ОКТОМВРИйка есента посреща и готви се за най-чаканата среща!

• 27 597
  • 677
  •   1
Отговори
# 90
Евелина -Честито! Пожелавам ви дълъг семеен живот, изпълнен с мног оразбирателство, обич и споделени мигове на  топлина  bouquet  bouquet  bouquet
Николова 31-БРАВО на малкия мъж Стойо, че утре се прибира вкъщи Hug Hug Hug
Клеопатра- радвам се, че Сара се подобрява, надявам се много скоро да се гушкате с нея вкъщи!!!
Съни- не съм пробвала със шумове дая успокоявам, но съм чела, че има и  такъв вариант. Сноши и дадохме от капките Био Гая-5 капки на един прием, веднъж на ден, по препоръка на педиатърката и и повлияха мног одобре, защото днес е спокойна и спа добре през нощта. Това дет ого правиш със затоплянето на коремчето на Али, също е много хубаво. Четох, че като се затопли коремчето на бебето,ако то плачка, се успокоява. Вие имате ли колики? Ако искаш можеш да и даваш Био Гая.
Хариела  - мисля, че Софи, просто е много емоционално детенце, за да реагира така нощем. А и това, че тръгва на ясла също много и се отразява. Нашият племенник като тръгна на градина, хем той на 3 годинки направо на градина тръгна, две седмици го вземаха на обед и уж бързо свикна, скоро след това вдигна темература, казаха, че било от стрес. Но това са неща, които отшумяват. Ще видиш,че ще дойде време като отидеш да я вземаш и тя да не иска да си тръгва веднага, защото и се играе с другите деца. Simple Smile
Ние току що се прибираме от педиатърката-Калина наддава добре и вече е 2440грама. Доволна съм. Пъпчето ни падна на 9 ден и е зарастнало добре. А ще продължавам да и давам капките Био Гая.
   Еееееее, че дълго стана, ама то защото много неща исках да споделя с вас Hug Hug Hug

# 91
Тони,не мога да разбера дали има колики...Сякаш я мъчат от време на време,ама слаба работа.Имахме само една ужасна нощ,но после нищо...Беше много спокойна,но само до днес.Капки не съм давала още,ще изчакам още малко да видя дали ще се успокои и ако не стане работата-ще й дам тогава от капките.Сега уж заспа,много бързо се успокои като я гушнах аз.Аз я носа в поза "тигър върху клон" и така много бързо се успокоява засега.

Николова,много се радвам,че ще ви изписват!Браво на малкия-голям мъж! Hug

# 92
Съни-на мен педиатърката ми каза, че ако си присвива крачетата като плаче, значи са колики.

# 93
Съни-на мен педиатърката ми каза, че ако си присвива крачетата като плаче, значи са колики.

Да,да-така е. Peace

# 94
На голямото ми детенце съм давала вместо вода чай от копър - семе. Не съм имала проблем с колики.

# 95
  • София
Малко смях   http://www.youtube.com/watch?v=ncAc6oCNgAw    Joy Joy Joy   

# 96
  • Нейде из лудите гори...
krisаnka_81 Днес гледах това изпълнение... и от толкова смях ми стана мъчно за момичето... кой и защо я е лъгал толкова време... че тя да има куража да излезе да пее на подобна сцена и да се държи така...  Shocked Shocked

николова31 Това с копъра го записвам в тефтера...!  Peace

# 97
  • Варна
 Joy ...това момиче наистина не е наред с главата, мисля, че някой или и е дал нещо или я е накарал просто за шоу-то и да и се посмеят здраво след това

# 98
Съни, аз имам телефона на Зелда, дори днес и писах СМС, но...и досега нямам никакъв отговор  Weary Честно казано незнам какво става и аз и писах, че всички сме притеснени за нея  newsm12
Преди време ми се обади от номер, който аз запаметих като Зелда, остава вариант тел.номер да не е бил нейн, и да ме е набрала от телефона на друг, но...ако всичко е ОК не виждам защо да не ми отговаря  smile3506
Съжалявам...поне опитах...

# 99
Момичета.. какво мислите по въпроса за ваксините... Има ли някоя от нашата групичка, която мисли да ги откаже???

Rolling Eyes
В момента съм на тази статия и реших да споделя
 http://homeohelp.eu/index1/233-ochakvajte-letyashti-sprintzovki- … ii.html?showall=1

# 100
Малко смях   http://www.youtube.com/watch?v=ncAc6oCNgAw    Joy Joy Joy   
признавам отдавна не се бях смяла така  Joy Joy Joy
още вчера го гледах и днес пак  Joy

# 101
Хариелка - много мерси, мила, за съветите. И аз си мислех отново да почвам Флажил след 2 други неуспешни опити за лечения - лекарката ми ще ме прегледа чак петък, а дотогава ще се побъркам. Честно казано наистина много силна комбинация са ти изписали, даnо само издържа 3 дни Флажил, че докато лекувам бактериите гъбите толкова се увеличават, че става непоносимо! Като дъхна и аз на момина сълза, ще те черпя : ) От днес влизам в 9-тия (Лузин, Деси, АлтерЕго -  Hug) и имам точно твоиtе 30 дни да постигна ефекта момина сълза Peace BlacKisSs - мерси и на теб, ползвам Лактацид от месеци...Честита ти количка! Евкал - коритото върви с кратунка, не с канче : ) поне в моето село така са се поливали някога - в дървено корито (копаня) и кратунка  Peace Марссссика - за ваксините...бях писала преди време. Не можеш да ги откажеш и да се ползваш с някои социални привилегии - напр. във всяка детска градина искат картона, за да видят че са направени...Аз лично мисля да забраня поставянето на ваксина за хепатит Б в родилното - тъй като се предава по кръвен и полов път не виждам едно здраво новородено как може 1. ден да хване хепатит Б. А за ваксините Пентаксим и пневмо в един ден си е...победа на фарма-индустрията, за което евала им правя на съответните фирми...само дето аз няма да подложа детето си 3 поредни месеца на излагане на повече от 6 алергена  в един ден Naughty...
Хм, това за Зелда (че не вдига и отговаря на Елибели) ми звучи вече притеснително...но някак си имам чувството, че ще се появи най-скоро и ще ни се накара, че само мрънкаме  Peace

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 09:55 от el_bozhko

# 102
Добра вечер и от мен Hug Не мога да ви смогна, но реших да се запиша най-после пък после ще се връщам назад.
Sunny,   bouquet за страхотната темичка
 Praynig за борбената Сара. Дано това да е последното й мъчение.
Да ви кажа момичета ние тези дни бяхме по лекари и съм притеснена. Бебка изостава, едва 1400 гр, околоплодните води са малко и може и да се наложи да я вадят по-рано Confused А най-лошото е, че никой не може да каже от какво е станало и също няма как да се повлияе. Моля ви за положителна енергия и стиснати палчета.

# 103
Ел Божко Всичките ваксини ми се струват абсолютно абсурдни в името на индустрията и печалбата на фармацевтите... Знам , че законодателството ни е такова, че детето ще бъде "лишено" от социални контакти до 5г възраст... НО  Naughty мисля, че има доста алтернативни варианти за този проблем... Наскоро попаднах на това http://ri-ri-ra.blogspot.com/
Според мен е идеята е доста добра... И бих потърсила съмишленички , за да се направи нещо подобно и във Варна ( не съм разбрала да има за сега). А ММ е повече от против относно ваксинациите и като цяло ще търсим алтернативи.

Смуси  Praynig Praynig Стискам палци.. бебка да е наред... това с водите ми го бяха казали и на мен преди месец и половина... Ходих при доц. Балев... и той ме успокой.. Но техниката не е точна на 1000% Надявам се да се оправят нещата  Praynig Praynig Ще се моля всичко да е наред!

# 104
Смуси, силно се надявам да се оправят нещата и просто техниката, с която измерват да не е точна!
Радвам се за малката Сара и пожелавам на нея и на майка това да е последното изпитание пред тях!

Ел Божко, ние хубаво влизаме в деветия, но не ми харесва ти как се отказваш от заводите! Аз съм сигурна, че ще съм лудо влюбена в бебето и всичко ще ми се вижда нечовешки безсмислено  пред него, но пък ей така като изляза хич няма да ми е лошо да се пофукам, че съм станала мама пред някой друг стар приятел, който не съм срещала от 9 месеца Simple Smile

Никой да не се притеснява за килограми на бебето, немогат да ги изследват точно. Просто се следи дали расте или не! Щом расте всичко 6! Моя мъж се е родил 4600, а аз 2200 хайде кажете ми в 34 седмица дали сме били с еднакви килограми. Аз съм изоставала, той напредвал и така. 

Днес намерих магазина на Некст в София и много ми хареса тази марка, мисля и аз сериозно да се замисля за поръчка, но ще видим ММ какво ще каже. Вече съвсем се ушушкахме, особенно днес след като подписахме с Селс4Лайф за стволовите клетки, може да няма за дрешки. Амааа...решихме, че това е по важно!

Секциото аз много го харесвам на думи, всички които са раждали така казват, че биха родили 100 пъти така. По безопасно е за детето...но не и за следващата бременност. Ако искаме второ или трето после можело да има проблем. До мен такива слухове достигат, но нямам мед. образование и не претендирам да разбирам. Но дилемата "Секцио или Нормално" ми звучи като тази "Да се ходи в казарма или да не се ходи". Ако ходиш ставаш мъж и го помниш цял живот, срещаш приятели и т.н има ИМОЦИИ, ако не ходиш просто не си ходил. Всеки си решава сам за себе си и дано на всеки му се получи както си го е решил, че е много гадно да си гей и да те вкарат в казарма или да искаш да си мъж, а те не те вземат!

Днес моите изследвания излязоха и без много много да ми обеснява подробности моята лекарка ми каза, че всичко ми било наред! Много съм щастлива! Само където се притесних за Смуси и за Зелда и от доста време се тревожа за Сара и Ава! Много искам всичко да се подреди накрая. Много...
Големи жеги, големи изригвания, голямо чудо. Дано поне не захладнее веднага да могат и нашите бебенца да видят малко слънчице!
Лека нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт