След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 560
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Варна,Дари ,благодаря ! Grinning Hug Hug

# 721
Варна, знаеш ли на коя дата е снимано това?? Смисъл самият репортаж от кога е??? Тя каза, че се виждала със стари приятели, нали?? Thinking
Вече ставам параноична идиотка, обаче не мога. Онзи мой "любим" профил... С тази Емине ли, каква беше, онзи ден се разбираха да излизат, че отдавана не се били виждали... Това ставаше на 21... Не беше посочено място, а само пишеше "в 6ч ще ти звънна да се разберем" или нещо от сорта... Освен това, на 21 е починал на Берги баща и... Беше написала "Тате, много ми липсваш, кога мина това време, ала бала..." Е това вече е супер гавра ooooh!  И да, знам, луда съм ooooh! Grinning Grinning 

# 722
  • Атлантис, Галактика Пегас
Трейлър на 27 епизод с субтитри на руски
http://www.dailymotion.com/kolbaskina#videoId=xl9uix

Хюрем, моята Султанка, повелителка, владетелка
За мен си целия свят в тази световна Империя
Аллах, помогни ми
Освободи сърцето и мислите ми от тази любов
Колко съм радостна че се върнахте жив и здрав, и с думи не може да се опише
И на вас всички блага
Ибрахим, змията Ибрахим
Ако не те накарам да си платиш за всички твои подлости, тогава не съм Хюррем
Ако не днес, утре Тя ще се отърве от теб. Изчаква подходящ момент
Събирай си багажа - заминаваш
Какво казваш Дайе хатун, С какво съм се провинила, защо ме отпращате. Изпратиха ме в другия дворец да слугувам на Хатидже султан
Нашите моряци завладяха в морето два испански кораба
Казват че имат знатни пленници
Принцеса на Кастилия - Изабела
Длъжен си да съставиш отрова. Но не такава коята убива веднага
Тази отрова трябва да трови много бавно  
Принцеса Изабела Кастилска

# 723

Репортажът с Берг е от сряда вечер. Халит записвал вкъщи серията на ВВ, за да я гледа после Бергито.  Laughing Laughing Laughing

# 724

Репортажът с Берг е от сряда вечер. Халит записвал вкъщи серията на ВВ, за да я гледа после Бергито.  Laughing Laughing Laughing
Laughing Hug Hug

# 725
Корделия ,благодаря!  bouquet

# 726
  • Атлантис, Галактика Пегас

Сигурно е много интересно им минават вечери в които заедно гледат ВВ.
 Wink

# 727
Привет!

Момичета, много съм ангажирана.
Пускам само новата темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613044.new#new! Заповядайте!
Довечера ще ви прочета! Благодаря ви за всичко! Hug Hug Hug

# 728
Майдрийм  Hug    bouquet
И ние ти благодарим за отзивчивостта! Hug
Много!
Лек и успешен ден! Hug

# 729
При мен прекъсваше,но ми се стори,че репортажа с Халит беше много кратък.

# 730
   Привет на всички!    bouquet

Варна, благодаря! Hug Hug Hug

Образът на Изабела Кастилска е много любопитен! Коя е тази, която има предвид Мерал Окай? newsm78 Ако има предвид тази , годините на нейния живот и управление и тези на Сюлейман Великолепни не  съвпадат. newsm78

Едва ли това е резултат от незнание на историческите факти. Вероятно е образ, създаден да подсили действието без отношение към фактите. А може би е друга Изабела?

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 12:44 от marman

# 731

Kanuni başka kadına gidiyor!

# 732
# 733

Образът на Изабела Кастилска е много любопитен! Коя е тази, която има предвид Мерал Окай? newsm78 Ако има предвид тази , годините на нейния живот и управление и тези на Сюлейман Великолепни не  съвпадат. newsm78

Едва ли това е резултат от незнание на историческите факти. Вероятно е образ, създаден да подсили действието без отношение към фактите. А може би е друга Изабела?

Така е, marman! Вероятно е измислен образ за подсилване на напрежението около харема на султана. Joy Joy
Но пък гифчето е прелестно!  Hug
Навярно ни очаква халвет сред природата... hahaha hahaha hahaha

# 734

Варна, благодаря! Hug Hug Hug

Marman,благодаря.Бях чела ,че при Изабела са прогонени евреите и мюсолманите ,но не знаех ,че има участие в създаване на Св. Инквизиция.Това за мен е едно срамно деяние,което опозоряава християнството.......Мисля ,че няма друга религия с такова престъпление срещу човечеството.  Sick SickSick Sick

Общи условия

Активация на акаунт