След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 596
  • 738
  •   1
Отговори
# 390

Струва ми се, че преди доста време беше писано за участието на Халит в този филм, където играе руски мафиот! Shocked Не си спомням имаше ли снимки! newsm78

Според текста под клипа вижте кои са участвали във филма.

Američki film čija se radnja dešava u Istanbulu, a većinu uloga igraju turski glumci, između ostalog, Halit Ergenç, Selma Ergeç, Sebnem Dönmez, Demet Akbağ, Bennu Yıldırımlar...

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 20:31 от marman

# 391
  • Plovdiv
Знам , че се повтарят нещата,  но това е от гръцката преса
Поне така разбирам,  че ще бъде в предаването "Добро утро " .

Έρχεται αύριο ο «Ονούρ» στην Ελλάδα!
http://www.gossip-tv.gr/story/135878/erkhetai-aurio-o-onour-sten-ellada

# 392
Знам , че се повтарят нещата,  но това е от гръцката преса
Поне така разбирам  че ще бъде в предаването "Добро утро " .

Έρχεται αύριο ο «Ονούρ» στην Ελλάδα!
http://www.gossip-tv.gr/story/135878/erkhetai-aurio-o-onour-sten-ellada

Мари, благодаря!

Гугъл :O видео "Онур", или светски Halit Ergenc, ще дойде в страната ни утре за насърчаване на поредицата "Сюлейман Великолепни", която звездите! В Halit Ergenc или "Онур", ще бъде гост на предаването "Добро утро изследване" ... Гледайте видео

# 393
  • Plovdiv
Ето още една по-подробна статия в която се споменава хотел "Хилтън"!

http://www.tlife.gr/Article/news-onour/0-9-21750.html

# 394
Момичета ,благодаря за информацията! Hug Hug Hug
В линка,който марман е пуснала  Hug,видях коментар на една фенка,че след представянето на филма десет човека(вероятно жени) ще могат да се срещнат с Халит  в хотела,в който ще бъде .Няма информация дали Берг ще бъде с него.

# 395
В турския форум е сложен превод на английски на интервюто на Б и Х по Маркиза. Превела съм само няколко момента, в които има интересни неща. В другата част говорят за впечатленията си от словашката публика.

Когато се погледнете в огледалото образа на султан Сюлейман или на Онур предпочитате?

Халит: Когато се погледна в огледалото не виждам нито Сюлейман, нито Онур.

Бергюзар, когато снимките на ВВ приключат ще настоявате ли да си обръсне брадата?

Берг: Веднага трябва да се обръсне, в мига, в който снимките приключат. Определено предпочитам визията на Онур.

Имате прекрасен син Али. Забелязвате ли някакви артистичти заложби в него. Талант, наследен от вас, от бабите и дядовците, например от Вашия баща, Бергюзар.

Берг: Не знаем какъв ще стане Али като порасне. Засега си расте волно и безгрижно. Обича да танцува и пее. Обича да е сред хората. Но на този етап не мислим за бъдещата му професия.

Халит: Аз обаче смятам, че трудно ще избяга от актьорството.  Баба му и дядо му са актьори, родителите му са актьори. Има и другни роднини с артистични професии. Аз очаквам Али също да избере подобно занимание.

Ще го предупредите ли за трудностите в тази професия. Тя е доста несигурна. Един ден си на върха, на другия те забравят.

Халит: Да, не е лесна професия. Ако Али избере да бъде актьор, ние бихме могли да споделим с него всички негативи и недостатъци, които носи професията. Каквото й да избере, ние винаги ще му помагаме.

Берг: Ние няколко пъти сме си говорили по тази тема. Моят баща също ми помогна в моята кариера. Ние ще направим същото за Али, ако реши да бъде актьор.

# 396

Варна, благодаря! Hug

Продължават да ни провокират с този образ.

# 397

Бергюзар, когато снимките на ВВ приключат ще настоявате ли да си обръсне брадата?

Берг: Веднага трябва да се обръсне, в мига, в който снимките приключат. Определено предпочитам визията на Онур.

Grinning Hug Hug Hug
Варна,много ти благодаря за превода! Hug Hug Hug
Толкова неща ми се искаше да разбера!
Особено от самото  интервю! Grinning

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 21:07 от fresh13

# 398
Визията на Онур... Grinning Grinning Grinning Тя е завинаги в сърцата ни. Явно и Берг я предпочита. Laughing Laughing Laughing Поне е откровена.  Grinning

Варна,   bouquet  bouquet  bouquet!

марманчи, образът не е случайно избран. А може и някои черти да са чисто и просто съвпадение. 

# 399
Момичета ,благодаря за информацията! Hug Hug Hug
В линка,който марман е пуснала  Hug,видях коментар на една фенка,че след представянето на филма десет човека(вероятно жени) ще могат да се срещнат с Халит  в хотела,в който ще бъде .Няма информация дали Берг ще бъде с него.

Fresh  Hug Hug Hug

А аз не чета коментарите! ooooh! ooooh! ooooh!

Визията на Онур... Grinning Grinning Grinning Тя е завинаги в сърцата ни. Явно и Берг я предпочита. Laughing Laughing Laughing Поне е откровена.  Grinning

Варна,   bouquet  bouquet  bouquet!

марманчи, образът не е случайно избран. А може и някои черти да са чисто и просто съвпадение.  

Отдавна свикнахме с факта, че на трейлъра изглежда по един начин, а в епизода е съвсем различно! Ще чакаме! Защо ли е търсена тази прилика?

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 21:10 от marman

# 400
марман,аз случайно ги видях! Grinning
Благодаря още веднъж за новините! Hug

# 401
     Отдавна свикнахме с факта, че на трейлъра изглежда по един начин, а в епизода е съвсем различно! Ще чакаме! Защо ли е търсена тази прилика?

Благодаря ти за всичко, което откриваш и споделяш! Hug Hug Hug

# 402
И пак Онур в един съвсем нов клип.  Heart Eyes

http://www.youtube.com/user/009asia

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 21:19 от jupetrov7

# 403
марман,аз случайно ги видях! Grinning
Благодаря още веднъж за новините! Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 404

Общи условия

Активация на акаунт