гледат нашите и да се учат как се играе със сърце!
Малко глезенки ми идват май Императора и ко, въпреки че в последният ни мач, май само Императора игра... ама то. не стига.. Император, Император... колко да е Император, сам срещу цял отбор..

# 672
Симпли  bouquet, ще погледна в сайта на Тренто, ама сигурно довечера, че закъснявам за работа и съм  и бясна на мъжО. Връща се от зъболекар, аз се притеснявам , че се забави, а той ухилен, купил ми подарък. И кво? Купил ми нова пичка. А аз си имам две, и на ток , и на газ, които си работят безупречно и нямам и място. И защо, защото тая сама правила пуканки. Сега му е тряскам в кабинета, неразопакована, да пука каквото иска, да лиже, защото още два месеца ще е без зъби....Абе тва мъжете понякога не са като хората, ама да излитам, че ми се.....

# 673
Camomilla1 , погледни пак какво ново ти е купил мъжа ти, че вече ще заключат темата.  Joy Сега ако не се размножи публиката на балкона, не знам кога.  Laughing Ти вероятно си единствената в историята с две налични, на ток и на газ, и трета наред, че и сама прави пуканки. Егати. Комплексирах се.  Crazy

Tatianna, ти що така разреди посещенията? Стягайте редиците, иде дълга суша, трябва да удържим фронта... Като волейболистите го сдадоха.  Crossing Arms И рев приемаме (вижте аз как си рева необезпокоявана), и смях, и ... нецензурни похвати (видно от по-горе)... Свобода.  Mr. Green

Император, Император... колко да е Император, сам срещу цял отбор..

Ми недостатъчно, щом не се сбихме за него. Виж с Радо какво става тука, не сме се срещнали, не сме се овъртели на кълбо.  Joy

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 12:23 от simplyaven

# 674
Аз се записвам,че чета и през дългата зима ще съм тук да помагам да одържаме фронта. И на мен ми е криво,ама някак си вече го преживях, гледах едно интервю на Матей след връщането му в Тренто и си личи,че му е криво и общо взето направи впечатление,че основно говориха за националния отбор,ама на Радо нищо не можах да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт