След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Атлантис, Галактика Пегас
А дубро утро.... а Валиде ква е да не съща робиня майка и на кръвчицата на Османлиите??? Нали е дъщеря на робиня... ако не Сулейман да стане Султан тя дали ще е Султанка... Пикла...

# 556

Даная, много ти благодаря за преводите.  Hug Hug
Поне се вдига малко мъглата от диалозите...  Simple Smile

Но е интересен финалният монолог на Сюлейманnewsm78

# 557
Марман наистина грандиозно сражение за времето си.
Султана  си каза ,че не бива да взема цялата чест за себе си и че ако овладее възгордяването съвестта му ще му отвори вратите на рай. Но беше много силен монолог . Не го запомних....

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 00:21 от Danaya33

# 558
Бурак е страхотен в тази роля  Crazy
Евала просто  Peace  bouquet

# 559

Даная, много ти благодаря за преводите.  Hug Hug
Поне се вдига малко мъглата от диалозите...  Simple Smile

Но е интересен финалният монолог на Сюлейман.  newsm78

Точво това споделих в предния си пост.....ако намери Марман репликите ще ви го преведа.
Струва си!Схванах само малка част .......

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 23:51 от Danaya33

# 560
Бурак е страхотен в тази роля  Crazy
Евала просто  Peace  bouquet

bowuu Мислим еднакво. За първи път го гледам ,но е невероятен.
Лично за мен затъмни Ибрахим.
[/b]

Но аз не видях тази сцена с нападение в/у Сюлейман?!

# 561
Данайче,благодаря ти,че беше с нас и тази вечер! Hug Hug Hug

# 562
Аз благодаря Фреш  bouquet Hug  на всички ви:hcveta666,, Kordelia, valqd (+ 4 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази темug:

# 563
Данайче, Благодаря и аз!

# 564
Хюррем :  Да Хатидже ,избере си  от новите робини . Сарая ви да се развесели .Като се върне Ибрахим паша да му е приятно.
Хатидже: Замълчи Хюррем ! От къде у тебе тази дързост!? Аз съм Хатидже султан. От кръвта на Османлиите съм.Султанка съм родена и Султанка ще умраА вие дето сте родили наследници винаги робини ще си останете. Харем в сарая ми няма да има. И ако някоя Пашата погледни  ще свърши и с пашалъка му и с везирството му ,ще се развета и ще го съсипя Защоото аз съм От Османовци!

Всички се промениха,съмнения  и страх разяждат душите им-ето,кротката Хатидже.
Само Гюлфем е същата от жените около султана.
Много хубав образ-поне за мен.
Разбира се,че нейния живот е различен от този на Хюррем и Хатидже..

# 565
  • Plovdiv
Данайче , още веднъж ти благодаря!
Виж Бурак в началните кадри на 1 част!

Частите се качват в ddizi.com   още по време на излъчването на филма -
http://www.ddizi.com/izle/28939/Muhtesem-Yuzyil-26.-Bolum.htm

# 566
Фреш, тя е от ерата преди Хюррем - един починал син. Вече не се бори за нищо, а като майка остава в султанския харем и не може да разчита, че ще я оженят за някой друг.

# 567
Фреш, тя е от ерата преди Хюррем - един починал син. Вече не се бори за нищо, а като майка остава в султанския харем и не може да разчита, че ще я оженят за някой друг.
Гавина ,благодаря за стойностната информация ,коато споделяш с нас за статута на Гюлфем  и не само за това.  bouquet  bouquet

# 568
Danaya33 , благодаря за всички преводи  Peace

# 569
Гави,права си Hug-просто е приятно да видим и един такъв образ. Hug
Сега ,гледайки ,си спомних разговорът й със султана в първи сезон...Само с нея той можа да сподели съмненията си..
И това се случи пак заради това,което ти написа-тя не се бори за нищо и има по-различен поглед върху всичко случващо се ..Докато Махи и Хюррем..

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 00:06 от fresh13

Общи условия

Активация на акаунт