МАШИНА ЗА ХЛЯБ-43 тема

• 68 088
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Един въпрос - дали се продават резервни мерителни лъжички за Мулинекс newsm78 За казан и бъркалки да, но лъжичка...че дребното мни я затри някъде, а от лъжица до лъжица разликата е ехеее

# 181
Един въпрос - дали се продават резервни мерителни лъжички за Мулинекс newsm78 За казан и бъркалки да, но лъжичка...че дребното мни я затри някъде, а от лъжица до лъжица разликата е ехеее
да, от лъжица до лъжица има разлика. но щом става на въпрос за мерителна лъжица ....
разлика не би трябвало да има. все едно да кажеш че твоят метър и моят метър мерят различно  hahaha
та, трябва ти просто мерителна лъжичка - независимо от коя марка е. 1 гр при Мулинекс е = 1 гр при всяка друга машина. всъщност какво ще мериш с тази лъжичка  newsm78

# 182
  • София
да, от лъжица до лъжица има разлика. но щом става на въпрос за мерителна лъжица ....
разлика не би трябвало да има. все едно да кажеш че твоят метър и моят метър мерят различно  hahaha
та, трябва ти просто мерителна лъжичка - независимо от коя марка е. 1 гр при Мулинекс е = 1 гр при всяка друга машина. всъщност какво ще мериш с тази лъжичка  newsm78

Израза лъжица до лъжица използвах за моите си метални лъжичци - защото ще ти извадя супена и супена с доста голяма разлика в грамажа  Wink Та да задам въпроса правилно - Откъде да си купя мерителна лъжица ?

# 183
Израза лъжица до лъжица използвах за моите си метални лъжичци - защото ще ти извадя супена и супена с доста голяма разлика в грамажа  Wink Та да задам въпроса правилно - Откъде да си купя мерителна лъжица ?
[/quote]
аз точно това казвам, колежке.
от лъжица до лъжица има разлика. но от мерителна лъжица до мерителна - няма. все еднакво мерят ,независимо метлани или пластмасови са. независимо от Мулинекс или Панасоник са.
ако мериш течност може да използваш и неизползвана спринцовка за еднократна употреба - мери се в милилитри. може да използваш и лъжичките които ги дават с лекарствата за деца - примерно Панадол.
ако ти трябва за измерване на сол,захар  ... ми използвай си най-обикновена чаена лъжичка. дали
ще има разлика от 1 гр с друга себеподобна  няма да е от значение.   bouquet

# 184
на драго сърце бих ти дал моята мерителна лъжичка, която не съм я използвал никога. а и не бих я използвал. като бонус бих ти предложил и да ти направя един хляб без използването на мерителната лъжичка . напълно безплатно  Laughing

# 185
  • София
на драго сърце бих ти дал моята мерителна лъжичка, която не съм я използвал никога. а и не бих я използвал. като бонус бих ти предложил и да ти направя един хляб без използването на мерителната лъжичка . напълно безплатно  Laughing
Е, стига си ни омайвал  Laughing И аз искам да съм зла свекърва  hahaha

# 186
Е, стига си ни омайвал  Laughing И аз искам да съм зла свекърва  hahaha
зла свекърва и хубав хляб са противоположности  Joy
бъди добра   bouquet

# 187
Здравейте дами.Искам да попитам нещо,но незнам да не ме критекувате че тук си задавам въпроса.Но потърсих и неможах да открия отговор. CryИскам да се вземем хлебопекарна в къщи но се колебаем каква марка.Искаме Мулинекс но ние в къщи сме 4 големи човека и един малчо на 4год.та трябва да е с по-голям капацитет на хляба.А на тази марка са по около 260лв.които не можем да отделим в момента(по точно толкова голяма сума).Спрях се на този модел на Елит:http://technika.bg/product/4498/hlebopekarna-elite-bm-051a.html Някой има ли такава машина или от тази марка да сподели мнение?Ще съм много благодарна за съветите Ви.И се извинявам че навлизам в темата с въпрос извън нея Hug

# 188
а какво мерите с мерителната лъжица,защото и аз имам,но никога не съм мерила с нея... Peace

# 189
  • София
Меря цянкалия с нея...Хляб правя от много години и се справям идеално без всякакви мерки. Зададох въпрос, на който вие не отговорихте и намерихте за много смешен и ми напомнихте защо спрях да пиша в темата още преди година...За зла зла съм - да не си ми насреща - лек ви ден   bouquet

# 190
Доника, не се сърди  Hug Едва ли със злоба са ти отговорили, по-скоро го приемам като шега.
Мерителни лъжички има в "магазините за 1 лев". Дано съм ти била полезна.

# 191
  • Варна - Черна гора
Меря цянкалия с нея...Хляб правя от много години и се справям идеално без всякакви мерки. Зададох въпрос, на който вие не отговорихте и намерихте за много смешен и ми напомнихте защо спрях да пиша в темата още преди година...За зла зла съм - да не си ми насреща - лек ви ден   bouquet
Е,  щом е за цианкалий  Mr. Green - виждала съм в Джъмбо такива http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=55932 ,  но цена не помня за съжаление  Embarassed.
  bouquet

# 192
Меря цянкалия с нея...Хляб правя от много години и се справям идеално без всякакви мерки. Зададох въпрос, на който вие не отговорихте и намерихте за много смешен и ми напомнихте защо спрях да пиша в темата още преди година...За зла зла съм - да не си ми насреща - лек ви ден   bouquet

ако така отговаряш пък на моят въпрос, в който не виждам нито насмешка,нито задна умисъл, то ти пожелавам да си премериш дозата цианкалий правилно,за да ти подейства, пък и дано се научиш как правилно се пише и произнася това,което мериш Mr. Green

# 193
  • София
На Kenwood мерителната лъжица не показва грамове, а е разделена на 1 с.л., 1/2 с.л., 1 ч.л. и 1/2 ч.л. Предполагам и на Доника е била такава лъжичката.

Моят първи хляб е в машината в момента, да видим дали ще е успешен.

# 194
  • София
Здравейте,
много благодаря за всичко, което пишете, изключително много помагате на читателите като мен.   bouquet
Преди време в някоя от темите имаше една таблица с времетраенето на процесите за хлебопекарни Мулинекс. Дали мога да помоля, ако някой от вас има представа къде мога да я открия да ме ориентира?
Интересува ме кога е подходящо да се извадят бъркалките, за да не се пече с тях.

Общи условия

Активация на акаунт