След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 546
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Бабчи ,радвам се да те видя!!

# 481
Майрдийм - здраве ,щастие ,късмет да са вечните ти спътници в живота!!!

# 482
Майдрим,честит рожден ден!!!  party023
Желая ти здраве,късметът винаги да те следва,
В живота ти да изобилстват щастливи, радостни мигове!
Благодар ти ,че винаги си изпълнена с добрина и отзивчивост!
[/size] newsm59
.

# 483
  • София
МОМИЧЕТА,  ТУК СЪМ Joy Joy Joy току що се прибирам от едно голямо празненство-днес внучката ми навърши  25  години и имаше голям купон - цял ден #Crazy Joy

Майдрим,Честит  Рожден  Ден!!!

Бъди жива и здрава,трапезата ти винаги да бъде пълна и споделена от всички ,които обичаш,а л ю б о в т а в сърцето ти да гори до старини.... Heart Eyes Hug Heart Eyes

love001  love001  love001

http://www.youtube.com/user/009el#p/u/10/ePz68mxHtnk[/video]

# 484
Благодаря ви за милите думи и прекрасните пожелания!  Hug Hug Hug

# 485
  • Plovdiv
Halit Ergenç in Greece - Interview 20.09.2011

# 486
  • Plovdiv
Halit Ergenc in Athhens--Press Conference-20/9/2011 ! [HQ]
http://www.facebook.com/photo.php?v=224027460987109

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 02:07 от mar_tomova

# 487
  • Plovdiv

Зад кадър!

# 488
  • Plovdiv

Казвам ви "Лека нощ" с един колаж на Mihaela,
която също празнуваше рожден ден .  bouquet  bouquet  bouquet

# 489
Здравейте! Късно се включвам в прекрасната темата за да поздравя Майдрим и Всички , които са имали повод за празник днес ( т.е. вчера)!
Майдрим,Честит  Рожден  Ден!!! Много здраве, усмивки и любов!  Hug  newsm59 newsm51

Сладки сънища!
зори newsm51

# 490

Добро утро!  Hug

Мари,   bouquet!

Ето на това му се казва " Да се разсъниш по геджемански!" Халит толкова нежно казва, че обича Бергюзар, че и тя го обича, за малкия Али в техния живот....Очите му излъчват любов и замечтаност.

Дано Варна има възможност да ни разкаже и останалите неща.  Hug
Пожелавам ви хубав ден и много късмет!
joreste,  Hug!

# 491
Колко е сладък Халит, когато говори за Берг и Али. С вълнение в гласа казва, че обича Берг, думите му не звучат протоколно.

" Много обичам Бергюзар. Тя също много ме обича. Имаме си син Али. Надявам се ръка за ръка, заедно с нашия син,  да изживеем още по-хубави дни в бъдеще и вие да бъдете свидетели на това."

В другото видео казва: "Влюбен съм!"

Схващам смисъла на нещата, за които говори, но помолих едно момиче от турския форум да ми напише точните думи, за да преведа всичко казано.  Ще имам време за това чак довечера.

My dream, закъснях с поздравите. Много, много светли дни пред теб!  Hug

# 492

Сега видях, че сред коментарите под видеото във фейсбук има и превод на казаното от Халит на английски. Ето за по-нетърпеливите.

You had too much success in the Greek female audience playing in the first series "1001 Nights" ... How do you feel like sex-symbol?.... do you feel sex symbol?.. how does your wife face it?

hALIT:-Clearly, on the occasion of the tv series "1001 Nights", me and my wife Berguzar really loved by a lot of people and of course the love of the public in Turkey for us increased a lot. As to the point of sex symbol, for me nothing has changed, nothing has changed in my everyday life....people who know me from the past till now, they see the same thing that they saw in the past... they look at me with the same way.

He continues by asking if there is another question and he rememberd that there is also a question about Berguzar that he didn't answered.
-I love Berguzar very much, she loves me very much too,,,, there is our son Ali in our life.... we, hand in hand, with my wife and my son hope to continue for many years to live together and hope to see us to very beautiful places.

# 493
Колко е сладък Халит, когато говори за Берг и Али. С вълнение в гласа казва, че обича Берг, думите му не звучат протоколно.

" Много обичам Бергюзар. Тя също много ме обича. Имаме си син Али. Надявам се ръка за ръка, заедно с нашия син,  да изживеем още по-хубави дни в бъдеще и вие да бъдете свидетели на това."

В другото видео казва: "Влюбен съм!"

Добро утро!
Нека в деня ви има много хубави неща! Hug Hug Hug
Варна  Hug,какво чудесно начало на тази сряда! Heart Eyes Heart Eyes
Халит е страхотен,с колко обич говори за Берг и Али!!
Майдрийм   bouquet

# 494
Добро утро !!
Varna...
newsm51 newsm51 newsm51

Ето заради този Халит сме в темата!!Нека наистина бъдат цял живот ръка за ръка-пък ние  ще им се радваме!!  loveuuu  loveuuu  loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт