След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 584
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Страшно магнетичен Халит!Само с един поздрав грабна красивите гъркини в студиото и още колко ли пред малкия екран!!

# 437
                 Привет на всички!   bouquet

Simo   Hug Hug Hug

Varna  Hug Hug Hug

Bab4i   Hug Hug Hug

mar tomova    Hug Hug Hug

Чудесни сте! Благодаря!    bouquet  bouquet  bouquet

Ако гъркините говореха по-малко и все пак бяха дали дума и на Халит щеше да е по-добре! Joy Joy Предишното интервю, което Берг и Халит дадоха миналата година на онзи самовлюбен журналист, беше много дразнещо откъм отношение на водещия, който говореше повече от тях, но и тези две дами са същите!  Mr. Green

Ето какъв отзив има от гръцка фенка след интервюто! Дори Гугъл не може да обърка възмущението :

Litsa ми абсолютно право съм ужасно нервна, ние сме безполезни те не могат да се учат от турците, които са далеч по-напред от нас, нашите репортери са за боклука.

Репортерките масово оглупяват в присъствието на Халит!!! А когато наоколо я няма и Берг...  ooooh! ooooh! ooooh!! Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 11:58 от marman

# 438

Ако гъркините говореха по-малко и все пак бяха дали дума и на Халит щеше да е по-добре! Joy Joy Предишното интервю, което Берг и Халит дадоха миналата година на онзи самовлюбен журналист, беше много дразнещо откъм отношение на водещия, който говореше повече от тях, но и тези две дами са същите!  Mr. Green

Ето какъв отзив има от гръцка фенка след интервюто! Дори Гугъл не може да обърка възмущението :

Litsa ми абсолютно право съм ужасно нервна, ние сме безполезни те не могат да се учат от турците, които са далеч по-напред от нас, нашите репортери са за боклука.

Репортерките масово оглупяват в присъствието на Халит!!! А когато наоколо я няма и Берг...  ooooh! ooooh! ooooh!! Joy Joy Joy
Благодаря на всички за новините и снимките!      bouquet  bouquet  bouquet
марман,така е ,за съжаление! ooooh!
Репортерката и дамата от студиото си говореха (всъщност те май и една с друга не се разбраха),
а Халит стоеше отстрани и ги слушаше търпеливо ! ooooh!
Наистина репортажът беше  дразнещ,права е гръцката фенка!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 12:32 от fresh13

# 439
  • Plovdiv
Марман, много точно си го казала!   bouquet

В този клип има по-голяма част от предаването по гръцката телевизия

http://www.youtube.com/watch?v=d6c8stNaw2w

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 13:39 от mar_tomova

# 440
Мари... Hug Hug Hug

Тия гъркини в студиото имам чувството,че го разкостиха...
bowuu bowuu Joy Joy Joy

# 441
  • Plovdiv
От коментари на гръцки фенове разбирам колко са възмутени от журналистите.
Обръщението им към Халит с името Онур и жена му Шехерезада е възмутило и Халит.
Той много тактично им обяснил, че се казва Халит, а съпругата му е Бергюзар.
Помолил е повече да не бъркат имената им с тези от професионалните им роли.   ooooh! ooooh! ooooh!

# 442
  • Plovdiv
От гръцки фенове -
Халит дава интервю на 12 етаж на хотел Хилтън .
Опитваме се да го видим отблизо, но не допускат никой, само журналисти.

Дано има запис на това интервю! Praynig

# 443
  • Plovdiv
От фейсбук - в отговор на молба за коментари и на английски

Halit Ergenc fans PASSIONATED
Sorry friends who comment GREEK .... We're very frustrated with the behavior of Greek journalists ...we will translate his interview ... and we hope we will have and video too....

Гугъл превод - Съжалявам, приятели, които коментар ГРЪЦКИ ... Ние сме много разочаровани от поведението на гръцките журналисти, ... ние ще превежда си интервю ... и ние се надяваме, ще имаме и видео ....

# 444
# 445
HALIT ERGENC IN ATHENS - GREECE - 20/9/2011

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2433748962116

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 15:37 от fresh13

# 446

Fresh, много благодаря!   bouquet

Толкова съм възмутена от това, което полу-разбирам, че не знам как ще се чувствам ако разбера всичко!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гръцки фен :по-добре да не дават интервюта за "нашите" журналисти .... Съгласна съм! За български и гръцки журналисти  - никакви  интервюта!
   Поканен е да представя  ВВ, а през цялото време ги наричат Онур и Шехерезада!!!Ужасно!

# 447
# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт